Het sappigste showbizznieuws lees je hier

Over de bekenden der aarde valt er altijd wel iets te melden!

Het sappigste showbizznieuws lees je hier


Goedele Liekens schopt keet in het Verenigd Koninkrijk met haar open houding over seks, Christoff heeft een nieuw lief, Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn de paparazzi grondig beu en Linda Mertens is blij met haar kleinere borsten. Het opmerkelijkste nieuws uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Goedele Liekens bezorgt Engelsen rode oortjes

Goedele Liekens bezorgt Engelsen rode oortjes © photonews


'Toen mijn dochters klein waren en naar Bob de Bouwer keken vroeg ik ze: Wat zouden Bob en zijn assistente Wendy doen als ze verliefd zouden zijn? Wees er toch open over! De Britten zijn op seksvlak veel minder ruimdenkend dan Belgen', vertelde Goedele Liekens in een interview waarin ze aan de tand werd gevoeld over het programma ‘Sex Class’, dat ze binnenkort zal presenteren op Channel 4. De Britten kregen zowaar massaal rode oortjes en in de kranten werd verbaasd gereageerd. ‘Haar aanpak zal soms crashen met onze conservatieve opvattingen, maar ze verkondigt zeker geen onzin’, vertelt een tv-figuur. De controverse is vast nog niet over, want voor haar programma vroeg ze enkele tieners om een pornoscène te herschrijven.

Christoff is weer van straat

Christoff is weer van straat © photonews


Ongeveer een jaar geleden liep de relatie met zijn ex-vriend spaak maar nu heeft Christoff een nieuw lief gevonden. ‘Er is wel iemand waar ik iets meer voor voel. Hij kwam op het goede moment in mijn leven en ik ben er klaar voor. Het is een heel drukke zomer en zoals ik me de laatste maanden voelde, dat kon ik niet volhouden. Ik had geen innerlijke rust meer. Hoe zwaar de uitdaging ook is, alles gaat nu veel makkelijker’, aldus de charmezanger in een interview op Radio 2.

Afscheid van Bobbi Kristina Brown

Afscheid van Bobbi Kristina Brown © photonews


Bobbi Kirstina Brown is overleden. De dochter van Bobby Brown en Whitney Houston lag bijna zes maanden in een coma. Zaterdag is er een uitvaartdienst in Georgia, maandag volgt de begrafenis op het kerkhof in New Jersey waar ook Whitney Houston begraven ligt.

Elodie Ouéadrogou en Jeroom zijn trotse ouders

Elodie Ouéadrogou en Jeroom zijn trotse ouders © photonews


Elodie Ouédraogo en Jeroom zijn afgelopen zaterdag de trotse ouders geworden van een zoontje. De kleine heet Remus. Philippe Geubels had al voorspeld dat het een jongen zou worden: ’Toch erg wat die Jeroom allemaal over u zegt. Volgens mij is dat omdat er een zoon in u zit. Eindelijk eens een echte man in uw lijf’, grapte hij een aantal maanden geleden in het VIER-programma ‘Achter de Rug’. Het was een vruchtbare week in BV-land, want ook Otto Jan Ham en Jelle De Beule werden vader, respectievelijk van Filippa en Aster.

'Ik ben opgelucht met mijn kleinere borsten'

'Ik ben opgelucht met mijn kleinere borsten' © photonews


‘Eindelijk een maatje kleiner’, schreeuwt een opgeluchte Linda Mertens van de daken. Zo laat ze in de media weten dat ze dolgelukkig is dat ze opnieuw kleinere borsten heeft. De Milk Inc.-zangeres verduidelijkt dat ze na haar zwangerschap van een F naar een kleine C-cup ging. ‘En ik voel me goed als mama’, voegde ze daar nog aan toe. Iedereen tevreden dus! Linda beviel een aantal maanden geleden van Lio.

Man gebruikte foto van Pieter Loridon op datingsite

Man gebruikte foto van Pieter Loridon op datingsite © photonews


Pieter Loridon is kwaad: een man uit Gent gebruikt zijn foto om vrouwen te versieren via een Russische versie van de datingapp Tinder. Loridon kwam het te weten nadat twee Russische dames hem contacteerden om het hem te vertellen. ‘Wat doen we ertegen? Gaan we zijn foto's ook eens gebruiken zoals hij de mijne gebruikt?’, vroeg hij op Facebook aan zijn fans. In de reacties bleek dat die het verstandiger vonden om een klacht neer te leggen. Ook Pat Krimson reageerde: ‘Dat valt nog mee, Pieter, mijn foto gebruiken ze in velden om vogels af te schrikken’; reageerde hij schertsend.

Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn paparazzi zat

Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn paparazzi zat © photonews


Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben genoeg van paparazzi die hen overal achtervolgen en overwegen sterk om stappen te ondernemen tegen MailOnline. Die site zette privéfoto’s van het koppel online. Commentaar geven op de kledij van de twee, dat was blijkbaar de bedoeling. ‘Ashton en Mila hebben al dikwijls aangegeven dat ze het vervelend vinden dat zulke foto’s worden gepubliceerd. Net als voor ieder ander gezin moet het ook voor hen mogelijk zijn om familietripjes te maken zonder dat ze daarbij gestoord worden door fotografen’, vertelt hun advocaat. Bij MailOnline blijft het voorlopig stil.

Guido Horckmans overleden

Guido Horckmans overleden


Afgelopen zondag overleed Guido Horckmans. De acteur, die drieënzeventig werd, leed al enige tijd aan dementie. Hij oogstte vooral bekendheid met de rol van Pastoor Walter in de populaire vtm-soap ‘Familie’.

Katja Retsin opent vijfde kledingzaak

Katja Retsin opent vijfde kledingzaak


Hoe zou het zijn met Katja Retsin? De ex-presentatrice zit tegenwoordig in de kledingbranche. In Lochristi opent ze binnenkort al haar vijfde kledingwinkel. Dat doet ze samen met haar schoonzus. 'De zaken gaan goed en toen we een nieuw pand vonden hebben we niet geaarzeld. Mijn schoonzus staat in voor de dagelijkse en zakelijke leiding en ik ben het gezicht van de winkels, doe mee de aankopen en neem een deel van de webshop voor mijn rekening. We zijn een goed team en hopen eind augustus of begin september te openen, net op tijd voor het nieuwe seizoen’, vertelt het ex-VRT-gezicht in Het Laatste Nieuws.

Muziekmicrobe laat Will Tura niet los

Muziekmicrobe laat Will Tura niet los © photonews


Will Tura nadert zijn vijfenzeventigste verjaardag en dat viert hij met een verjaardagsconcert in zijn thuisstad Veurne. En hij denkt nog niet aan stoppen, laat hij weten in Humo. ‘Na 2 augustus ga ik proberen vrij te leven, zonder me professionele zorgen te maken. Maar muziek laat ik niet los. Als ik op vakantie ga, dan neem ik altijd een Spaanse gitaar mee. Ik moet nu en dan kunnen tokkelen’, vertelt Tura.

Er komt een spinoff van Married with Children

Er komt een spinoff van Married with Children


Het is niet denkbeeldig dat er een spin-off komt van de komische serie ‘Married with Children’ over schoenenverkoper Al Bundy en zijn kleurrijke familie. David Faustino, die de rol van zoon Bud vertolkte, laat in zijn kaarten kijken: ‘Men is nog bezig met de juridische kant, maar de hele cast zal wellicht opduiken in een spinoff’, vertelt hij. Christina Applegate, die in de serie met verve in de huid kroop van dochter en dom blondje Kelly, bevestigt het nieuws.

Matthias Schoenaerts is ridder

Matthias Schoenaerts is ridder © photonews


Vanaf nu is het Ridder Matthias Schoenaerts. De Franse minister van cultuur Fleur Pellerin heeft namelijk beslist om de acteur te onderscheiden als chevalier (ridder dus) in de Orde van de kunsten en letteren. Een eerbetoon aan personen die zich hebben laten opmerken in het artistieke domein is dat. 'Hij boekte grote successen met zijn vertolkingen in onder meer De rouille et d'os en Rundskop en kreeg de César voor opkomend jong talent in 2013. Ondertussen kent iedereen in Frankrijk Matthias Schoenaerts en dat wordt nog eens bevestigd met deze onderscheiding’, vertelt de afgevaardigde van de Vlaamse regering bij de Belgische ambassade in Frankrijk.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook