Binnenkort op Netflix

Binnenkort op Netflix

In augustus en in het najaar mogen we weer heel wat nieuwe series en specials verwachten op Netflix. 'From Dusk Till Dawn' krijgt een tweede seizoen, er is de prestigieuze misdaadserie 'Narcos', een documentaire over Keith Richards en ook de kleinsten onder ons vinden heel wat interessants in het aanbod. Een overzicht!

From Dusk Till Dawn - seizoen 2

Het tweede seizoen van de spin-off van de legendarische horrorthriller over de Gecko-broers die werd ingeblikt door Roberto Rodriguez. Net als in jaargang één zitten er behoorlijk wat bovennatuurlijke elementen in. Begenadigd acteur Danny Trejo krijgt een rol als de kannibaal ‘The Regulator’.

Met D.J. Controna, Zane Holtz, Don Johnson, …

Vanaf 26 augustus


Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204! - meer infoClub de Cuervos

Club de Cuervos


Een Spaanstalige komische serie, dat komen we niet veel tegen. Je krijgt binnenkort de kans om er eentje te zien op Netflix, want het betaalkanaal pakt uit met ‘Club de Cuervos’, over een vete tussen familieleden over de erfenis van een voetbalclub na het overlijden van de eigenaar. De reeks bestaat uit dertien episodes en werd opgenomen in Mexico.

Met Luis Gerardo Mendez, Gaz Alazraki, Mariana Trevino, …

Vanaf 7 augustus


Project Mc2

Project Mc2


Ook voor de jongere kijkers is er heel wat te vinden op Netflix. In de meisjesreeks Mc2 draait het om ‘The Quail’ en de vrouwelijke medewerkers van haar undercoverorganisatie, die er op los spioneren.

Met Victoria Vida

Vanaf 7 augustus

Narcos

Narcos


Eén van de veelbelovende en meest gehypete titels op Netflix is de nieuwe misdaadserie ‘Narcos’. De serie is gebaseerd op de gewelddadige wereld van de machtige drugskartels in Colombia. Een inkijkje in het leven van drugsbaron Pablo Escobar en het Medellin-kartel.

Met Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, …

Vanaf 28 augustus

Keith Richards: Under the Influence

Keith Richards: Under the Influence


Deze documentaire gunt ons een blik in het leven van Rolling Stone Keith Richards. Een leven waarin niet alleen muziek, maar ook drugs de hoofdrol spelen. De documentairemakers gingen op zoek naar de oorsprong van zijn roeping als songwriter, gitarist en entertainer. De film is een portret van één van de pioniers van de rockmuziek en toont sleutelfiguren uit z'n carrière en de belangrijkste plaatsen waar hij zijn inspiratie haalt.

Vanaf 18 september

Master of None

Master of None


'Master of None' is een komische serie waarin comedian en acteur Aziz Ansari in de huid kruipt van Dev, een acteur uit New York die alledaagse maar hilarische toestanden meemaakt. Ook David Becky uit ‘Louie’ kreeg een rol in de serie. Uitermate geschikt als luchtig tussendoortje.

Met Aziz Ansari en David Becky

Vanaf 6 november

Marvel’s Jessica Jones

Marvel’s Jessica Jones


Na 'Daredevil' komt Netflix binnenkort met de tweede Marvel-hit op Netflix. In 'Marvel’s Jessica Jones' kruipt Krysten Ritter in de huid van Jessica Jones, een superheldin die haar eigen detectivebureau opent. Tegenspeler David Tennant speelt de rol van slechterik Kilgrave.
 
Met Melissa Rosenberg en David Tennant
Startdatum nog niet vrijgegeven

En verder ...

En verder ...


Verder mogen we onder meer de comedyshow 'John Mulaney: The Comeback Kid 'verwachten, is er de grappige serie ‘F is for Family’ en komt er een nieuw seizoen van de horrorthrillerserie ‘Hemlock Grove’.


Probeer Netflix gratis uit: druk op de On demand-knop van je afstandsbediening en kies vervolgens voor 'films' of 'series'

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook