De week in showbizzland

De week in showbizzland


Danser Fabio doet een boekje open over de woelige tijden bij 2Fabiola, de Britten dragen Goedele Liekens op handen, Will Tura had acteur kunnen worden en Lenny Kravitz scheurde z'n broek in Zweden waardoor zijn edele delen zichtbaar waren ... en nog veel meer jetsetnieuws!

Ruth Beeckmans moet opnames onderbreken door hersenvliesontsteking

Ruth Beeckmans moet opnames onderbreken door hersenvliesontsteking


Ruth Beeckmans - Ingrid uit ‘Safety First’ - heeft een hersenvliesontsteking. De opnames van de Safety First-film werden stilgelegd. Toen ze op de set een tijdlang barstende hoofdpijn had, werd ze naar het ziekenhuis gebracht. ‘Wij zijn blij dat de dokters er snel bij waren en dat voor onze liefste Ruth het grootste gevaar geweken is. We wensen haar nu alle rust en beterschap toe en hopen dat ze snel naar huis mag, om samen met haar gezin te kunnen bekomen van de afgelopen onzekere en onrustige dagen’, laat regisseur Tim Van Aelst weten. Pas als Ruth weer helemaal fit is, worden de opnames hervat.

Robert Downey Jr. is de grootverdiener onder de acteurs

Robert Downey Jr. is de grootverdiener onder de acteurs


Robert Downey Jr. staat op nummer één in de lijst van best betaalde acteurs. En dat al voor het derde jaar op rij. De lijst werd gewoontegetrouw gepubliceerd door het zakentijdschrift Forbes. Vorig jaar verdiende Downey Jr. ruim 73,5 miljoen euro met zijn rollen in Iron Man en Avengers. Jackie Chan, die het voorbije jaar zo'n 46 miljoen euro binnenrijfde, staat op de tweede plaats. Vin Diesel vervolledigt de top-3 met 33 miljoen euro.

Will Tura was bijna filmster

Will Tura was bijna filmster © photonews


Will Tura kreeg ooit een filmrol aangeboden. Dat vertelt hij in Humo. ‘Mijn vader had me wel graag acteur zien worden, maar ik zag dat in Vlaanderen niet zitten. Eén keer is het toch bijna gelukt: rond 1960 - ik was toen al volop aan het zingen - kreeg ik de vraag om een hoofdrol te spelen in de verfilming van De lange nacht van Marnix Gijsen. Maar midden in de opnames ging de productie failliet. Om eerlijk te zijn: ik had die rol enorm graag gespeeld, al weet ik niet of ik als acteur voldoende talent had. Het antwoord op die vraag zal ik nooit kennen, want het is het laatste filmaanbod dat ik ooit gekregen heb’, lacht Tura.

'Jada en ik gaan niet scheiden!'

'Jada en ik gaan niet scheiden!' © photonews


Kwatongen beweren al een tijdje dat Will Smith en zijn vrouw Jada gaan scheiden en het koppel is die roddels beu. ‘Normaal gesproken reageer ik niet op idiote berichten, maar nu doe ik het toch: Jada en ik gaan niet scheiden!’, meldde hij. Zijn wederhelft vraagt zich dan weer af waarom 'mensen zich eerder verheugen op echtelijke problemen dan op een langlopend huwelijk'.

Lenny Kravitz scheurde z'n leren broek in Zweden

Lenny Kravitz scheurde z'n leren broek in Zweden © p


Het was in Zweden - en eigenlijk ook in de rest van de wereld - het onderwerp van de week: de ‘penisgate’ van Lenny Kravitz. Tijdens het nummer ‘American Woman’ stond de zanger op zijn gitaar tokkelen, waarbij hij het een goed idee vond om door zijn knieën te gaan. Zijn lederen broek zat echter nogal strak en scheurde, terwijl de heer Kravitz geen onderbroek bleek te dragen, waarop het publiek ’s mans bungelende edele delen te zien kreeg. Naderhand reageerde hij zelf laconiek op het incident, en ook Steven Tyler kon het niet laten om iets te posten op de sociale media: ‘Geen ondergoed en gepiercet, dat heb je mij nooit laten zien’, aldus de Aerosmith-frontman.

'Continu kletterende ruzie met Pat Krimson'

'Continu kletterende ruzie met Pat Krimson' © photonews


Midden jaren negentig was 2Fabiola hot: iedereen danste op ‘Lift you Up’ en ‘Magic Flight’ en de danceformatie trad op met The Spice Girls en Gala. Maar het was niet altijd rozengeur en maneschijn, aldus danser Fabio Ponente, die constant ruzie maakte met Pat Krimson. ‘Patrick vond bijvoorbeeld dat ik geen recht had op royalty’s omdat ik ‘maar’ de danser was. Ik heb hem vaak uitgescholden voor leugenaar en hij mij voor janet. Als mooie jongen kreeg ik natuurlijk veel brieven van fans, en hij had er moeite mee dat ik zo populair was. Met Zohra kon ik wel uitstekend opschieten. Na de zoveelste kletterende ruzie ben ik opgestapt. Hij probeerde me om te praten, maar mijn besluit stond vast. Ik heb hem nog voor de rechter gedaagd om achtergehouden royalty’s op te eisen, en dat proces won ik’, vertelt Fabio in Story.

Pierce Brosnan had jachtmes in handbagage

Pierce Brosnan had jachtmes in handbagage © photonews


Pierce Brosnan heeft geprobeerd een jachtmes mee te smokkelen in een vliegtuig. De krant Daily Mail heeft foto’s waarop te zien is hoe veiligheidsbeambten van de luchthaven in Vermont het ruim 25 centimeter lange mes in beslag nemen. Brosnan had het wapen in zijn handbagage zitten, en dus ging er een alarm af toen zijn spullen werden gecontroleerd. Volgens een ooggetuige reageerde de Ierse acteur nogal verongelijkt toen het mes in beslag werd genomen. Hij zou ook even verhoord zijn. Even later kalmeerde de ex-James Bond en at hij een hapje met zijn dochter.

Britten lusten seksuele opvoeding van Goedele Liekens wel

Britten lusten seksuele opvoeding van Goedele Liekens wel © photonews


Toen bekend werd dat Goedele Liekens de Britse jongeren seksuele opvoeding zou gaan geven op tv, regende het reacties in het Verenigd Koninkrijk. Vaak waren die niet erg positief: in de kranten werd bijvoorbeeld erg kritisch gereageerd, maar na de eerste uitzending waait de wind uit een hele andere hoek: Liekens is aan de andere kant van Het Kanaal plots een heldin. Twitterreacties zoals ‘Kloon deze vrouw’ en ‘Briljant, dit zou in alle scholen moeten gebeuren’ waren niet van de lucht.

Spice Girls gaan weer touren

Spice Girls gaan weer touren © photonews


Britse journalisten weten het zeker: de Spice Girls gaan opnieuw touren. Maar dat zal wel zonder Victoria Beckham gebeuren. Die heeft het naar verluidt te druk met haar modelijn. Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C en Mel B zouden een concertenreeks plannen om te vieren dat twintig jaar geleden hun eerste single 'Wannabe' is uitgebracht. Dat zou elk van de dames ruim 14 miljoen euro opbrengen.

Jennifer Aniston en Justin Theroux stapten in het huwelijksbootje

Jennifer Aniston en Justin Theroux stapten in het huwelijksbootje © photonews


Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn onverwacht in het huwelijksbootje gestapt. Dat meldde het magazine People. De festiviteiten vonden plaats bij hun huis in Bel Air, vlakbij Los Angeles. Het huwelijksfeest was blijkbaar een verrassing voor de gasten, die dachten dat ze waren uitgenodigd voor de verjaardag van Justin. Hij is voor de eerste keer getrouwd, Jennifer was eerder gehuwd met Brad Pitt.

Opnames reeks met Matthias Schoenaerts stopgezet

Opnames reeks met Matthias Schoenaerts stopgezet © photonews


Pech voor Matthias Schoenaerts: hij zou een rol vertolken in de nieuwe HBO-miniserie ‘Lewis and Clark’, maar de makers van de reeks hebben de opnames stopgezet wegens ‘productionele problemen’. Wat er precies aan de hand is, was niet helemaal duidelijk, maar er werd gewag gemaakt van ‘problemen met het weer’ en ‘interne strubbelingen'. De regisseur en de cameraman pakten hun biezen. Bij HBO lijken ze van plan om de productie binnenkort te hervatten, maar op een datum willen ze zich niet vastpinnen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook