Nu in de zalen (12 augustus)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Ted 2

Ted 2


Seth MacFarlane is terug als schrijver, regisseur en de stem van Ted 2. Het vervolg op de succesvolle komedie van Universal en Media Rights Capital. Met o.a. Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman en Liam Neeson. Het scenario is geschreven door Seth MacFarlane, Alec Sulkin en Wellesley Wild. Geproduceerd door Seth Macfarlane, John Jacobs, Jason Clark en Scott Stuber van Bluegrass Films.

Regisseur : Seth MacFarlane
Cast : Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Liam Neeson
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb

Top 5: 1. Mission Impossible: Rogue Nation

Top 5: 1. Mission Impossible: Rogue Nation


Ethan Hunt begint met zijn team aan de meest onmogelijke missie ooit : het uitschakelen van 'The Syndicate', een internationale terroristische organisatie die de wereldorde wil verstoren. Voor deze opdracht werken ze samen met Ilsa Faust, een voormalig Britse geheime agente die zelf misschien wel een dubbele rol speelt.

Regisseur: Christopher McQuarrie
Cast ; Tom Cruise, Paula Patton, Jeremy Renner
Genre: Actie, Thriller, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.2 op IMDb

Top 5: 2. De Minions

Top 5: 2. De Minions


De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.

Regisseurs : Kyla Balda & Pierre Coffin
Stemmencast : Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan
Genre : Familie, Komedie, Animatiefilm

Deze film heeft een score van 7 op IMDb

Top 5: 3. Pitch Perfect 2

Top 5: 3. Pitch Perfect 2


De Barden Bellas zijn terug! Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect - met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie "Cups (When I'm Gone)" gezongen door Anna Kendrick -terugkeren.

Regisseur : Elizabeth Banks
Cast :  Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow
Genre : Musical

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb

Top 5: 4. Jurassic World

Top 5: 4. Jurassic World


Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel van de populaire Jurassic Park saga, Jurassic World. Colin Trevorrow regisseert de nieuwe avonturenfilm gebaseerd op het boek "Jurassic Park" van Michael Crichton.

Het park is open! De vierde film in de razend populaire franchise speelt zich tweeëntwintig jaar na de gebeurtenissen uit Jurassic Park af. Zoals John Hammond het zich voorgesteld had, is er nu op Isla Nublar een volledig functionerend en groots dinosaurussenpark met de naam Jurassic World. Het park is in handen van Masrani Corporation. Als na een aantal erg succesvolle jaren steeds minder bezoekers komen, besluit de organisatie om een nieuwe attractie te maken om zo de bezoekersaantallen weer te laten toenemen. De natuur laat zich echter niet zo eenvoudig bedwingen...

Regisseur: Colin Trevorrow
Cast: Vincent d’Onofrio, Nick Robinson, Bryce Dallas, Chris Pratt, Omar Sy, Ty Simpkins,
Genre: science-fiction, avontuur

Deze film heeft een score van 8,7 op IMDb

Top 5: 5. Paper Towns

Top 5: 5. Paper Towns


"Paper Towns" is een coming of age-verhaal over Quentin en zijn raadselachtige buurmeisje Margo, die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

Regisseur: Jake Schreier
Cast: Nat Wolff, Halston Sage, Cara Delevingne
Genre: Drama, Romantisch  

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook