5 redenen om ‘Foute vrienden: de film’ te bekijken op Proximus TV

5 redenen om ‘Foute vrienden: de film’ te bekijken op Proximus TV

‘Foute vrienden: De film’ is niets minder dan een lange versie van het programma dat draait om de komieken Begijn le Bleu, Jeron Dewulf, Thomas Smith en Steven Goegebuer (die in de film vervangen werd door Christophe Stienlet), die elkaar lachwekkende en ronduit gênante opdrachten geven. Nu beschikbaar op Proximus TV!

'Foute Vrienden' is nu beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Lachen, gieren, brullen!

Lachen, gieren, brullen!

De grappen die de vier uithalen mogen dan soms belachelijk ogen, van enige wansmaak getuigen en je voelt vast plaatsvervangende schaamte als één van de protagonisten in een belachelijk kostuumpje de straat opgaat, het blijft grappig om zien hoe het gezelschap zich in nesten werkt en hoe de anderen daar mee lachen.

Complexloos entertainment

Complexloos entertainment

Af en toe kan het deugd doen om eens een film te bekijken waar je niet moet bij nadenken. Van ingewikkelde plotlijnen of zelfs maar een verhaal is in ‘Foute Vrienden’ geen sprake, maar dat doet geen afbreuk aan het concept. Gewoon onderuitzakken en genieten van foute grappen is de boodschap.

Op locatie

Op locatie

‘Foute Vrienden: de film’ speelt zich niet enkel in België af: het viertal reist met een camper rond en maakt zo bekende plekken in Europa onveilig. Dat zorgt voor een welkome afwisseling en het geeft de kijker een gratis vakantiegevoel mee.

Verfrissende nieuwkomer

Verfrissende nieuwkomer © photonews

Steven Goegebeur had andere verplichtingen en kon dus niet meewerken aan de film, maar de drie andere lolbroeken zochten en vonden een geschikte stand-in: Christophe Stienlet, die toen hij nog piepklein was een rolletje vertolkte in het jeugdprogramma Schuif Af, neemt zijn plaats in. En hoewel Goegebuer natuurlijk erg grappig was, zorgt dat voor een frisse wind.

Voorbij voor je het weet

Voorbij voor je het weet

Fans van de serie op 2BE weten dus precies wat ze mogen verwachten en worden niet ontgoocheld: verstand op nul en lachen maar. Bovendien zakt de film nergens in en zijn de circa tachtig minuten - ja, hij is kort - voorbij voor je het weet.

'Foute Vrienden' is nu beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

In het nieuwe programma van Goedele Liekens hebben haar gasten seks in de televisiestudio, Jacques Vermeire heeft bedenkingen bij het BV-gehalte van de boekenbeurs, Woody Allen verscheen op de rode loper in een pyjama-achtige outfit en zonder schoenen en Martine Jonckheere is ervan overtuigd dat haar ontslag uit Familie een persoonlijke zaak was. Het showbizznieuws!

Goedele laat koppels live seks hebben in televisiestudio

Goedele laat koppels live seks hebben in televisiestudio © photonews

Goedele Liekens blijft de Britten rode oortjes bezorgen: na haar programma ‘Sex in Class’ gaat ze ook ‘Sex Box’ presenteren. Dat format was al eens te zien op Channel 4, maar Goedele mag gastvrouw zijn van een nieuwe versie. In ‘Sex Box’ hebben koppels seks in een afgesloten ruimte in de studio. Achteraf zetten ze een boompje op over de daad en geeft de seksuologe hen tips om het nog beter te doen. Er komen drie afleveringen van een uur die wellicht volgend jaar op tv te zien zullen zijn.

'Het is meer een BV-beurs'

'Het is meer een BV-beurs' © photonews

Jacques Vermeire tekende zoals zoveel Bekende Vlamingen present op de Boekenbeurs. Hij kwam er zijn boek ‘Met de Pet’ signeren. De organisatoren toonden zich tevreden omdat er tamelijk veel boeken verkocht werden, maar Jacques had een kritische nood over het literaire festijn. ‘Het is meer een BV-beurs. Echt logisch is dat niet.Veel bezoekers vergeten dat ik er zit voor een signeersessie. Die mensen willen foto’s nemen, vragen of ik boeken wil tekenen van andere auteurs, verzoeken mij om nog eens ‘ne smoel te trekken’ en je kunt dat bijna niet weigeren. Populaire figuren trekken de massa aan en de echt grote auteurs zitten er vaak werkloos bij. ’, luidde zijn ongezouten mening.

Is dat een pyjama, Woody?

Is dat een pyjama, Woody? © photonews

Tijdens de première van The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 in Parijs liep er heel wat piekfijn uitgedost volk over de rode loper. Onder meer Jennifer Lawrence en Liam Hemsworth verschenen piekfijn uitgedost op het appel. Maar iedereen had het over Woody Harrelson, want bij wijze van welgemeende fuck you tegen alle bling bling liep die in een pyjama-achtige outfit en op z’n sokken de rode loper op. Op Twitter regende het meteen geamuseerde reacties.

'De rol van Marie-Rose was nog niet uitgespeeld, dit was persoonlijk'

'De rol van Marie-Rose was nog niet uitgespeeld, dit was persoonlijk' © photonews

Fans van Familie waren niet blij toen een hele tijd geleden bleek dat Martine ‘Marie-Rose’ Jonckheere uit de populaire vtm-soap moest verdwijnen. De makers meldden dat ze ‘de verhaallijnen zuurstof wilden geven’. ‘Ik had zelf om een gesprek gevraagd bij de baas en dat draaide uit op mijn ontslag. Men vertelde dat ik asociaal was. Collega’s waren komen klagen dat ik te veel vermagerde. Ik was ook vermagerd, want ik moest harder werken en had meer stress. Ze hebben mij gekwetst. Op mijn laatste draaidag had ik cava bij voor iedereen, maar de directie deed niks. Bij een ontslag zijn er mensen die je laten vallen als een baksteen. Als mensen me op straat zeggen dat ze me een goede actrice vinden, is dat me veel meer waard dan commentaar van een baas. De rol van Marie-Rose was nog niet uitgespeeld, dit was persoonlijk. Maar ik ben nu gelukkig’, laat ze weten.

Hommeles na Brusselse vertoning 'Black'

Hommeles na Brusselse vertoning 'Black' © VIER

Er is heel wat te doen rond ‘Black’, de nieuwe film van het regisseursduo Adil El Arbi en Billal Fallah. Een aantal Brusselse bioscopen deed de voorstelling in de ban omdat ze vreesden voor rellen: het thema bendegeweld zou te gevoelig liggen in de hoofdstad. Kinepolis vertoonde de film wel maar moest de voorstelling van afgelopen woensdag annuleren: de film is verboden voor toeschouwers jonger dan zestien en toen die merkten dat ze niet binnenmochten, ontstond er tumult en werd de inderhaast opgetrommelde politiemacht bekogeld met projectielen. Er vielen geen gewonden. ‘Black’ is een behoorlijk gewelddadige film maar op het FilmFest Gent werd hij alvast enthousiast onthaald.

Daniel Craig kruipt wellicht toch opnieuw in de huid van James Bond

Daniel Craig kruipt wellicht toch opnieuw in de huid van James Bond © photonews

Never say Never again: Eerst leek het alsof Daniel Craig nog liever zou verrekken dan nog eens in de huid te kruipen van James Bond, maar nu is het bijna zeker dat hij opnieuw de rol van ’s werelds beroemdste spion zal vertolken? De makers weten dat het dom zou zijn hem te vervangen nu hij zo populair is. Hij gaat vrijwel zeker nog één keer Bond spelen en daarna gaan ze op zoek naar een vervanger’, aldus een insider. Er werd al druk gespeculeerd over opvolgers en daarbij circuleerden de namen van Idris Elba, Damian Lewis en Tom Hardy.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook