Het sappigste showbizznieuws van de week (14 augustus)

Het sappigste showbizznieuws van de week (14 augustus)


Miguel Wiels pikt het niet dat een Chinese boysband 'Heyah Mama' van K3 plagieerde, Matteo Simoni hangt de gigolo uit, een journalist van een Frans roddelblaadje noemt Leonardo DiCaprio 'een vetzak en een racist' en Kanye West wil een vliegverbod boven zijn woning. Het opmerkelijkste nieuws uit showbizzland lees je hier!

'Hoe schaamteloos kun je een liedje stelen?'

'Hoe schaamteloos kun je een liedje stelen?'


K3-componist Miguel Wiels is er zeker van: de Chinese boysband The Flowers heeft ‘Heyah Mama’ geplagieerd. ‘Toen iemand me via Twitter op de hoogte bracht, ben ik dat nummer meteen op Youtube gaan bekijken. Hoe schaamteloos kun je een liedje stelen? De Chinese versie begint zelfs met hetzelfde woord als onze 'Heyah Mama' en de refreinen zijn over de hele lijn overgenomen. Ik heb mijn medecomponisten en de juridische dienst van Studio 100 al op de hoogte gebracht. Het is nu afwachten welke stappen we gaan ondernemen’, meldde een verongelijkte Wiels vanop zijn vakantieadres in Griekenland.

Matteo Simoni binnenkort te zien in 'Callboys'

Matteo Simoni binnenkort te zien in 'Callboys' © photonews


Matteo Simoni speelt samen met Rik Verheye en Stef Aerts de hoofdrol in een nieuwe serie op VIER. ‘Callboys’ is de naam. ‘Alles draait om Jay, Wesley en Devon, drie jongemannen die vrouwen gezelschap en een tikje meer bieden’, klinkt het bij VIER. Ook Axel Daeseleire en Ben Segers krijgen een eigen reeks op de commerciële zender, die ‘Auwch’ zal heten en waarin heel wat BV’s in een verrassende gastrol zullen opduiken.

Keira Knightley maakte naam dochtertje bekend

Keira Knightley maakte naam dochtertje bekend © photonews


Keira Knightley heeft de naam van haar dochtertje dan toch prijsgegeven. Het drie maanden oude meisje heet Edie. Dat verklapte ze aan de redactie van Elle. Omdat Keira en haar man James erg gesteld zijn op hun privacy, besloten ze de naam een tijdje geheim te houden. De actrice wist ook te vertellen dat ze zich nog best goed voelt na al die nachten zonder slaap. ‘Het is niet altijd fijn, maar ik hou het goed vol’, besluit ze.

Carmen Pfaff weer thuis uit ziekenhuis

Carmen Pfaff weer thuis uit ziekenhuis © photonews


Carmen Pfaff, de vrouw van Jean-Marie, werd afgelopen week in het ziekenhuis opgenomen met een dubbele longontsteking. ‘Door een bacterie moet ze ook nog extra antibiotica nemen. De familie steunt haar door dik en dun’, laat haar echtgenoot weten. Het zit Carmen niet mee, want vorig jaar brak ze al eens een ruggenwervel. Ondertussen is ze terug thuis.

Franse journalist: 'Leonardo DiCaprio is een vetzak en een racist!'

Franse journalist: 'Leonardo DiCaprio is een vetzak en een racist!' © photonews


In mei pakte het Franse magazine ‘Oops’ uit met een opvallende roddel: Rihanna zwanger van Leonardo DiCaprio. Er klopte niets van en Leo diende een klacht in. DiCaprio won, en de fijne mensen van de roddelredactie moesten achtduizend euro schadevergoeding neertellen. Frederic Truskolaski, de grote man bij ‘Oops’, is nog altijd behoorlijk pissig en slaat wild om zich heen: ‘DiCaprio is een vetzak! Zelf is hij veertig en hij datet altijd met piepjonge modellen! En een racist, dat is hij ook. Zijn veroveringen zijn altijd blondines. Hij kon het gewoon niet verdragen dat we schreven dat hij iemand met een andere huidskleur zwanger maakte’, foetert de man. Leonardo DiCaprio wil niet reageren op de heisa.

Nasrien Cnops: 'Nee, ik ben niet zwanger'

Nasrien Cnops: 'Nee, ik ben niet zwanger' © photonews


Toen ex-MNM-presentatrice Nasrien Cnops een foto van een zwangerschapskussen op Instagram postte hadden de boekjes meteen bloed geroken. ‘Nasrien Cnops zwanger’, het zou geen slechte kop geweest zijn voor Dag Allemaal of Story, maar nee, voorlopig geen nakomelingen, meldde ze meteen. ‘Ik ben absoluut niet zwanger. Zo’n kussen ligt gewoon goed’, laat ze weten. Sinds enkele maanden is Nasrien trouwens opnieuw vrijgezel.

Kanye West wil vliegverbod boven zijn huis

Kanye West wil vliegverbod boven zijn huis © photonews


Kanye West stoort zich aan de vliegtuigen die zijn stulpje overvliegen. Hij wil een vliegverbod boven de buurt. Volgens de website In Touch verzamelt hij handtekeningen bij zijn bekende buren. Hij zou al bij rapper Drake en zangeres LeAnn Rimes zijn langsgeweest. Afwachten of de vluchtroutes boven Los Angeles voor hem worden gewijzigd.

Ook Stephanie Coorevits werkt mee aan Temptation Island

Ook Stephanie Coorevits werkt mee aan Temptation Island


Bij VIJF werken ze naarstig aan een nieuw seizoen van het controversiële datingprogramma ‘Temptation Island’, en dat lijkt een familieaangelegenheid te gaan worden. Annelien Coorevits presenteert, dat raakte al eerder bekend, maar nu halen de makers ook haar zus Stephanie aan boord. Zij is psychologe en zal de kandidaten als dusdanig begeleiden. ‘Ze legt ook vragen op tafel als ‘Hoe ver mag flirten gaan, wanneer is jaloezie begrijpelijk, wat als het gras groener lijkt aan de overkant?’ Tijdens de opnames volgt ze alles op en daar pikt ze de dingen uit die interessant zijn voor de kijker die online aanvulling zoekt’, klinkt het bij VIJF.

Robert Pattinson en FKA Twigs stellen huwelijk uit

Robert Pattinson en FKA Twigs stellen huwelijk uit © photonews


Robert Pattinson en zangeres FKA Twigs (echte naam: Tahliah) stellen hun huwelijk nog even uit, weet een anonieme bron te vertellen. ‘Ze twijfelt nog over wat voor soort bruiloft ze wil. Ze wilden het aanvankelijk in een pub vieren. Dat zou het beste passen bij hun eenvoudige levensstijl. Nu is er toch sprake van iets groters. Er is nog geen datum geprikt, maar het zal waarschijnlijk later in het jaar worden, op zijn vroegst in de herfst', vertelt een anonieme bron in het magazine People. Pattinson liet onlangs nog weten dat hij absoluut kinderen wil.

Véronique De Kock opent boetiek

Véronique De Kock opent boetiek © photonews


Véronique De Kock heeft besloten om het (even) voor bekeken te houden op tv. Ze opent een boetiek in haar thuisbasis Schilde. Ze gaat naar eigen zeggen kleren verkopen die bij haar stijl passen. ‘Onlangs ging er een boetiek failliet in Schilde en toen heb ik heel snel beslist om de merken van die winkel over te nemen, ook al had ik nog geen pand. Zo’n boetiek is eigenlijk een meisjesdroom van mij. Het moet allemaal heel toegankelijk worden en dus zal ik bewust alle prijsklassen aanspreken. En het is weer eens wat anders dan mijn modellen- en showroomwerk van de laatste jaren’, aldus een enthousiaste Véronique in TVFamilie.

Roos Van Acker gaat aan de slag als docente

Roos Van Acker gaat aan de slag als docente © photonews


Ook Roos Van Acker gaat iets anders doen. De blonde ex-presentatrice gaat aan de slag als docente in de Thomas Moore-Hogeschool te Mechelen. ‘Ik ga er creatieve copywriting geven aan de studenten van de nieuwe mediarichting. Nederlands onderwijzen was ook wel iets voor mij, maar met die job is Mark Uytterhoeven al gaan lopen. Het begint met vier uur les per week, hopelijk kan dat later meer worden’, vertelde Roos in Story. Ondanks het feit dat haar laatste tv-opdracht van 2013 dateert, toen ze het programma Uit de Kast presenteerde op vtm, geeft juffrouw Van Acker niet op: ze werkt in alle stilte aan iets nieuws voor tv, maar over de inhoud mogen we nog niets weten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook