Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland


Lesley-Ann Poppe gaat honderd dagen lang in bikini of ondergoed op de foto, na Goedele Liekens verovert ook Lieven Scheire het Verenigd Koninkrijk, bij Madame Tussauds in Las Vegas zijn ze kwaad op bezoekers die het wassen beeld van Nicki Minaj 'misbruiken' en het mes dat Pierce Brosnan mee nam naar de luchthaven diende volgens hem om ... potloden mee te slijpen. Doorklikken voor meer showbizznieuws!

Lesley-Ann Poppe deelt honderd dagen halfnaakte foto’s

Lesley-Ann Poppe deelt honderd dagen halfnaakte foto’s © photonews


Lesley-Ann Poppe gaat de uitdaging aan om honderd dagen dagdagelijkse dingen in haar ondergoed of bikini te doen. Ze gebruikt daarvoor de hashtags #FunChallenge, #100days en #DailyLifeInUnderwear. Poppe heeft al drie weinig verhullende foto’s gedeeld met haar Instagramvolgers. Eentje waarop ze zich waagt aan een partijtje eendjes vissen op de kermis, een andere waarop ze aan een betaalautomaat staat in een ondergrondse parkeergarage en een kiekje op een Antwerpse stadsfiets. Alle drie in bikini. Haar fans konden de plaatjes wel smaken.

Na Goedele Liekens vallen de Britten ook voor Lieven Scheire

Na Goedele Liekens vallen de Britten ook voor Lieven Scheire © photonews


Goedele Liekens is helemaal doorgebroken in het Verenigd Koninkrijk, en de volgende die aan de beurt is, is blijkbaar Lieven Scheire. Hij verovert de harten van de Britten met ‘wetenschapskomedie’, zoals ze dat ginder noemen: hij brengt standup comedy aan de hand van de relativiteitstheorie van Einstein. Scheire werd op de affiche gezet van het Fringe Festival in Edinburgh. Hij stond op de cover van ‘The Scotsman’ en kreeg een artikel in ‘The Times’.

‘Dat mes diende om m’n potloden te slijpen’

‘Dat mes diende om m’n potloden te slijpen’ © photonews


Pierce Brosnan zorgde een tijdje geleden voor opschudding toen er op een Amerikaanse luchthaven een mes in zijn bagage bleek te zitten. Hij besloot aan de mensen van het programma ‘Extra media’ uit te leggen wat de bedoeling was: ‘Meer dan vijfentwintig centimeter lang werd er gezegd, maar het mes was volgens mij echt niet zo groot. Ik ben een een kunstenaar. Dat mes diende om potloden te slijpen’, verduidelijkt hij. Zo, dat weten we dan ook alweer!

Bartel Van Riet verdwijnt voorlopig van het scherm

Bartel Van Riet verdwijnt voorlopig van het scherm © photonews


De VRT heeft besloten om Groenland af te voeren. Pech voor Bartel Van Riet dus, want de tuinman presenteerde honderdentien afleveringen van het programma. Ook met Van Riet zelf heeft de openbare omroep voorlopig geen nieuwe plannen. ‘Ik eindig met een goed gevoel en heb ook veel bijgeleerd. Maar je kan een zaadje niet op honderd verschillende manieren in de grond steken, dus wilde ik op tijd stoppen’, luidde zijn reactie.

Morgan Freeman bedankt publiek voor de steun

Morgan Freeman bedankt publiek voor de steun © photonews


De verdachte van de moord op de stiefkleindochter van Morgan Freeman zou onder invloed van drugs een psychose hebben gekregen. ‘Ik wil jullie graag bedanken voor de liefde en steun die we gekregen hebben na het zinloze overlijden van mijn kleindochter E’dena’, meldde de acteur op Facebook. De politie heeft een man van rond de dertig aangehouden. Hij is wellicht de ex-vriend van E’dena. De jonge vrouw werd afgelopen weekend neergestoken op straat.

Eva Daeleman ergert zich aan aandacht voor nieuwe haarkleur

Eva Daeleman ergert zich aan aandacht voor nieuwe haarkleur © Instagram


De tol van de roem is zwaar, beseft ook Eva Daeleman. Het werd de ex-Eén-presentatrice even te veel toen een vrouw haar op straat aansprak over haar nieuwe haarkleur. Ze heeft tegenwoordig namelijk bruin haar. ‘Met blond vond ik u toch beter. Waarom doet ge zoiets?’, wierp de dame haar voor de voeten. ‘Ik wilde gewoon even bruin haar. Ik wilde geen extra aandacht en geen krantenartikels. Ik wilde gewoon eens mijn eigen zin doen. En ik wil me vooral niet moeten verantwoorden voor zoiets banaals als een kapsel. Voilà. Dat moest er even uit. Het is maar haar’, fulmineert Daeleman op Facebook.

Vrouwen die ermee dreigden dochtertje Salma Hayek te ontvoeren kregen contactverbod

Vrouwen die ermee dreigden dochtertje Salma Hayek te ontvoeren kregen contactverbod © photonews


Salma Hayek heeft een contactverbod laten uitvaardigen tegen twee - vermoedelijk geesteszieke - fans. De vrouwen zouden ermee gedreigd hebben haar dochtertje van zeven te ontvoeren. Ze gaven zich ook al verschillende keren voor de actrice uit en probeerden contact op te nemen met haar familie. De rechtbank oordeelde dat de dames op honderd yards (éénennegentig meter) afstand van Salma, haar echtgenoot François en hun dochtertje Valentina moeten blijven. Salma zelf hoopt op een definitief contactverbod, maar daar moet nog over beslist worden.

Ronn ‘Ridge’ Moss duikt op in ‘Familie’

Ronn ‘Ridge’ Moss duikt op in ‘Familie’ © photonews


Maandag start het nieuwe seizoen van Familie, en bij vtm kondigden ze aan dat in de soap een rol is weggelegd voor een Amerikaanse acteur. Ronn Moss uit ‘Mooi en Meedogenloos’ (‘The Bold and the Beautiful’) duikt namelijk op in de reeks. Moss kroop van 1987 tot 2012 in de huid van Ridge. Eerder gebeurde al het omgekeerde: een Belg kreeg een rolletje in ‘Mooi en Meedogenloos’. Het ging toen om Jani, die als kapitein van een cruiseschip werd gecast. Helaas voor hem werd de aflevering bij ons nooit uitgezonden omdat de Vlaamse zenders stopten met de soap.

Kate en William willen prins George beschermen tegen intimiderende paparazzi

Kate en William willen prins George beschermen tegen intimiderende paparazzi © photonews


Kate en William hebben schoon genoeg van de agressieve manier waarop journalisten en paparazzi de kleine prins George benaderen. Ze hebben een open brief geschreven. Ze hopen zo dat de persmuskieten tot inkeer komen en dat mensen die de roddelblaadjes lezen twee keer gaan nadenken over hoe de artikels en de foto’s erbij in die bladen terechtkomen. ‘Er is een lijn overschreden. De paparazzi intimideren prins George en hun tactieken worden steeds gevaarlijker. Vorige week huurde een fotograaf een auto met getinte ramen om Prins George te fotograferen in een kinderspeeltuin. De politie vond hem uiteindelijk in de kofferbak van het voertuig met een telelens in aanslag. De hertog en de hertogin willen dat hun kinderen een zo normaal mogelijke jeugd beleven’, staat er onder andere te lezen in het schrijfsel.

Sandra Bullock lijkt weer van straat te zijn

Sandra Bullock lijkt weer van straat te zijn


Sandra Bullock heeft een nieuwe vriend. ‘Hij is fotograaf en ze nam hem mee naar het huwelijk van Jennifer Aniston en Justin Theroux. Het is een knappe, normale man’, aldus een insider. Bullock werd een tijdje geleden nog gelinkt aan Chris Evans, een collega-acteur.

Aangebrande foto’s met wassen beeld Nicki Minaj zorgen voor opschudding

Aangebrande foto’s met wassen beeld Nicki Minaj zorgen voor opschudding © photonews


Even geleden kreeg hiphopzangeres Nicki Minaj een wassen beeld bij Madame Tussauds in Las Vegas. Het beeld zit op handen en voeten en er werd dus al voorspeld dat fans en aanverwanten lichtjes aangebrande foto’s zouden nemen met de nep-Nicki. Zo geschiedde, en bij Madame Tussauds hebben ze er nu genoeg van: ze willen extra veiligheidsmaatregelen nemen om lolbroeken te beletten zulke foto’s te nemen. Minaj zelf kan er wel om lachen, zo bleek uit een aantal lacherige Instagramberichten die ze postte.

Claudio zoekt andere oorden op

Claudio zoekt andere oorden op © photonews


Claudio Dell’Anno - de winnaar van de eerste editie van ‘Mijn Restaurant’ op vtm - stopt met z’n restaurant Ciccio in Knokke. Hij trekt naar het buitenland omdat de kosten in België volgens hem te hoog zijn. ‘Sowieso moesten we op zoek naar een andere locatie. Ik wist dat al toen ik het restaurant vijf jaar geleden overnam van mijn pa. Het gebouw waar we nu zitten, wordt afgebroken. Even zocht ik iets in de buurt, maar uiteindelijk ben ik tot het besluit gekomen dat het echt niet interessant is om in België te blijven. De lasten en personeelskosten zijn hier te hoog. Australië is een optie, maar het ik kan net zo goed elders naartoe’, aldus Claudio. In 2013 kreeg het restaurant nog een Michelinster.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook