5 redenen om Avengers: Age of Ultron te bekijken op Proximus TV

5 redenen om Avengers: Age of Ultron te bekijken op Proximus TV © marvel


Met Proximus TV bekijk je de meest weergaloze actieblockbusters vanuit je luie zetel. Zo ook Avengers: Age of Ultron, het vervolg op het bloedstollende The Avengers. Tony Stark werkt verwoed aan de wereldvrede, maar de zaken lopen compleet mis en Iron Man, Captain America, Thor en de andere helden moeten vechten voor de blauwe planeet en tegen de schurk Ultron. Een film die je zeker moet zien, en wel om deze vijf redenen!

Bekijk Avengers: Age of Ultron op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.

Actie en spanning gegarandeerd

Actie en spanning gegarandeerd © marvel


Waar de eerste Avengers-prent al garant stond voor bloedstollende spanning, is het vervolg zo mogelijk nog een grotere adrenalinekick van een film. De actie begint vanaf minuut één en raast twee uur en twintig minuten door, met als kroon op het werk de openings- en eindscène. Maar laat ons niet te veel verklappen …

Sterrencast

Sterrencast © Marvel


Regisseur Joss Whedon kon met Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, James Spader en nog een hoop andere steracteurs uitpakken met een cast om u tegen te zeggen. De heren en dames maakten alle verwachtingen waar: Downey Jr. schittert alweer als Iron Man en James Spader heeft de ideale stem om de rol van slechterik Ultron te vertolken.

Voor elk wat wils

Voor elk wat wils © Marvel


Fans van Marvel-superhelden mogen zich in de handen wrijven, want je krijgt er alweer heel veel voor de prijs van één: Iron Man, De Hulk, The Black Widow, Captain America en consoorten zorgen voor een flinke dosis entertainment. Wheldon focust niet alleen op de actie: hij gooide ook een dosis humor, een snuifje drama en wat romantiek door het recept om zo een ruim publiek aan te spreken. En het werkt wonderwel.

Maak kennis met Black Widow en Hawkeye

Maak kennis met Black Widow en Hawkeye © Marvel


Puntje van kritiek voor de eerste Avengers-film was dat Hawkeye (Jeremy, Renner, de man met pijl en boog) en Black Widow (Scarlett Johansson, een heldin met Sovjet-achtergrond ) er voor spek en bonen bijliepen. Dat lost men handig op door hun verhaal in ‘Age of Ultron’ uit te diepen en van hen dus volwaardige personages te maken.


Op zichzelf te bekijken of als vervolg

Op zichzelf te bekijken of als vervolg © Marvel


Het is uiteraard leuk als je de eerste Avengers-film, die de bioscoopkassa’s ook al flink deed rinkelen, gezien hebt, maar echt noodzakelijk is het niet. Ook losstaand kan ‘Age of Ultron’ prima bekeken worden. Maar mocht je zinnens zijn om te beginnen met de eerste film, dan zit je gebeiteld voor vijf uur spektakel.

Bekijk Avengers: Age of Ultron op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook