De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week

In het universum van de sterren is het nooit windstil. Wat voor nieuws viel er de afgelopen week te rapen?

De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week

Camilia Blereau moet haar rol als Hélène in Thuis bekopen met scheldpartijen op straat, de vriend van Brigitta Callens kan de roddel dat ze een mannenverslindster is niet meer aanhoren, de reis van Lesley-Ann Poppe en haar ideale man viel een beetje tegen en Taylor Swift is de nummer één van Instagram. Het showbizznieuws heet van de naald lees je hier!

Thuis-actrice Camilia Blereau nageroepen op straat

Thuis-actrice Camilia Blereau nageroepen op straat © photonews

Camilia Blereau heeft de rol van haar leven te pakken in Thuis: ze speelt Hélène, die dokter Geert vermoordde, waardoor Marianne onterecht in de gevangenis terechtkwam. Maar de roem heeft ook een schaduwzijde, want eens te meer blijkt dat veel fans van de populaire VRT-soap een beetje moeite hebben met het onderscheid tussen fictie en realiteit. Het internet staat vol met verwensingen, maar het ergst zijn volgens haar de scheldpartijen op straat. ‘’Vals Mens, Trut’, roepen jongeren naar mij. Ik ga tegen mijn zin naar de supermarkt. Het is verdorie niet mals voor je ego als wildvreemden je op straat uitschelden’, laat de actrice weten.

Grace Jones denkt het hare van huidige generatie artiesten

Grace Jones denkt het hare van huidige generatie artiesten © photonews

Grace Jones heeft een biografie geschreven met de welluidende en lichtjes ironische titel ‘I’ll never write my memoirs’. Daarin lijkt ze geen al te hoge pet op te hebben van de huidige generatie popsterren. ‘Vaak zeggen mensen: doe zoals Miley Cyrus, Rihanna, Lady Gaga, Rita Ora of Madonna. Maar zij doen al alsof ze mij zijn. Bij mij ging het om de opwinding, het lef en het feit dat het nieuw was. Tegenwoordig kleden en gedragen artiesten zich alsof ze conventies breken, maar al hun tatoeages, gekke bekken, kleding, blote borsten, gezang en spastische beats zijn tegenwoordig conventioneel’, staat te lezen in haar boek.

Lesley-Ann zocht de ideale man ... maar vond hem nog niet

Lesley-Ann zocht de ideale man ... maar vond hem nog niet © photonews

Lesley-Ann Poppe zocht haar ideale man en had er zelfs een wedstrijd in Story voor over, maar het reisje dat ze maakte met winnaar Nico leverde toch niet de verhoopte vonken op. ‘Het was een leuke reis en Turkije is een mooi land, maar romantiek was er tussen ons helaas niet', laat de blondine weten. Het gerucht doet ondertussen de ronde dat ze wel aan het flirten sloeg met een Turkse barman.

Joke Van de Velde laat desnoods eicellen invriezen

Joke Van de Velde laat desnoods eicellen invriezen © photonews

Joke Van de Velde trekt naar een vruchtbaarheidskliniek. 'Ik ben vijfendertig en ik wil graag weten hoe lang ik nog vruchtbaar ben, zodat ik later niet voor verrassingen kom te staan. Desnoods laat ik eicellen invriezen. Ik ga me niet halsoverkop aan een man binden om aan kinderen te beginnen. Als koppel moet je eerst naar mekaar toe groeien. Maar als het zo ver is, wil ik er dus zeker van zijn dat ik nog kinderen kan krijgen’, verduidelijkt de ex-miss.

'Brigitta is geen mannenverslindster'

'Brigitta is geen mannenverslindster' © photonews

Brigitta Callens heeft een relatie met Peter Boeckx, de maker van het VIER-programma The Sky is the Limit. Bij Het Laatste Nieuws roken ze bloed toen ze dat vernamen, en de krant pakte uit met een overzicht van alle oudere mannen waar ze een relatie mee had. Ze wil niet uitwijden over haar nieuwe relatie, maar die van HLN hebben wel de boter gegeten: ‘Ik wil gewoon met rust gelaten worden’, briest ze op Facebook. Peter reageert vandaag zelf in de bewuste krant: ‘Brigitta is géén mannenverslindster. Ze heeft mij niet verleid of op mij gejaagd. Via een gemeenschappelijke vriend leerden we mekaar kennen. Ze is het tegenovergestelde van het beeld dat men altijd van haar ophangt. Ik zal ervoor vechten om die perceptie recht te trekken’, klinkt het ferm.

JIM verdwijnt uit de ether

JIM verdwijnt uit de ether © photonews

Zijn muziekzenders weldra verleden tijd? Het lijkt wel zo: TMF bestaat nog wel, maar MTV pleegt enkel nog docusoaps uit te zenden en JIM stopt ermee. Het nieuws over de muziekzender werd een paar dagen geleden bekendgemaakt. Op 18 december valt het doek. Onder meer Eline De Munck, Thomas Vanderveken, Kevin Janssens en Sean Dhondt werkten ooit als VJ voor het kanaal. Wat er met de huidige personeelsleden zal gebeuren, is nog niet duidelijk. Moederbedrijf Medialaan wil de ‘lineaire muziekzender’, zoals ze het zelf noemen, vervangen door internettelevisie voor jongeren en een zender voor jongens van acht tot twaalf.

Percussionist uit School is Cool gezet omdat hij liefje zanger omver skiede

Percussionist uit School is Cool gezet omdat hij liefje zanger omver skiede © photonews

Anderhalf jaar geleden vloog Andrew, de percussionist van School is Cool, plotseling aan de deur. De fans van de rockband wisten niet waar ze het hadden. Nu komt de ware toedracht achter het verhaal bovendrijven. In 2012 gingen de bandleden gezellig samen op skivakantie naar Oostenrijk. Andrew, een onervaren skiër, ramde de vriendin van zanger Johannes in een afdaling. Het meisje raakte zwaargewond en moest later een aantal operaties ondergaan. Ze eist een schadevergoeding voor de rechtbank. School is Cool raakte bekend bij het grote publiek nadat ze in 2010 Humo’s Rock Rally wonnen.

'We willen geen toeloop van pers en fans op ons huwelijk'

'We willen geen toeloop van pers en fans op ons huwelijk' © photonews

Dimitri Bontinck laat weten dat alles nog uitstekend loopt tussen hem en z’n vriendin Elke. Hij probeert daarmee een aantal roddels te ontkrachten. Meer nog, de man wist te melden dat zijn vlam en hijzelf hun huwelijk volop aan het voorbereiden zijn. ‘Maar dat doen we in stilte. Anders zouden pers en fans er een overrompeling van maken, en al die aandacht willen we niet op onze grote dag’, legt Bontinck uit.

Taylor Swift is de koningin van Instagram

Taylor Swift is de koningin van Instagram © photonews

Taylor Swift is de meest gevolgde persoon op Instagram. Ze heeft 45 miljoen volgers en doet daarmee beter dan Kim Kardashian. Die laatste had nog maar pas Beyoncé onttroond. Het gaat daarbij niet zozeer om de zangcarrière van Swift, maar wel om de foto’s die ze deelt met haar volgers: concerten, fotoshoots, haar kookkunsten en meer van dat fraais. Ook op Twitter doet ze het niet slecht: daar staat ze op de vierde plaats. Enkel Barack Obama, Justin Bieber en Katy Perry gaan haar voor.

Dag Allemaal wilde weten of BV's een vluchteling in huis zouden nemen

Dag Allemaal wilde weten of BV's een vluchteling in huis zouden nemen © photonews

De vluchtelingencrisis beheerst het nieuws, en Jan en alleman heeft er een mening over. Het inspireerde Dag Allemaal om een paar BV’s te vragen of ze een vluchteling in huis zouden nemen. ‘Met drie kinderen is dat nogal moeilijk. Ik kan wel een luxueuze tent in de tuin zetten’, vertelt Hans Otten. Bij Gary Hagger en Jan Mulder klinkt het dan weer dat de opvang een taak is van de overheid: ‘Je moet er niet zelf mee gaan knoeien, dan maak je het alleen maar erger’, zei Mulder. Verder wist Roos Van Acker te melden dat ze te veel belang hecht aan haar privacy, wil Debby Pfaff wel iemand op de zetel laten slapen en is ‘geen denken aan’ de duidelijke reactie van Dimitri Bontinck.

Gert Verhulst over K3 zoekt K3: 'Talent is schaars'

Gert Verhulst over K3 zoekt K3: 'Talent is schaars' © photonews

Zesduizend kandidaten zijn er om Karen, Kirstel en Josje op te volgen. In het programma K3 zoekt K3 speurt men koortsachtig voort naar een nieuw meidentrio. Gert Verhulst neemt alvast geen blad voor de mond: ‘Het talent is schaars, maar we zullen zeker drie meisjes vinden die kunnen zingen, dansen en acteren’, vertelt hij. Over de leeftijd is hij ook duidelijk: Iedereen zal wel begrijpen dat we op zoek zijn naar jong talent. Het is niet de bedoeling dat we kandidates overhouden die ouder zijn dan Karen, Kristel en Josje. En het is ook een vereiste dat de nieuwe K3'tjes er leuk uitzien’, besluit Gert. En o ja: hij wil absoluut opnieuw een blonde, een roodharige en een donkerharige zangeres. Geverfd haar mag ook.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook