De week in showbizzland

De week in showbizzland

Astrid Bryan wil snel aan kinderen beginnen, Pat Krimson heeft genoeg van een stalkster die hem om de haverklap ontbijtmanden stuurt, de winnaar van Mijn Popuprestaurant vernielde in een razende bui zijn eigen zaak en Cara Delevigne gaf (ongewild) een stukje van zichzelf bloot op de rode loper. De opmerkelijkste nieuwtjes uit showbizzland lees je hier!

Barbara Sarafian kreeg huwelijksaanzoek op het podium

Barbara Sarafian kreeg huwelijksaanzoek op het podium © photonews

Barbara Sarafian zal de uitreiking van de Ensors - de Vlaamse filmprijzen bij uitstek - niet licht vergeten. Haar vriend Yves vroeg haar namelijk ten huwelijk op het podium. Onder het mom van een extra Ensor kwam de man de bühne op. Vier vrouwen hielden bordjes vast die de tekst ‘Will you marry me’ vormden. De Gentse actrice zei ja. ‘Ik heb ‘m nochtans gevraagd om mij discreet te vragen, als hij het ooit zou doen’, lachte ze na afloop.

'We laten de natuur haar werk doen'

'We laten de natuur haar werk doen' © photonews

Astrid Bryan wil niet te lang meer wachten om aan kinderen te beginnen met filmregisseur Bram Coppens. ‘Sinds ik bij Bram ben, komen mijn moedergevoelens naar boven. We laten de natuur gewoon haar werk doen, maar we zijn er klaar voor’, vertelt de Vlaams-Amerikaanse. Binnenkort gaan de twee ook trouwen, en is de achternaam Bryan verleden tijd. Het gaat dan Astrid Coppens worden.

Stalkster bezorgt Pat Krimson ontbijt aan huis

Stalkster bezorgt Pat Krimson ontbijt aan huis © photonews

De meeste mensen die elke dag een gratis ontbijt krijgen zouden daar blij mee zijn, maar Pat Krimson niet. De frontman van 2Fabiola heeft al een paar keer een goed gevulde ontbijtmand aan de deur gekregen. Een geschenkje van een vrouw uit West-Vlaanderen, zo bleek. Maar Patje kan er niet mee lachen: ‘Ze contacteerde me eerder verschillende keren. Ik heb haar geblokkeerd op Facebook. Nu bezorgt ze me ontbijt aan huis, in de hoop dat ik haar deblokkeer. Maar daar denk ik niet aan’, laat hij optekenen in Dag Allemaal. Hij hoopt dat de dame hem met rust laat na een gesprek met de politie.

Lady Linn is zwanger

Lady Linn is zwanger © photonews

Zangeres Lady Linn - Lien voor de vrienden - is zwanger van haar eerste kindje. Ze kondigde het goede nieuws aan via Facebook. ‘Het gaat echt gebeuren! We verwachten een baby in februari’, schreef ze bij een foto. Ze liet verder weten dat ze in februari ook nieuw muzikaal werk uitbrengt.

Cara Delevigne liet iets te veel zien op de rode loper

Cara Delevigne liet iets te veel zien op de rode loper © photonews

Echte celebs dragen geen ondergoed. Dat werd pijnlijk duidelijk toen de broek van Lenny Kravitz begin augustus scheurde tijdens een concert in Zweden. Ook actrice-model Cara Delevigne draagt liever zo weinig mogelijk onder haar bovenkleren, zo bleek op het rode lopergala van de film Pan, waarin ze een rol vertolkt. Toen ze op een nadarhek ging staan om een praatje te slaan met haar fans, werd duidelijk dat haar verenjurkje wel erg kort was, waardoor haar derrière zichtbaar werd. Voer voor de paparazzi die gretig kiekjes schoten. Pan gaat - hoe kan het ook anders - over Peter Pan, en ook Hugh Jackman, Levi Miller en Amanda Seyfried duiken op in de film.

Concert Stromae afgelast door ongeluk

Concert Stromae afgelast door ongeluk © photonews

Stromae heeft een ongeluk gehad en kon afgelopen dinsdag niet optreden in het Amerikaanse Minneapolis. De zanger werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou niet ernstig gewond zijn, maar wat er precies gebeurde is nog niet duidelijk. De fans kregen het nieuws voor aanvang van het concert te horen. Het is nog niet duidelijk of de andere optredens in de Verenigde Staten in het gedrang komen.

Snoop Dogg start met cannabiswebsite

Snoop Dogg start met cannabiswebsite © photonews

Dat Snoop Dogg niet vies is van een stickie weten we al langer, maar nu gaat de rapper ook een online cannabiswebsite / online encyclopedie opstarten. Hij kondigde het nieuws aan tijdens de technologieconferentie TechCrunch Disrupt. De site gaat merryjane.com heten en zal bekostigd worden met reclame-inkomsten. Hij wil interviews met beroemdheden over het onderwerp en nieuws uit de wereld van de cannabis met de wereld delen. ‘Ik geniet van wiet om medische redenen en zie zoveel mooie dingen om me heen. We willen mensen de mogelijkheid geven om uit de kast te komen en toe te geven dat ze ervan houden’, vertelde hij.

Kritiek op bikini- en ondergoeduitdaging Lesley-Ann Poppe

Kritiek op bikini- en ondergoeduitdaging Lesley-Ann Poppe © photonews

De volgens van Lesley-Ann Poppe zijn kritisch voor haar: een tijd geleden beloofde ze om voor haar uitdaging #DailyLifeInUnderwear elke dag een kiekje te delen in bikini of ondergoed. Maar een aantal mensen beweert nu dat er met de foto’s geknoeid is. Het is namelijk vaak regenachtig weer maar op alle foto’s die Lesley-Ann de afgelopen week op de wereld losliet, schijnt de zon. Haar reactie liet niet op zich wachten: ‘Vaak blik ik samen met een fotograaf op één dag foto's voor een hele week in. Als ik echt elke dag een foto zou moeten nemen, dan zou ik moeten inboeten aan kwaliteit’, was de uitleg.
 

Agenten vriendelijker behandeld dankzij Luk Alloo

Agenten vriendelijker behandeld dankzij Luk Alloo © photonews

De politie, uw vriend, en dat dankzij Luk Alloo? De arm der wet is alvast zeer te spreken over het programma Alloo bij de wegpolitie. 'Chauffeurs zijn vaker vriendelijk sinds we op tv kwamen en er is meer respect voor het uniform. Ze zien dat we meer doen dan enkel boetes uitschrijven’, vertellen de enthousiaste agenten. Er komt dus een tweede reeks: ‘Ons voornaamste doel is het verkeer veiliger maken en de mensen overtuigen van de gevaren van alcohol achter het stuur of te snel rijden. Ook in de tweede jaargang staat de Antwerpse afdeling centraal’, werd er gemeld.

Winnaar 'Mijn Popuprestaurant' vernielt eigen zaak

Winnaar 'Mijn Popuprestaurant' vernielt eigen zaak © vtm

Dries, die met zijn restaurant Asparguus uit de bus kwam als winnaar van het vtm-programma Mijn Popuprestaurant, sloeg z’n eigen restaurant een paar dagen geleden kort en klein. De man had kennelijk een glaasje te veel op. Serviezen sneuvelden, een barbecueset werd omgeduwd en potten en pannen vlogen door het restaurant. De aanwezige klanten sloegen op de vlucht. Het heethoofd werd opgepakt en mocht zich eventjes bezinnen in een cel. Discotheek Versuz in Hasselt, waar het pand gevestigd is, legde een klacht neer.

Chris Brown niet welkom in Australië?

Chris Brown niet welkom in Australië? © photonews

Als het aan de Australische minister van werk en vrouwen Michaelia Cash ligt, komt Chris Brown het land niet binnen. Ze wil niet dat hij een visum krijgt omdat hij werd veroordeeld nadat hij Rihanna bont en blauw sloeg. ‘Mensen moeten begrijpen dat je niet in elk land welkom bent als je huiselijk geweld pleegt’, zei Cash. De immigratiedienst moet zich echter nog ten gronde over de zaak uitspreken. Mogelijk mag de rapper dus een kruis maken over zijn geplande tournee down under. Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland en Canada mag Brown al niet meer binnen, in Zweden werden affiches voor zijn concert een paar jaar geleden overplakt met foto’s van een toegetakelde Rihanna.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook