Nu in de zalen (30 september)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Terug Naar Morgen

Terug Naar Morgen


De befaamde wetenschapper Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktors' drang om zijn en Lena's verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op 'send'. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico's.

Een verrassend - niet zo toevallig - liefdesverhaal, over je geluk in eigen handen nemen, over het lot, het toeval en... het te snel op 'send' drukken.

Regisseur : Lukas Bossuyt
Cast: Koen De Graeve, Matteo Simoni, Robrecht Vanden Thoren, Karina Smulders, Bart Hollanders
Genre : Drama

The Intern

The Intern


In 'The Intern' speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Regisseur : Nancy Meyers
Cast : Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo
Genre : komedie

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Maryland

Maryland


Nadat hij terugkomt uit oorlogsgebied, krijgt Vincent last van post-traumatische stress. Hij start als veiligheidsagent voor Jessie, de vrouw van een rijke Libanese zakenman. Vincent ontwikkelt een vreemde fascinatie voor Jessie en krijgt meer en meer last van zijn angsten en hallucinaties...

Regisseur : Alice Winocour
Cast : Matthias Schoenaerts, Diane Kruger, Paul Hamy
Genre : drama

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb

The Transporter Refueled

The Transporter Refueled


Frank Martin is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader hem in het weekend bezoekt in het zuiden van Frankrijk, loopt het mis. Frank wordt ingelijfd door Anna, een sluwe femme fatale, en haar drie verleidelijke sidekicks om de bankoverval van de eeuw uit te kienen. Frank moet z'n verborgen kennis van snelle wagens, snel rijden en snelle vrouwen gebruiken om een machtige, sinistere Rus te slim af te zijn. Erger nog: Frank verzandt in een gevaarlijk schaakspel met bloedmooie vrouwen die wraak willen.  

Regisseur : Camille Delamarre
Cast : Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol
Genre : actie

Deze film heeft een score van 4.9 op IMDb

Wij geven maar liefst 10 duotickets weg voor deze film. Waag je kans en doe snel mee aan onze wedstrijd !

Belgian Disaster

Belgian Disaster


De vader van een tienermeisje krijgt de liefdesbrief van een van haar aanbidders in handen. De jongen blijkt een rijke erfgenaam te zijn...

Regisseur: Patrick Glotz
Cast : Sam Louwyck, Jean-Luc Couchard, Lio, Michel Schillaci
Genre: Komedie

Boomerang

Boomerang


De 40-jarige Antoine heeft het gevoel dat hij er onderdoor gaat. Zijn groeiende obsessie over de onverklaarbare dood van zijn moeder, dertig jaar terug, eist een zware tol op zijn leven. Zijn vrouw verliet hem, de relatie met zijn zus Melanie, de enige persoon die dicht bij hem stond, staat op instorten, zijn kinderen zijn verward en de hele familie lijkt zich tegen hem te keren. Hij weet dat hij zijn verleden onder ogen moet komen en zijn autoritaire vader moet confronteren, die iedereen verbiedt te spreken over de dood van zijn vrouw. Het is duidelijk dat hij iets verbergt. Antoine besluit terug te keren naar de plaats van haar dood en met de hulp van Angele, een vrijgevochten forensisch onderzoekster, licht te werpen op het mysterie.

Regisseur: François Favrat
Cast : Laurent Lafitte, Mélanie Laurent, Audrey Dana, Wladimir Yordanoff
Genre: Drama

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb

Deux au Carré

Deux au Carré


Elise en William, een hardwerkend koppel dat een klein restaurantje runt, trekt er - uitzonderlijk - op uit voor een romantisch weekend in Cannes. Annabelle en Thierry - een jetsetkoppel - doet net hetzelfde. De twee koppels leren elkaar kennen in de trein...

Regisseur: Philippe Dajoux
Cast : Charlie Dupont, Tania Garbarski, Olivier Sitruk
Genre: Komedie

Top 5 : 1. The Maze Runner: Scorch Trials

Top 5 : 1. The Maze Runner: Scorch Trials


In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Regisseur : Wes Ball
Cast : Dylan O'Brien, Kaya Scodelario
Genre : Actie, Science-Fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 2. Everest

Top 5 : 2. Everest


Geïnspireerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van 's werelds hoogste berg te bereiken, laat Everest de indrukwekkende reis zien van twee verschillende expedities. De groepen worden tot hun uiterste grenzen gedreven door een van de heftigste sneeuwstormen ooit. Hun moed wordt getest door de wreedste elementen op aarde en de klimmers moeten vrijwel onmogelijke tegenslagen overwinnen, wanneer een levenslange obsessie verandert in een strijd om te overleven die je naar adem zal doen snakken.

Regisseur : Baltasar Kormakur
Cast : Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal
Genre : Thriller, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Top 5 : 3. Le Tout Nouveau Testament

Top 5 : 3. Le Tout Nouveau Testament


God bestaat . Hij woont in Brussel en is onhebbelijk tegen zijn vrouw en dochter. Over zijn zoon werd al veel geschreven, maar over zijn dochter is maar bitter weinig geweten. Zijn dochter heet Ea . Om zich te wreken, stuurt ze via SMS ieders sterfdatum uit....

Regisseur : Jaco Van Dormael
Cast : Benoit Poelvoorde, Yolande Moreau, Catherine Deneuve, Laura Verlinden, Johan Heldenbergh, Anna Tenta
Genre : komedie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 4. Hitman: Agent 47

Top 5 : 4. Hitman: Agent 47


Hitman: Agend 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.

Regisseur : Alexander Bach
Cast : Zachary Quinto, Rupert Friend, Ciarán Hinds
Genre : Actie, Politie, Thriller

Deze film heeft een score van 5.9 op IMDb

Top 5 : 5. Solace

Top 5 : 5. Solace


John Clancy (Anthony Hopkins) is een gepensioneerde helderziende misdaadanalist. Wanneer een FBI-agent (Jeffrey Dean Morgan) en zijn partner (Abbie Cornish) te maken krijgen met een reeks bizarre moorden wordt Clancy erbij geroepen om te helpen bij het oplossen van de zaak en de seriemoordenaar...

Regisseur: Afonso Poyart
Cast: Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan,...
Genre: Thriller

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook