De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week


Miss België Annelies Törös werd aan de haak geslagen door een Nederlander, Freddy De Vadder lijkt de redding van Canvas te gaan worden, Justin Bieber kreeg van een playmate een flinke peer op zijn facade en Katy Perry werd betast door een iets te enthousiaste fan. De opmerkelijkste showbizznieuwtjes lees je hier!

Nigel Williams gaat met standup-pensioen

Nigel Williams gaat met standup-pensioen


Nigel Williams stopt ermee. ‘Accident de Parcours’, zijn nieuwe voorstelling, is de laatste show voor de de stand-up comedian met de kenmerkende Engels-Antwerpse tongval. Hij maakte eerder ‘De Penismonoloog’, ‘Terrorist’, ‘Democlash’, ‘Geloof mij’, ‘Working Class Hero’ en ‘Bekendt’. Williams was een graag geziene gast op allerlei podia te lande en trad ook op in Engeland, zijn heimat.

Hugh Jackman wil de rol van James Bond vertolken

Hugh Jackman wil de rol van James Bond vertolken © photonews


Hugh Jackman ziet de rol van James Bond wel zitten. Hij kreeg eens de kans, maar was toen druk doende met de opnames van X-Men 2. ‘Ik zou er zeker over nadenken’, vertelde hij tegen een reporter van E! News. Binnenkort is Jackman te zien in de film Pan, waarin hij de rol van piraat Blackbeard voor zijn rekening neemt.

Miss België is niet langer single

Miss België is niet langer single © photonews


Miss België Annelies Törös is niet langer vrijgezel. De Antwerpse met Hongaarse roots heeft een Nederlander aan de haak geslagen. De jongeman heet Kasper en woonde een groot deel van zijn leven in Californië en in het Australische Adelaide. Momenteel is hij nog student geneeskunde in Rotterdam. De twee leerden elkaar kennen in de ­Antwerpse discotheek The Villa.

Ex-vriendin Jim Carrey overleden

Ex-vriendin Jim Carrey overleden © photonews


Cathriona White, de ex-vriendin van Jim Carrey, is overleden. Het gaat wellicht om zelfdoding. Het levenloze lichaam van de jonge vrouw, die afkomstig is uit Ierland, werd afgelopen maandag ontdekt in haar huis in L.A. Carrey zelf reageert geschokt:.‘Ze was een aardige en prachtige Ierse bloem, te gevoelig was voor deze wereld, en voor wie geliefd zijn en liefhebben alles was wat telde. Mijn hart gaat uit naar haar familie, vrienden, iedereen die haar graag zag en voor haar heeft gezorgd’, liet hij weten.

'Tof om nog eens samen met iemand te ontbijten'

'Tof om nog eens samen met iemand te ontbijten' © photonews


Verbazing alom in showbizzland toen Pat Krimson en zijn zangeres Loredana De Amicis vorige week bekend maakten dat ze een koppel vormen. ‘We werken al sinds 2008 samen, toen Loredana bij 2 Fabiola begon te zingen. Er is al die jaren nooit iets tussen ons gebeurd. We hadden trouwens allebei een relatie. Loredana kwam later af en toe babysitten en koken en van het één kwam het ander. We zijn intussen drie maanden samen. Zalig om nog eens samen met iemand te ontbijten’, aldus Patje in Story. Ook Loredana laat weten dat ze gelukkig is. De ex-vrouw van Pat denkt het hare van de relatie en liet haar ongenoegen al blijken op Facebook.

'Bevergem' meteen een hit op Canvas

'Bevergem' meteen een hit op Canvas © photonews


Canvas leeft nog, en da’s deels te danken aan de nieuwe komische serie Bevergem. Bart Vanneste (bekend onder zijn alter ego Freddy De Vadder) en Wannes Capelle schreeuwden het van de daken in De Morgen: ‘Wij gaan Canvas redden’, klonk het nogal zelfzeker. En voor één avond kregen ze alvast gelijk: 618 000 kijkers stemden af op het tweede net van de VRT om de capriolen van komiek Freddy De Vadder en consoorten te aanschouwen. ‘De meest kleurrijke en originele personages in jaren’, klonk het bij enkele kijkers. De Vadder en Capelle hebben zes jaar aan de serie gewerkt omdat ‘elk detail goed moest zitten’, en dat levert blijkbaar resultaat op.
 

Billboard bekroont Lady Gaga met titel 'vrouw van het jaar'

Billboard bekroont Lady Gaga met titel 'vrouw van het jaar' © photonews


Lady Gaga volgt haar landgenote Taylor Swift op als vrouw van het jaar. Het Amerikaanse muziekblad Billboard zal haar op 11 december huldigen op het Women in Music-gala in New York. Het is al de tiende editie van het evenement, dat voor het eerst live zal worden uitgezonden op de Amerikaanse vrouwenzender Lifetime.

'Ik heb al spijt dat ik erover gesproken heb'

'Ik heb al spijt dat ik erover gesproken heb' © photonews


Matthias Schoenaerts moest voor z’n rol in de film Maryland zo diep gaan dat hij op de afdeling intensieve zorgen in het ziekenhuis terechtkwam. In de film speelt hij een ex-militair die met het posttraumatisch stressyndroom te kampen krijgt. Schoenaerts is echter van mening dat alles te fel werd uitvergroot in de media. ‘Het enige wat telt is die film. Wat je doet om het juiste resultaat te bereiken, doet er eigenlijk niet toe. En dus is het volgens mij jammer dat vooral dat aspect zo werd gemediatiseerd. Daardoor heb ik al spijt dat ik erover gesproken heb’, vertelde hij aan HLN.be.

Playmate beschuldigt Justin Bieber van 'borstgrijpen'

Playmate beschuldigt Justin Bieber van 'borstgrijpen' © photonews


Justin Bieber heeft een flinke mep in het gezicht gekregen. Een playmate beweert dat hij haar betastte. Tijdens een feestje in de Playboy Mansion wilden enkele Playmates op de foto met Bieber. Hij wilde met rust gelaten worden en één van de dames, Sarah Harris, verdedigde hem door te zeggen dat het begrijpelijk is dat sterren een rustige avond willen. Hij bedankte haar met een iets te intieme knuffel, vertelde ze later: ‘Hij greep naar mijn borst en in een automatische reactie sloeg ik hem in het gezicht’, klinkt haar versie. De dame werd weggebracht. De entourage van Bieber ontkent alles.

Iets te vurige fan van Katy Perry op het podium

Iets te vurige fan van Katy Perry op het podium © photonews


Fans kunnen soms een beetje te enthousiast zijn. Dat weet ook Katy Perry sinds kort. Tijdens haar optreden op Rock in Rio kreeg de Amerikaanse op het podium gezelschap van een zekere Rayane, die er een beetje aangeschoten uitzag. De enthousiaste jongedame omhelsde haar idool, kuste haar in de nek, liet haar handen over Katy’s borsten glijden en nam als finale nog een paar selfies. Een vreemde ervaring voor de popster. Rayane zelf reageerde al op Twitter: ‘Ik was helemaal niet dronken, maar gewoon moe’, luidde haar - ook al een beetje vreemde - reactie.

Matteo Simoni vertolkt rol 'Smos' niet meer

Matteo Simoni vertolkt rol 'Smos' niet meer © photonews


Matteo Simoni stopt met zijn rol van bewakingsagent Smos. Er komt dus geen derde seizoen van de komische serie Safety First. ‘Ik heb altijd gezegd dat ik twee tv-seizoenen wilde maken en dan eventueel nog een kerstspecial. Die special is nu de bioscoopfilm geworden’, vertelde hij in Het Belang van Limburg. Geen nieuw seizoen voor de serie dus, maar over een tweede film wil hij nog nadenken.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook