Deze sterren hadden beter geen botox gebruikt

De sterren uit deze fotoreeks gaan een stapje te ver in hun zoektocht naar de eeuwige jeugd. Ze hebben dan ook meer weg van een alien dan van een rimpelloze jonge vrouw. Nog maar eens het bewijs dat botox niet altijd in je voordeel speelt. Opgepast, deze foto's zijn niet voor gevoelige kijkers.

Megan Fox

Megan Fox © Photonews

Ze ziet er nog altijd erg knap uit, maar als je de foto's van een aantal jaar geleden bovenhaalt, is er toch duidelijk gewerkt aan het gezicht van Megan Fox. Van knap en onschuldig naar seksobject, het kost je blijkbaar een aantal operaties.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan © Sipa / Photonews

Ondanks haar jonge leeftijd - de Hollywoodactrice is nog maar 29 - slaat ze niet alleen door qua drankgebruik, ook met haar botox en fillers vliegt ze uit de bocht. Zo erg dat Lindsay er permanent 'puffy' bij loopt. Lindsay is bijna onherkenbaar door haar vele filler-injectecties.

Cameron Diaz

Cameron Diaz © Photonews

De 43-jarige Cameron Diaz geeft toe dat ze ooit botox gebruikt heeft, maar dat ze er intussen mee gestopt is. De reden? De blonde actrice vond dat haar gezicht er vreemd uitzag. Die bekentenis komt er niet zomaar. Diaz heeft namelijk een boek geschreven: ‘The Body Book’. Daarin heeft ze het onder meer over haar schaamhaar, het feit dat ze ouder worden accepteert en dus ook over behandelingen met botox. "Ik heb al botox geprobeerd. Maar na de injecties zag mijn gezicht er helemaal anders uit waardoor ik besloot om het nooit meer te doen. Ik zie mezelf liever verouderen dan dat ik met een ander gezicht rondloop."

Nicole Kidman

Nicole Kidman © Sipa / Photonews

Er is iets vreemd aan de hand met het gezicht van Nicole Kidman. Zo ziet de actrice er vandaag jonger uit dan tien jaar geleden. Haar gezicht begint buitenaardse trekken te vertonen, zonder veel emotie, en het lijkt wel alsof Kidman de prijs begint te betalen voor het jarenlange gebruik van botox en andere cosmetische ingrepen. Nicole Kidman geeft toe wel eens botox te hebben geprobeerd. Toch houdt ze vol dat haar jeugdige uiterlijk vooral te danken is aan het feit dat ze nooit heeft gerookt en niet veel in de zon zit.

Kylie Minogue

Kylie Minogue © Photonews

De strakke, haast perfecte huid van de 47-jarige Kylie Minogue doet vermoeden dat ze een grote fan is van botoxinjecties. Net als Nicole Kidman lijkt ze te hebben overdreven, waardoor haar gezicht bevroren lijkt.

Meg Ryan

Meg Ryan © Sipa / Photonews

De knappe actrice heeft een voorbeeldfunctie op veel vlakken: zo verrichtte ze baanbrekend werk als holebi. Maar aan haar uiterlijk had ze beter iets minder gesleuteld. Een overdosis botox, Meg...

Carla Bruni

Carla Bruni © Photonews

Het botox-gebruik van Carla Bruni, de vrouw van de Franse ex-president, werd zelfs onderwerp van gesprek tijdens de presidentsverkiezingen. De Fransen vonden dat Carla Bruni niet geschikt was als First Lady, omdat ze er door haar overmatig botoxgebruik uitzag als een alien.

Courteney Cox

Courteney Cox © Photonews

De Friends-actrice geeft openlijk toe aan de botox te hebben gezeten. "Botox is fantastisch en verschrikkelijk tegelijk. Het is vreemd dat ik mijn gezicht niet kan bewegen", zei ze ooit.

Madonna

Madonna © Sipa

Madonna beweert altijd dat ze haar jeugdige uiterlijk enkel te danken heeft aan haar gezonde eetgewoonten en sportregime. Maar plastisch chirurg Nick Milojevic bestudeerde de laatste foto's van de zangeres en verklaart waarom ze er zo vreemd uitziet. ""Madonna heeft er lang erg goed uitgezien, maar tegenwoordig heeft de ze look van wat ik de valse jeugd noem. Ze kreeg duidelijk te veel botox, een facelift met draden en tal van andere procedures. Een vrouw van 57 heeft normaal meer losse huid en rimpels, Madonna heeft zeker het een en ander laten straktrekken." Zelfs haar fans vinden het een beetje van het goeie te veel : "Madonna ziet er ronduit belachelijk uit tegenwoordig. Waarom wil iemand in hemelsnaam zijn gezicht DAT aandoen?", zo luidt de commentaar van een (ex?)fan.

Renée Zellweger

Renée Zellweger © Photonews

Toen ze in de film Bridget Jones verscheen, stond Renée bekend om haar bolle kaken en een voller figuur. Tegenwoordig heeft ze ondanks haar 46 jaar geen rimpels op haar voorhoofd. Van die guitige vrouw uit 2001 blijft nu nog weinig over. De Britse plastische chirurg Alex Karidis vermoedt dat Renee een ooglift heeft laten uitvoeren, omdat de afstand tussen haar wenkbrauw en haar oog kleiner dan voorheen is. Daarnaast zou ze zeker botox in haar voorhoofd hebben laten injecteren.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook