Nu in de zalen (7 oktober)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2

De sympathiekste vampieren familie is terug van weg geweest ! De zaken lopen op wieltjes in Hotel Transylvania en de sfeer is er erg ontspannen nu Dracula het hotel ook open stelt voor mensen. Drac maakt zich echter wel een beetje zorgen over de ontwikkeling van zijn kleinzoon Dennis tot volbloed vampier. Terwijl Mavis haar menselijke schoonfamilie een bezoekje brengt, beslist hij samen met zijn griezelvrienden Dennis een monsterlijke boot camp training te geven om hem te veranderen in een échte vampier. Ondertussen brengt de stokoude vader van Drac een bezoekje aan het hotel. Maar wanneer hij ontdekt dat zijn kleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in het hotel is het hotel té klein !

Regisseur : Genndy Tartakovsky
Stemmencast : Jacques Vermeiren, Ludo Hellinx, Arne Vanhaecke, Wine Dierickx
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb

Win duotickets en andere leuke prijzen van 'Hotel Transsylvanië 2'!

The Martian

The Martian

Tijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van 'De Marsman' en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

Regisseur : Ridley Scott
Cast : Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara
Genre : Actie, Science-Fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb

Un Début prometteur

Un Début prometteur

Martin gaat gedesillusioneerd door de liefde opnieuw bij zijn vader wonen. Hij doet er alles aan om zijn idealistische 16-jarige broer een afkeer te doen krijgen van de liefde. Maar dat is buiten Mathilde gerekend, een flamboyante jonge vrouw die geen van beide broers onberoerd laat...

Regisseur : Emma Luchini
Cast : Manu Payet, Veerle Baetens, Zacharie Chasseriaud
Genre : Drama, Komedie

Deze film heeft een score van 5.3 op IMDb

Youth (La Giovinezza)

Youth (La Giovinezza)

Fred en Mick zijn twee oude vrienden die in een luxe resort in de Alpen vertoeven voor een lange rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als respectievelijk componist/dirigent en regisseur, en geven ondertussen op humoristische wijze hun ongezouten mening over de levens van hun kinderen, de jonge studenten in Micks schrijversgroepje en de andere hotelgasten. In tegenstelling tot Mick, die nog steeds werkt aan zijn laatste filmscript, is Fred ondertussen gepensioneerd en heeft geen enkel verlangen nog terug te gaan naar zijn muziek. Maar iemand met een hoog aanzien heeft er alles voor over om de grootmeester nog eenmaal zijn composities te zien dirigeren.

Regisseur : Paolo Sorrentino
Cast : Harvey Keitel, Rachel Weisz, Michael Caine, Jane Fonda, Paul Dano
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb

Top 5 : 1. The Maze Runner: Scorch Trials

Top 5 : 1. The Maze Runner: Scorch Trials

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Regisseur : Wes Ball
Cast : Dylan O'Brien, Kaya Scodelario
Genre : Actie, Science-Fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 2. Everest

Top 5 : 2. Everest

Geïnspireerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van 's werelds hoogste berg te bereiken, laat Everest de indrukwekkende reis zien van twee verschillende expedities. De groepen worden tot hun uiterste grenzen gedreven door een van de heftigste sneeuwstormen ooit. Hun moed wordt getest door de wreedste elementen op aarde en de klimmers moeten vrijwel onmogelijke tegenslagen overwinnen, wanneer een levenslange obsessie verandert in een strijd om te overleven die je naar adem zal doen snakken.

Regisseur : Baltasar Kormakur
Cast : Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal
Genre : Thriller, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Top 5 : 3. The Transporter Refueled

Top 5 : 3. The Transporter Refueled

Frank Martin is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader hem in het weekend bezoekt in het zuiden van Frankrijk, loopt het mis. Frank wordt ingelijfd door Anna, een sluwe femme fatale, en haar drie verleidelijke sidekicks om de bankoverval van de eeuw uit te kienen. Frank moet z'n verborgen kennis van snelle wagens, snel rijden en snelle vrouwen gebruiken om een machtige, sinistere Rus te slim af te zijn. Erger nog: Frank verzandt in een gevaarlijk schaakspel met bloedmooie vrouwen die wraak willen.  

Regisseur : Camille Delamarre
Cast : Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol
Genre : actie

Deze film heeft een score van 4.9 op IMDb

Win 10 duotickets voor de film 'The Transporter Refueled' !

Top 5 : 4. The Intern

Top 5 : 4. The Intern

In 'The Intern' speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Regisseur : Nancy Meyers
Cast : Robert De Niro, Anne Hataway, Rene Russo
Genre : komedie

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook