Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland


Victoria Beckham is de roddels als zou het niet meer zo goed gaan tussen haar en David grondig beu, Lieven Scheire mag een quiz presenteren op Eén maar moet er wel 'verzorgd' uitzien, Véronique De Kock wil niet solliciteren en Goedele Liekens verovert nu ook Australië. Hier komt het opmerkelijkste nieuws uit het universum van de bekenden der aarde!

Guy Van Sande gaat trouwen met Nathalie

Guy Van Sande gaat trouwen met Nathalie © photonews


Guy Van Sande gaat trouwen met zijn vriendin Nathalie. De acteur werd onder meer bekend van rollen in Vermist en Zone Stad. De twee waren onlangs een jaar samen en om dat te vieren vroeg hij haar ten huwelijk. ‘Ik heb speciaal een verlovingsring laten maken en ben op één knie gegaan toen ze thuiskwam van haar werd. Het zit echt heel goed tussen ons en een huwelijk is een logische volgende stap. Nathalie geeft me rust’, vertelt hij in Story. Nathalie zelf reageerde een beetje verrast, maar zei volmondig ja. Drie jaar geleden deed hij zijn ex-vriendin ook een aanzoek, maar toen kwam er geen trouwpartij van.

TMF binnenkort niet meer op antenne

TMF binnenkort niet meer op antenne © comedy central


Na JIM verdwijnt ook TMF van het kleine scherm. Comedy Central 24/7 komt in de plaats. ‘Ook in Vlaanderen heeft Comedy Central veel potentieel. Jongeren kijken steeds meer naar tv-kanalen voor volwassenen en minder naar lineaire jongerenzenders. Comedy Central speelt hierop in en heeft alle content in huis om deze doelgroep te bereiken via haar tv-zender en haar onlinekanalen', klinkt het bij aanbieder Viacom. Bekende programma’s die worden uitgezonden op het kanaal zijn onder meer The Daily Show en Broad City.

‘Combinatie De Romeo’s en Familie is zwaar’

‘Combinatie De Romeo’s en Familie is zwaar’ © photonews


Gunter Levi geef toe dat de combinatie van De Romeo’s en Familie op hem begint te wegen. Naast zanger bij het olijke trio en acteur in de soap moet hij ook nog eens de niet zo lichte taak van het vaderschap op zich nemen. Chris Van Tongelen kapte eerder met Familie. ‘En nu voelt het alsof ik de enige sukkelaar ben die nog een baantje extra heeft. Maar ik heb geen keuze, want anders kan ik mijn kinderen niet te eten geven. Het valt nog te combineren, maar hoe ouder, hoe harder mijn botten kraken’, klinkt het bij de goedlachse Romeo.

Lieven Scheire mag quiz presenteren maar moet kapsel verzorgen

Lieven Scheire mag quiz presenteren maar moet kapsel verzorgen © photonews


Lieven Scheire gaat op Eén het quizprogramma De Allesweter presenteren. Op één voorwaarde: hij moest een verzorgd kapsel hebben. ‘Normaal heb ik daar een hekel aan. Dan zie ik er veel te proper en te braaf uit. Toen ik jong was, was mijn haar wel een halve meter lang. Mijn kapsel is nooit een zorg geweest. Tot nu: bij de VRT vonden ze dat ik er als quizmaster verzorgd moest uitzien. Het zal ietske properder zijn maar ik ga me niet volledig laten doen. De quiz is trouwens een leuk en innovatief concept. Eén van de vier kandidaten krijgt in zijn of haar oortje alle antwoorden ingefluisterd. Het publiek in de studio volgt aandachtig de gang van zaken en wie zij verdenken wordt continu in percentages getoond’, laat hij weten in Het Belang van Limburg. Vanaf donderdag 22 oktober kan je zijn nieuwe spelshow bekijken op Eén.

Goedele Liekens ook naar Australië

Goedele Liekens ook naar Australië © photonews


Goedele Liekens verovert de aardkloot. Ze presenteert ‘Sex in Class’ in het Verenigd Koninkrijk en is er tamelijk populair: ongeveer 1,5 miljoen Britten bekijken het programma. Nu trekt ze ook naar Australië. ‘Er komen opnames in Australië want het programma zal daar ook worden uitgezonden. Het was nochtans de bedoeling om het rustiger aan te gaan doen, maar uitbollen kan je dit niet noemen’, luidde haar reactie.

Victoria Beckham is de roddels beu

Victoria Beckham is de roddels beu © photonews


Er doen nogal wat geruchten de ronde over Victoria Beckham en haar David. Er zou een haar in de boter zitten tussen de twee, maar volgens Victoria zelf is daar niets van aan. En ze is de roddels grondig beu. ‘Ja, we reizen veel door ons werk en voor liefdadigheidsprojecten, maar we maken tijd voor elkaar en voor ons gezin. We hoeven niemand iets te bewijzen’, klink het ferm. In 2004 had David een affaire met Rebecca Loos, maar dat kon hun huwelijk niet kapot krijgen. 'We zijn er als koppel zelfs sterker door geworden', besluit Victoria.

Tom Jones openhartig over carrière en woelig privéleven

Tom Jones openhartig over carrière en woelig privéleven © photonews


Tom Jones heeft z’n biografie Over The Top And Back Again en de bijbehorende soundtrack Long Lost Suitcase uitgebracht. Hij blikt niet alleen terug op z’n rijkgevulde carrière, maar ook op zijn huwelijk. Zijn grote liefde is nog steeds zijn vrouw Linda. En dat kan tellen, want hij heeft haar meermaals bedrogen. Meer dan tweehonderd keer, volgens sommige bronnen. Hij kent haar sinds hij twaalf is en trouwde met haar op z’n zestiende. Eén keer schoot ze echt uit haar krammen, toen haar echtgenoot haar bedroog met Miss World Marjorie Wallace. ‘Ik liet haar gewoon uitrazen. Ze zit tegenwoordig heel veel binnen, maar ze blijft een ongelooflijke vrouw en het belangrijkste in mijn leven’, aldus de flamboyante zanger.

‘Solliciteren? Nooit’

‘Solliciteren? Nooit’ © photonews


Véronique De Kock gaat nooit of te nimmer zelf op zoek naar werk. Een fors statement. Ze heeft haar eigen boetiek die ‘1995’ heet, duikt regelmatig op in panelprogramma’s en is één van de gezichten van de Vlaamse versie van de digitale zender FOX. ‘Ze zijn zelf op mij afgestapt. Ik zal nooit zelf gaan solliciteren. Ik heb dat nooit gedaan en zal dat ook nooit doen. Daar ben ik te trots voor. De televisiewereld is ook klein. Iedereen weet wat ik kan’, vertelt een zelfverzekerde Véronique.

‘Ik ben zenuwachtig als Tine in de zaal zit’

‘Ik ben zenuwachtig als Tine in de zaal zit’ © photonews


Guga Baúl gaat weer van start met z’n theatertournee ‘Radio Guga’. Hij bootst meer dan vijftig bekende zangeres en zangeressen na. De man is ondertussen geroutineerd in het optreden voor een publiek, maar hij geeft toe dat hij nog af en toe plankenkoorts heeft. Vooral als z’n partner Tine Embrechts in de zaal zit, zo blijkt. ‘Soms laat ik iets horen aan Tine en dan zegt ze: Trekt op niks. Ik ben toch altijd zenuwachtig als zij in de zaal zit. Ik wilde uitpakken met verrassende stemmen zoals Oscar & The Wolf, Will Tura, Macy Gray en zelfs Stromae. Het hardst heb ik moeten studeren op Novastar en Gabriel Rios, wegens te hoog’, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Carrey Mulligan bevallen van eerste kindje

Carrey Mulligan bevallen van eerste kindje © photonews


De Britse actrice Carey Mulligan, die bekend is van haar rollen in Drive en An Education, is voor het eerst mama geworden. Dat staat te lezen op de showbizzsite E! News. Het geslacht en de naam van de baby zijn nog niet bekend. Een paar dagen woonde ze de première van haar nieuwste film Suffragette bij op het British Film Institute’s Festival in London. Carey en haar man Marcus, de leadzanger en muzikant van de band Mumford & Sons, trouwden in 2012 na negen maanden verloving.

Geen Harry en Olga meer in ‘The Sky is the Limit’

Geen Harry en Olga meer in ‘The Sky is the Limit’ © photonews


Harry en Olga zien we niet meer terug in The Sky is the Limit. Het exclusiviteitscontract dat ze bij VIER hadden werd niet verlengd. ‘VIER had enkele voorstellen, maar je moet het ook kunnen en willen doen’, zegt Harry. ‘Het exclusiviteitscontract is afgelopen. Al sluit dat niet uit dat ze nog in een programma te gast zijn’, klinkt het bij de commerciële zender.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook