Deze bekende koppen werden mooier gemaakt met photoshop

Het is geen nieuws, de foto's die we in magazines zien zijn ietwat bijgeschaafd.  Photoshop is het wondermiddel dat onze celebs nog perfecter maakt. Toch altijd leuk om de voor- en na-foto's te zien. Wat een verschil!

Penelope Cruz

Penelope Cruz


Penelope Cruz heeft ongelijke borsten, maar dankzij Photoshop is daar niet veel meer van te zien. Ook haar haren werden goed in model gebracht en haar teint is een stuk stralender.

George Clooney

George Clooney


George Clooney vinden wij nog steeds ontzettend sexy, maar de man is inmiddels ook al 54 en dat is eraan te zien. Althans, voordat er Photoshop gebruikt werd. Zijn grijzende haren werden wat donkerder gemaakt, de rimpels op zijn voorhoofd en bij zijn neus verdwenen en van zijn wallen onder de ogen valt ook al niets meer te bespeuren.

Angelina Jolie

Angelina Jolie


Angelina Jolie ziet er een stuk minder vermoeid uit na Photoshop-bewerking.

Britney Spears

Britney Spears


In deze na-foto werden de ouderdomsvlekjes in Britney's gezicht weggewerkt, haar teint stralender gemaakt en haar uitgezakte kin gelift.

Demi Moore

Demi Moore


De bijna 53-jarige Demi Moore ziet er op de tijdschriftcover een stuk jonger, slanker en glamoureuzer uit.

Kate Moss

Kate Moss


Kate Moss wordt er binnenkort 42. Niet zo oud, maar een leven vol drank, drugs en andere buitensporigheden heeft duidelijk zijn tol geëist, al is daar op de rechtse foto niks meer van te bespeuren.

Katie Couric

Katie Couric


Presentatrice Katie Couric heeft voor haar leeftijd - ze is intussen al bijna 59 - een prima figuur, maar na de Photoshop-behandeling heeft ze het lijntje van een superslank model.

Kim Cattrall

Kim Cattrall


De 59-jarige Sex and the City-actrice ziet er na Photoshop ongeloofwaardig jeugdig en rimpelloos uit.

Madonna

Madonna


Madonna is ook niet meer van de jongsten : 57 is de Queen of Pop intussen. Dat ze geen twintig meer is, is duidelijk te zien op de foto links, maar met een airbrushje eroverheen zie je daar niks meer van.

Fergie

Fergie


Fergie heeft een piercing in haar wenkbrauw en draagt op de originele foto een grote oorbel in haar oor. Daarnaast heeft ze ook een 'normale' huid. Maar wanneer Photoshop in het spel komt heeft Fergie ineens een porseleinen huidje, verdwijnt haar oor onder haar haren en is de wenkbrauwpiercing spontaan verdwenen.

Megan Fox

Megan Fox


Jaloers op het prachtige huidje van Megan Fox? Hoeft echt niet. Ook Megan heeft vroeger acné gehad. Voordat Photoshop aan de haal was gegaan met deze foto waren de littekens van acné nog goed zichtbaar door Megan's make-up heen.

Katy Perry

Katy Perry


Katy Perry heeft van zichzelf al een goed gevulde decolleté, maar voor Rolling Stone werd haar boezem nog iets opgepompt. Daarnaast kreeg ze ook een stralendere teint en haar heupen werden iets slanker gemaakt.

Keira Knightley

Keira Knightley


Keira Knightley tenslotte is ook maar een mens en heeft dus een klein beetje last van wallen, wat vage rimpeltjes op haar voorhoofd en pigmentvlekjes in haar gezicht. Maar met Photoshop werd dat allemaal moeiteloos weggewerkt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook