Nu in de zalen (14 oktober)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

D'Ardennen

D'Ardennen


Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet z'n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z'n leven op de rails gekregen en probeert z'n broer te helpen waar mogelijk maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z'n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

Regisseur : Robin Pront
Cast: Veerle Baetens, Jeroen Perceval, Kevin Janssens, Peter Van den Begin, Viviane De Muynck, Jan Bijvoet
Genre : Politie, thriller, drama

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb

Wij geven 10 duotickets weg voor deze film !

The Walk

The Walk


Joseph Gordon-Levitt vertolkt in 'The Walk' de Franse koordloper Philippe Petit.
Die legde in 1974 op een koord de afstand tussen de Twin Towers in New York af op een hoogte van 400 m. Zonder enige bescherming en 45 minuten lang riskeerde hij zijn leven terwijl duizenden mensen bang toekeken en de politie hem stond op te wachten om hem te arresteren.

Regisseur : Robert Zemeckis
Cast : Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale
Genre : Thriller, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb

Pan

Pan


Pan is een live- action film over Peter Pan in regie van Joe Wright (Atonement, Pride and Prejudice). Pan biedt een nieuwe kijk op de oorsprong van de klassieke Peter Pan personages gecreëerd door J.M. Barrie. Dit actie- avontuur volgt het verhaal van een wees die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar vindt hij vertier maar ook gevaren. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

Regisseur : Joe Wright
Cast : Hugh Jackman, Rooney Mara, Cara Delevingne
Genre : Familie, Komedie, Avontuur
 
Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb

Sicario

Sicario


In het grensgebied tussen de VS en Mexico heerst wetteloosheid. Kate (Emily Blunt), een jonge en idealistische FBI-agente, wordt gerekruteerd door het hoofd van een speciale eenheid (Josh Brolin), die strijdt tegen de escalerende drugshandel. Onder leiding van een mysterieuze consultant met een duister verleden (Benicio Del Toro) begint het team aan een clandestiene missie. Om te overleven, moet Kate noodgedwongen alles waar ze in gelooft in vraag stellen...

Regisseur : Denis Villeneuve
Cast : Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin
Genre : Actie, Thriller

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb

Wij geven maar liefst 10 duotickets weg voor deze film. Doe snel mee aan onze wedstrijd en waag je kans !

Belles Familles

Belles Familles


Jerome Varenne, die in Shanghai woont, is op doortocht in Parijs. Hij verneemt er dat het Ambray familiehuis waar hij opgroeide, het twistpunt is in een lokaal conflict. Hij besluit ter plaatse te gaan om het probleem op te lossen. Dit provinciaal uitje zal zijn leven veranderen...

Regisseur : Jean-Paul Rappeneau
Cast : Mathieu Amalric, Gilles Lellouche, Karin Viard
Genre : Dramatische komedie

Deze film heeft een score van 5.6 op IMDb

L'Etudiante et Monsieur Henri

L'Etudiante et Monsieur Henri


Monsieur Henri kan - omwille van zijn gezondheid - niet langer alleen in zijn appartement blijven wonen. Zijn zoon verhuurt een van de kamers aan een jonge studente..

Regisseur : Ivan Calbérac
Cast : Claude Brasseur, Guillaume de Tonquedec, Noémie Schmidt
Genre : Dramatische komedie

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb

Les nouvelles aventures d'Aladin

Les nouvelles aventures d'Aladin


Sam en zijn beste vriend Khalid verkleden zich met Kerst als de Kerstman om in de Galeries Lafayette mensen te kunnen bestelen. Ze worden echter al snel door enkele kinderen gedwongen om een verhaal te vertellen. Sam begint aan een epische reis naar het verleden in de huid van... Alladin.

Regisseur : Arthur Benzaquen
Cast : Éric Judor, Kev Adams, Jean-Paul Rouve
Genre : komedie

Deze film heeft een score van 5.1 op IMDb

Top 5 : 1. The Martian

Top 5 : 1. The Martian


Tijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van 'De Marsman' en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

Regisseur : Ridley Scott
Cast : Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara
Genre : Actie, Science-Fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb

Top 5 : 2. The Maze Runner: Scorch Trials

Top 5 : 2. The Maze Runner: Scorch Trials


In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Regisseur : Wes Ball
Cast : Dylan O'Brien, Kaya Scodelario
Genre : Actie, Science-Fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 3. Hotel Transylvania 2

Top 5 : 3. Hotel Transylvania 2


De sympathiekste vampieren familie is terug van weg geweest ! De zaken lopen op wieltjes in Hotel Transylvania en de sfeer is er erg ontspannen nu Dracula het hotel ook open stelt voor mensen. Drac maakt zich echter wel een beetje zorgen over de ontwikkeling van zijn kleinzoon Dennis tot volbloed vampier. Terwijl Mavis haar menselijke schoonfamilie een bezoekje brengt, beslist hij samen met zijn griezelvrienden Dennis een monsterlijke boot camp training te geven om hem te veranderen in een échte vampier. Ondertussen brengt de stokoude vader van Drac een bezoekje aan het hotel. Maar wanneer hij ontdekt dat zijn kleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in het hotel is het hotel té klein !

Regisseur : Genndy Tartakovsky
Stemmencast : Jacques Vermeiren, Ludo Hellinx, Arne Vanhaecke, Wine Dierickx
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb

Top 5 : 4. The Intern

Top 5 : 4. The Intern


In 'The Intern' speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Regisseur : Nancy Meyers
Cast : Robert De Niro, Anne Hataway, Rene Russo
Genre : komedie

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Lees ook : The Intern : twee uur filmplezier met Hathaway en De Niro

Top 5 : 5. Everest

Top 5 : 5. Everest


Geïnspireerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van 's werelds hoogste berg te bereiken, laat Everest de indrukwekkende reis zien van twee verschillende expedities. De groepen worden tot hun uiterste grenzen gedreven door een van de heftigste sneeuwstormen ooit. Hun moed wordt getest door de wreedste elementen op aarde en de klimmers moeten vrijwel onmogelijke tegenslagen overwinnen, wanneer een levenslange obsessie verandert in een strijd om te overleven die je naar adem zal doen snakken.

Regisseur : Baltasar Kormakur
Cast : Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal
Genre : Thriller, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook