De sappigste showbizznieuwtjes van de week

De sappigste showbizznieuwtjes van de week


Er onstond commotie rond Arabische slogans op de Homeland-set, Thuis-actrice Moora Vander Veken jaagt gelovigen tegen zich in het harnas nadat ze de hoofdrol speelde in een pikant filmpje in een kerk, Guy Van Sande haalt z'n gram na zijn ontslag uit Zone Stad want hij mag opdraven in een Nederlandse fictiereeks en Miley Cyrus gaat samen met de rockband The Flaming Lips én het publiek helemaal naakt in een clip. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

Engelse politie kon schaarsgeklede Annelies Törös niet appreciëren

Engelse politie kon schaarsgeklede Annelies Törös niet appreciëren © photonews


Miss België in een niemendalletje op straat vlakbij Buckingham Palace: het deed meer dan één Engelse mond openvallen. Annelies Törös was er namelijk samen met fotograaf Henk Van Cauwenbergh, die aan zijn fotoboek met plaatjes van de Londense clubscène en iconische uitgaansgelegenheden werkt. En daar krijgt de Antwerpse deerne dus een plaatsje in. Maar enkele Engelse politieagenten waren niet opgezet met het tafereel en vroegen het gezelschap om de fotoshoot te stoppen. 'Je kan hier niet zomaar foto’s in lingerie nemen', deelden ze de fotograaf en zijn gevolg mee. ‘We zijn toen onmiddellijk gestopt met de shoot, ik had het perfecte beeld toch al geschoten’, reageert Henk Van Cauwenbergh.

Grafittikunstenaars vinden Homeland racistisch

Grafittikunstenaars vinden Homeland racistisch © photonews


Voor de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Homeland vroegen de makers een paar Arabische grafittikunstenaars om slagzinnen op het decor te taggen om ‘de grimmige sfeer’ te benadrukken. De bewuste scène speelt zich af in een Syrisch vluchtelingenkamp. Maar de drie luisterden niet, want ze moesten onder meer ‘Mohammed is de grootste’ graffitti’en, maar pakten uit met ‘Homeland is een grap en wij kunnen er niet om lachen’ en ‘Homeland is racistisch’. Ze deden dat naar eigen zeggen uit onvrede. ‘De Arabische tekens worden gebruikt om een horrorbeeld van het Midden-Oosten op te hangen en werden niet gecontroleerd omdat de productieploeg het te druk had met de opnames. De serie staat bekend om de stereotype weergave van Arabieren, Pakistanen en Afghanen. Dit was ons moment om een punt te maken’, laten de taggers weten. Bij de Amerikaanse zender Showtime, die de rechten op de reeks heeft, reageerde men nog niet.

Opschudding na gewaagde kortfilm Moora Vander Veken in kerk

Opschudding na gewaagde kortfilm Moora Vander Veken in kerk © vrt


Thuis-actrice Moora Vander Veken durft zich voorlopig niet meer in de kerk te vertonen. In het Eén-programma Het Sterkste Netwerk kreeg ze de opdracht om een kortfilm te maken, en ze trok alle registers open: in het filmpje stapt ze de kerk van Herzele binnen, kust ze twee mannen en draait ze een vrouw een stevige tong, terwijl er dode kinderen tussen de stoelen liggen. Er komt ook een beetje bloed aan te pas. De plaatselijke deken, die verschillende telefoontjes kreeg van verontwaardigde parochianen, reageerde gepikeerd: ‘Die dode kinderen tussen de kerkstoelen, dat was er echt over. En dan zwijg ik nog over de kusscènes, dat doe je toch niet in een kerk’, luidde zijn verongelijkte reactie. Programmamaker Hans Otten wist schijnbaar niets van de plannen van Moora en wil zich excuseren bij kerkfabriek.

Guy Van Sande krijgt rol in Nederlandse fictiereeks

Guy Van Sande krijgt rol in Nederlandse fictiereeks © photonews


Het gaat goed met Guy Van Sande. De acteur meldde onlangs dat hij gaat trouwen en nu kijgt hij ook een rol in een Nederlandse fictiereeks, die Project Orpheus gaat heten. Een zoete wraak voor Guy, die lang te zien was in de politieserie Zone Stad maar plots werd ontslagen. In de Nederlandse serie vertolkt Van Sande de rol van een een dokter die levensgevaarlijke experimenten uitvoert. Hij zorgt voor de klinische dood van vijf studenten die hij terug tot leven wekt, waarna ze speciale gaven blijken te hebben. In de loop van 2016 zal de reeks op de Nederlandse Publieke Omroep te zien zijn.

Miley Cyrus, The Flaming Lips én publiek naakt in clip

Miley Cyrus, The Flaming Lips én publiek naakt in clip © photonews


Miley Cyrus gaat samen met The Flaming Lips helemaal naakt het podium op. Wayne Coyne, de frontman van de band, wist dat te vertellen op Instagram. 'Oh fuck! Miley Cyrus komt met een show waarin zij, wij en het publiek helemaal naakt zijn terwijl er melk (of ja, wit spul dat op melk lijkt) alle kanten uit wordt gespoten’, schreef hij. De popster werkte al eerder samen met The Flaming Lips en onthulde dat ze met hen op tour gaat.

Vriendin van Hugh Grant is zwanger

Vriendin van Hugh Grant is zwanger © photonews


Hugh Grant gaat weer eens vader worden. De Britse acteur is ondertussen 55, en het is zijn vierde. Het Amerikaanse programma Entertainment Tonight pakte uit met het nieuws. Anna Eberstein (da’s zijn Zweedse vriendin) en Hugh hebben al een zoon, en verder had hij al twee kinderen met Tinglan Hong, z’n ex.
 

50 Cent heeft opnieuw centen

50 Cent heeft opnieuw centen © instagram


50 Cent liet zich in juni failliet verklaren, maar het gaat blijkbaar al beter. Op Instagram postte hij foto’s en filmpjes waarop te zien is hoe hij creatief omgaat met hopen bankbiljetten. ‘Ik zie mijn benen niet omdat er zoveel geld op ligt’, staat te lezen in een commentaar bij één van de kiekjes. In 2014 werd hij nog beschouwd als één van de rijkste rappers ter wereld, maar een paar jaren geleden vroeg de man dus het failissement aan. Hij moest onder meer een miljoenenvergoeding betalen aan een vrouw wiens sekstape hij had gepubliceerd op het internet. Nu staan er dus opnieuw wat centjes op zijn rekening.

Emilia Clarke is de knapste volgens Esquire

Emilia Clarke is de knapste volgens Esquire © photonews


Bij het tijdschrift Esquire kiezen ze elk jaar de meest sexy vrouw, en dit jaar is dat Emilia Clarke. Ze volgt Penelope Cruz op. Clarke is onder meer bekend van Game of Thrones. ‘Ze is lief, stoer, emotioneel maar ook koelbloedig en vastbesloten’, luidde de motivatie.

Dochtertje Carey Mulligan en Marcus Mumford heet Evelyn

Dochtertje Carey Mulligan en Marcus Mumford heet Evelyn © photonews


Vorige week raakte bekend dat Carey Mulligan en haar man Marcus Mumford, de zanger van Mumford and Sons, voor het eerst ouders geworden zijn. De naam van het kindje was toen nog niet bekend, maar nu werd duidelijk dat het meisje Evelyn heet. Het is hun eerste.

‘Een glaasje wijn hoort erbij’

‘Een glaasje wijn hoort erbij’ © photonews


Vorig jaar werd Eva Pauwels opgenomen in een afkickkliniek, en toen liet ze optekenen dat ze nooit nog een druppel alcohol zou aanraken. Maar die regel volgt ze niet meer, al vinden haar dokters dat geen goeie zet. ‘Ik ben geen non, hé. Op den duur mag je niets meer. Bij een gezellig etentje met vrienden hoort toch een lekker glaasje wijn. Ik ben een Bourgondiër. En een cocktail op een terrasje, dat kan zo smaken. Ik heb mijn drinkgewoontes best onder controle. Ik wil nooit meer terug naar mijn beneveld leven als alcoholist, want daardoor heb ik nu last van krampen in mijn voeten, tenen en handen. ’s Ochtends moet ik een hele pillenwinkel slikken. Na enkele glazen schakel ik zonder moeite over op water of frisdrank’, vertelt ze.

Fans wilden met Colin Farrell op de foto in Gent

Fans wilden met Colin Farrell op de foto in Gent © photonews


Colin Farrell was een opgemerkte gast op de rode loper in Gent. Hij kwam er zijn nieuwe film The Lobster voorstellen, een absurde komedie die in Cannes de prijs van de jury won. Het was flink aan het regenen, maar toch kon dat de echte fans niet deren: ze wilden absoluut een selfie met de Ierse acteur.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook