Nu in de zalen (21 oktober)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Crimson Peak

Crimson Peak


Engeland, 19de eeuw. Jonge schrijfster Edith Cushing wordt verliefd en trouwt met de knappe Sir Thomas Sharpe. Na hun huwelijk, verhuist het jonge koppel naar Sharpe's huis waar Edith ook kennis maakt met diens zus Lucille. Niets lijkt te zijn wat het is in het huis van de Sharpes.

Regisseur : Guillermo Del Toro
Cast : Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Charlie Hunnam
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Win jouw duotickets voor deze schitterende horrorprent !

Mon Roi

Mon Roi


Tony wordt opgenomen in een revalidatiecentrum na een ernstig ski-ongeval. Afhankelijk van medisch personeel en pijnstillers, neemt ze de tijd om na te denken over de tumultueuze liefdesgeschiedenis die ze beleefde met Georgio. Waarom hielden ze van elkaar? Wie is de man die ze aanbad echt? Hoe heeft ze die verstikkende en destructieve passie kunnen ondergaan? Voor Tony begint een moeilijke reconstructie parellel met haar lichamelijk herstel, maar die haar misschien in staat zal stellen het definitief los te late...

Regisseur : Maïwenn
Cast : Vincent Cassel, Louis Garrel, Emmanuelle Bercot
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb

The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter


Onze modern wereld herbergt vele geheimen, maar geen enkel zo schrikwekkend als het feit dat er nog steeds heksen onder ons leven. Deze wrede, bovennatuurlijke wezens zijn vastbesloten om de wereld onder te dompelen in de Zwarte Dood. Eeuwen lang hebben heksenjagers deze onnatuurlijke vijand bevochten, tot de onverschrokken Kaulder de machtige Heksenkoningin en het merendeel van haar volgelingen uitroeide. Vlak voor haar dood vervloekte de Koningin hem met haar eigen onsterfelijkheid, wat hem voor eeuwig scheidt van zijn vrouw en dochter in het hiernamaals. Sindsdien zwerft Kaulder rond, op jacht naar overgebleven heksen. Vandaag is hij de allerlaatste heksenjager op aarde, maar er is hem geen rust gegund... De Heksenkoningin is herrezen en ontketent in haar wraakzucht een epische strijd die het voortbestaan van het menselijke ras bedreigt.

Regisseur : Breck Eisner
Cast : Vin Diesel, Elijah Wood, Michael Caine,  Rose Leslie
Genre : Actie, Fantasy

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Win jouw duotickets voor deze film !

Top 5 : 1. The Martian

Top 5 : 1. The Martian


Tijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van 'De Marsman' en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

Regisseur : Ridley Scott
Cast : Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara
Genre : Actie, Science-Fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb

Top 5 : 2. Pan

Top 5 : 2. Pan


Pan is een live- action film over Peter Pan in regie van Joe Wright (Atonement, Pride and Prejudice). Pan biedt een nieuwe kijk op de oorsprong van de klassieke Peter Pan personages gecreëerd door J.M. Barrie. Dit actie- avontuur volgt het verhaal van een wees die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar vindt hij vertier maar ook gevaren. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

Regisseur : Joe Wright
Cast : Hugh Jackman, Rooney Mara, Cara Delevingne
Genre : Familie, Komedie, Avontuur
 
Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb

Top 5 : 3. The Maze Runner: Scorch Trials

Top 5 : 3. The Maze Runner: Scorch Trials


In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Regisseur : Wes Ball
Cast : Dylan O'Brien, Kaya Scodelario
Genre : Actie, Science-Fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Top 5 : 4. The Walk

Top 5 : 4. The Walk


Joseph Gordon-Levitt vertolkt in 'The Walk' de Franse koordloper Philippe Petit. Die legde in 1974 op een koord de afstand tussen de Twin Towers in New York af op een hoogte van 400 m. Zonder enige bescherming en 45 minuten lang riskeerde hij zijn leven terwijl duizenden mensen bang toekeken en de politie hem stond op te wachten om hem te arresteren.

Regisseur : Robert Zemeckis
Cast : Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale
Genre : Thriller, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb

Top 5 : 5. D'Ardennen

Top 5 : 5. D'Ardennen


Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet z'n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z'n leven op de rails gekregen en probeert z'n broer te helpen waar mogelijk maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z'n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

Regisseur : Robin Pront
Cast: Veerle Baetens, Jeroen Perceval, Kevin Janssens, Peter Van den Begin, Viviane De Muynck, Jan Bijvoet
Genre : Politie, thriller, drama

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook