BV’s met een woelig liefdesleven

Ben je bekend, dan is een stabiel liefdesleven niet altijd een vanzelfsprekendheid. De tol van de roem maakt vaak dat het moeilijk laveren is over de onstuimige golven van de relatiezee. Ontrouw, stukgelopen relaties en schandalen loeren om de hoek. En deze bekende koppen kunnen erover meespreken!

Kevin Janssens

Kevin Janssens © photonews

Kevin Janssens is hot in showbizzland, en dus ook bij de vrouwen in diezelfde contreien. Hij veroverde het hart van Eva Pauwels, maar die relatie was geen lang leven beschoren. Daarna sloeg hij Natalia aan de haak, maar ook met de Kempense souldiva bleef het niet duren. In 2014 viel Josje Huisman als een blok voor hem. Nadat het ook met de Nederlandse blondine spaak liep, werd er vanalles gezegd en geschreven: Kevin vond naar verluidt dat het meisje een internationale carrière als zangeres en presentatrice moest nagjagen en zou zo het einde van K3 hebben bewerkstelligd. Korte tijd na de breuk met juffrouw Huisman schreven de roddelblaadjes dat Janssens een romance had met met het Nederlandse model Renée, maar hij zou haar hebben gedumpt toen hun relatie in de media kwam. En hij was ook nog samen met TMF-veejay An Lemmens, met wie hij het maar een paar weken uithield.

Jappe Claes

Jappe Claes © photonews

Jappe Claes was altijd een gerespecteerd acteur. De man speelde onder meer in Daens, De Zaak Alzheimer en Vossenstreken en was artistiek leider en docent van de regieopleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. In Tienen - zijn heimat - noemden ze hem in zijn jeugd al ‘Rappe Jappe’ en die bijnaam kreeg een extra dimensie toen hij door een aantal Nederlandse studentes werd beticht van machtsmisbruik. Hij zou met meerdere jongedames een relatie hebben gehad. De acteur zelf maakt gewag van de zwartste periode uit zijn leven en is er stellig van overtuigd dat iemand hem wil kapotmaken. Eén relatie geeft hij evenwel toe, die met Babette, de dochter van Herman van Veen. ‘Eén relatie. Daarna is het nooit meer gebeurd’, vertelt hij.

Tom Coninx

Tom Coninx © photonews

In Waregem was het in augustus talk of the town: Djoeke, een 31-jarige cafébazin, beweerde dat ze zwanger is van een bekende sportpresentator. Ze zouden elkaar in het voorjaar in Knokke hebben ontmoet. De onschuldige deerne wilde het etablissement waar ze vertoefde net verlaten, toen een adonis genaamd Tom Coninx de deuropening versperde en haar ervan verzekerde dat ze nog niet meteen naar huis zou gaan. ‘Ik voelde me gevleid. Hij vertelde me dat hij twee kinderen had, maar weg was bij de moeder. We trokken naar een villa van een vriend van hem, waar we intiem zijn geweest. Toen ik ’s ochtens wakker werd, was hij al weg. Hij stuurde nog een sms’je waarin stond dat hij me niet wilde wekken. Zes weken later bleek ik zwanger te zijn. Vreemd, want ik gebruik de pil. Hij wil dat ik het kind laat weghalen, maar daar denk ik niet aan’, vertelde ze in Dag Allemaal.

Jos Ghysen

Jos Ghysen © photonews

De ondertussen overleden Jos Ghysen heeft zijn verdiensten: hij werd wereldberoemd in Vlaanderen door zijn schrijfsels - boeken en ‘cursiefjes’ zoals ze genoemd werden - en door het zaterdagochtendradioprogramma Te bed of niet te bed, dat hij samen met Ireen Houben in goede banen leidde. Later verliet hij de toenmalige BRTN en ging hij op vtm Zondag Josdag presenteren, een programma vol interessante lifestyle-onderwerpen waarin een allegaartje aan kleurrijke figuren vreemde hobby’s voorstelde. In 2012 bracht zijn ex-collega Kris Smet naar buiten dat Ghysen Ireen Houben seksueel geïntimideerd en misbruikt had in de jaren zeventig. De vrouw noemde het later zelf ‘psychische en fysieke terreur’. ‘Ach meiske, we kunnen niks doen, hij is het vlaggeschip’, was volgens haar de reactie van de toenmalige directie van de openbare omroep toen ze erover kloeg. Ghysen ontkende alles.

Davy Gilles

Davy Gilles © photonews

Dat de even sympathieke als vlotte Davy Vrancken uit het landelijke Rillaar het zou maken in de showbizz stond in de sterren geschreven. Hij is tegenwoordig één van de Romeo’s en boekt muzikaal succes, maar zijn ideale schoonzoon-look zorgt ook voor belangstelling van de andere sekse. Hij gaf een paar jaar geleden ootmoedig toe dat hij zijn grote liefde met meerdere vrouwen bedroog. De vurige zanger was in het heetst van de strijd vaak onvoorzichtig en verwekte zo een kind bij een zekere Aurelia. ‘We zijn nooit met elkaar naar bed geweest, het gebeurde in open lucht’, luidde zijn gevleugelde reactie op die affaire. ‘En nee, ik nam geen condooms mee, ik ga niet vreemd met voorbedachten rade. Ik weet het, ik was niet goed bezig, maar vreemdgaan werd een verslaving. Mijn vrouw en ik lieten een bloedtest doen en gelukkig waren we niet seropositief’, zuchtte olijke Davy achteraf in de pers.

Josje Huisman

Josje Huisman © photonews

Even over naar bekend Nederland dan. Voor Josje mag het qua mannen even wat rustiger. Ze was een tijd samen met presentator Levi Van Kempen, voor Gert Verhulst haar het hoofd op hol bracht. Daarna ging ze gretig in op de avances van Johnny de Mol. Maar ook dat bleef niet duren. ‘Nou, die gozer wil gewoon ten volle van z’n vrijgezellenleven genieten’, vertelde een anonieme vriend van hem daarover in de Nederlandse pers. Later had ze ongeveer anderhalf jaar lang een relatie met Kevin Janssens. Voorlopig is er geen nieuwe man in het leven van de blondine.

Wout Bru

Wout Bru © photonews

Het stond in het lang en in ’t breed in Dag Allemaal en dus was het volgens half Vlaanderen waar: Wout Bru is een ladies man en zou meerdere buitenechtelijke relaties hebben gehad. Hij maakte een zijsprongetje met de Merksemse Sofia - die in zijn restaurant werkte en later een lief zocht in het datingprogramma Singl3s – en die vertelde er later in geuren en kleuren over. ‘Wout is een charmeur zoals ik er zelden één heb ontmoet. We hadden een affaire, en het strafste was dat zijn vrouw Suzy daar achteraf van op de hoogte bleek te zijn. Maar Wout zingt het meestal niet lang uit bij zijn maîtresses. Ik heb een prettige tijd gehad, maar er was ook ellende. Ik waarschuw alle Vlaamse vrouwen: laat u niet inpakken door Wout Bru’, klinkt het duidelijk.

Gert Verhulst

Gert Verhulst © photonews

Gertje heeft de reputatie van vrouwenverslinder, maar volgens hemzelf valt dat reuze mee. ‘Mijn veroveringen zijn op één hand te tellen’, liet hij zich ontvallen. Verhulst was eerst getrouwd met Valérie, de vrouw waarmee hij twee kinderen kreeg. In 2003 liep dat huwelijk op de klippen. Hij zocht zijn toevlucht bij de Blankenbergse Ellen, maar legde het later aan met Karen Damen, de 'rosse van K3'. Ook dat bleek geen match made in heaven en later had hij een korte, maar onstuimige verhouding met Josje. Iedereen zat - nadat ook die relatie in de soep draaide - te wachten op het moment waarop hij en Kristel van K3 zouden aankondigen dat ze iets met elkaar hadden, maar zover kwam het niet. Hij verzoende zich met Ellen en kocht voor haar een gigantische villa met vijf slaapkamers, vijf badkamers en een binnen- en buitenzwembad in Oostduinkerke.

Eva Pauwels

Eva Pauwels © photonews

Het verhaal van Eva Pauwels is genoegzaam bekend. Ze viel als een blok voor de veel oudere komiek Jacques Vermeire. Het koppel kreeg twee kinderen, maar hun huwelijk liep spaak. Later liep het ook een beetje spaak met Eva zelf: ze dronk regelmatig te veel, kreeg onder meer een pak slaag van een onbekende man waarna ze in een dronken bui een tand verloor, werd aan de deur gezet tijdens de audities van Belgium’s got Talent en deed in lichthoofdige toestand haar behoefte tussen twee stoelen aan een hotelzwembad in Turkije. Na haar huwelijk met Jacques had ze nog een relatie met Kevin Janssens. ‘Het is een schone jongen en het vlees is zwak’, was haar motivatie toen. Verder was ze getrouwd met Christel Devos en had ze een relatie met Franky, maar die kon het niet verdragen dat ze een tijdje in een bordeel werkte. Nu is Eva single en drinkt ze slechts af en toe nog een glaasje, zegt ze zelf.

Jeff Hoeyberghs

Jeff Hoeyberghs © photonews

Jeff Hoeyberghs is een gekend plastisch chirurg  maar de flamboyante Limburger was ook een tijd een graag gezien mediafiguur die opdook in allerlei talkshows. Uitspraken als ‘Een vrouw is niet gemaakt om uit te gaan werken’ en ‘Feminisme is een geestesziekte' jaagden nogal wat volk de kast op. Desondanks kende hij in z’n leven veel succes als het op dames aankomt: ‘Hoeveel vrouwen ik heb gehad, dat kan ik je niet precies vertellen. Ik ben de tel kwijtgeraakt', pochte hij ooit in de boekjes. Met zijn eerste vrouw kwam er een vechtscheiding van en hij vreesde zelfs dat ze iemand zou inhuren om hem te vermoorden. Hij hertrouwde daarna met Evelyne, maar ook de krasse Paula wilde haar zeg doen en de wereld vertellen dat Hoeyberghs oudere dames wel ziet zitten. Ze beweert dat ze herhaaldelijk seks met hem had - ongeveer zes jaar geleden, ze was toen vierentachtig - op zijn landgoed in de Pyreneeën. ‘We deden het elke dag, een week lang. Het was hemels’, vertelde de vrouw daar toen over. Hoeyberghs beweerde dat haar fantasie een beetje te levendig is.

Marouane Fellaini

Marouane Fellaini © The Sun

Geen Bekende Vlaming, maar wel een bekende Belg: Marouane Fellaini. En de beminnelijke voetballer van Manchester United is sinds hij in Engeland woont een geliefkoosd doelwit van de Engelse roddelpers. Eerst pakte The Sun uit met de bewering dat hij aan de zwier ging met Roxanne Jeffers, een presentatrice op een pornozender die eerder een relatie had met Ashley Cole, een andere voetballer. Volgens Fellaini heeft het meisje alles verzonnen. Nu klapt de Franse Eglantine Aguilar uit het bed. ‘Hij vroeg me om hem foto’s van mijn kont te sturen en we werden close. Later bleek het allemaal een ontgoocheling. Met zijn baguette is niets mis, maar het is een voetballer hé. Hij gaat nogal recht op zijn doel af. Ik had een prachtleven in L.A. maar ik kwam naar Engeland omdat ik hem graag zag. Al na enkele dagen negeerde hij mij, ik ben echt een idioot’, klinkt de niet mis te verstane mening van de Française. Eglantine had trouwens ook een relatie met Ashley Cole, die blijkbaar graag z’n liefjes doorstuurt naar Fellaini.

Ignace Crombé

Ignace Crombé © photonews

Ook Ignace Crombé bewees in het verleden een snelle jongen te zijn. Hij kwam in het nieuws door zijn heetgebakerde sms’jes naar Miss Belgian Beauty-kandidates en bedroog zijn vrouw Myriam met Trisha, met wie hij later iets zou beginnen. Maar ondertussen is het ook over tussen Ignace en de Molse zangeres. De twee hielden een partijtje moddergooien op de sociale media: Crombez is namelijk nog even Trisha’s manager, tot het contract afloopt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook