Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland


Piet Huysentruyt schoffeert zijn opvolgster bij vtm, Eva Daeleman probeert af te kicken van de sociale media, de kandidaten van een datingprogramma op VIJF werden opgeschrikt door een naakte deelneemster en Jean-Marie Pfaff krijgt een rol in een Duitse soap. Het opmerkelijkste nieuws uit BV-land en Hollywood lees je hier!

'Ze vervangen Lionel Messi door FC Poelkapelle'

'Ze vervangen Lionel Messi door FC Poelkapelle' © photonews


Piet Huysentruyt werd drie jaar geleden door vtm gedumpt als tv-kok, en dat heeft hij hen blijkbaar niet in dank afgenomen. In het Radio 2-programma De Rotonde haalde hij fors uit naar zijn vervangster Sofie Dumont. ‘Wanneer je op de dienst intensieve verzorging ligt en je vrouw brengt je de krant en je leest dat ze Piet Huysentruyt vervangen door die die er nu is ... Dat is zoals Lionel Messi vervangen door FC Poelkapelle’, fulmineerde hij. Vtm-programmadirecteur Jan Segers vond de uithaal niet kunnen: ‘Probeer je rancuneuze karakter te verbergen of eventueel zelfs te veranderen, Piet’, reageerde hij.

Eva Daeleman kickt af van sociale media

Eva Daeleman kickt af van sociale media © photonews


Eva Daeleman beseft het maar al te goed: ze is verslaafd aan die dekselse sociale media. Daarom wil de blondine afkicken. ‘Ik heb nu ook weer een gewone wekker. Ik slaap niet meer met mijn telefoon naast mij en ik ben zelfs oprecht opgelucht als mijn batterij leeg is. Ik heb mezelf ook een vaste regel opgelegd: geen Facebook voor negen uur 's ochtends. Overdag mag ik mijn pagina wel af en toe checken, maar 's avonds is het weer taboe. In het begin is het lastig, want je bent niet altijd mee’, legt ze uit.

Naakte deelneemster zorgt voor consternatie in 'Singl3s'

Naakte deelneemster zorgt voor consternatie in 'Singl3s' © photonews


Het datingprogramma Singl3s met is terug. De vakkundige presentatie is in handen van Annelien Coorevits. Drie mannelijke vrijgezellen zoeken een lief en dat leidde al in de eerste aflevering tot openvallende monden. Kim, een meisje van 27, kwam voor haar eerste ontmoeting met Jan, Jeroen en Stephane namelijk opdagen terwijl ze niets anders aanhad dan een string. Haar lichaam was vakkundig gebodypaint. Helaas voor Kim was al de moeite voor niets, want de heren wilden niet met haar op date.

Tom Van Dyck krijgt een rol in Safety First-film

Tom Van Dyck krijgt een rol in Safety First-film © photonews


Acteur Tom Van Dyck krijgt een hoofdrol in Safety First - The Movie. Dat bevestigt regisseur Tim Van Aelst. ‘Ik kan niet meer onthullen over zijn personage, maar dat hij voor een verrassende wending in het leven van het Safety First-team zal zorgen, is zeker. We zijn heel fier dat we deze grote klepper konden strikken’, laat hij weten. In de film mogen de bewakingsagenten de V.I.P.-ruimte van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. De opnames voor Safety First - The Movie vonden gedeeltelijk plaats tijdens Tomorrowland in Boom. De film loopt vanaf 16 december in de bioscoop.

Zweedse acteur wil wel op date met Annemie Turtelboom

Zweedse acteur wil wel op date met Annemie Turtelboom © photonews


De Zweedse acteur Alexander Skarsgård was gisterenavond te gast in Van Gils & Gasten om zijn nieuwste film The Diary of a Teenage Girl te promoten. Kobe Ilsen zat ook in de studio en is tegenwoordig presentator van The Night of the Proms. Hij besloot de Zweed meteen uit te nodigen voor het muziekfeest. Die zag dat wel zitten, en Kobe liet zich ontvallen dat hij ook een date mag meebrengen, daarmee doelend op actrice Charlotte Vandermeersch, die in het publiek zat. Maar Skarsgård had zijn zinnen eerder gezet op Minister van Energie Annemie Turtelboom. ‘Heb je al een date?’, vroeg hij haar. Turtelboom schrok even en vertelde al lachend dat ze niet kon gaan omdat Kobe Ilsen niet vrij was die avond, waarop de acteur haar vertelde dat hij best haar tweede keuze wilde zijn. Kobe reageerde zeer verrukt: ‘Hij is tweede keuze na mij? Wow, veel beter wordt het niet!’, riep hij uit.

Louis Talpe krijgt rol in Amerikaanse serie

Louis Talpe krijgt rol in Amerikaanse serie © photonews


Louis Talpe gaat een rol vertolken in de Amerikaanse serie Kings and Prophets. Het is een Bijbelse saga waarin de koning, de profeet en de herder centraal staan. Louis vertolkt de rol van Eliab, de broer van de toekomstige koning van Israël.

Dimitri Vegas & Like Mike krijgen boom in Willebroek

Dimitri Vegas & Like Mike krijgen boom in Willebroek © photonews


Dimitri Vegas & Like Mike kregen de award voor 'Best Belgian Act' op de MTV EMA en ze werden verkozen tot de beste dj's ter wereld. Dat zorgde voor applaus, maar ook voor zure reacties, want volgens sommige ‘collega’s’ hebben ze de overwinning gekocht. Van alle commotie trekken de twee zich echter niets aan, want naast al de glorie kregen ze ook nog eens een eigen boom cadeau. Een presentje van radiozender MNM, dat in hun gemeente Willebroek staat. ‘Onze carrière is al ver gekomen, maar een eigen boom …’, mijmerde Mike.

Jean-Marie Pfaff even soapacteur

Jean-Marie Pfaff even soapacteur © photonews


Ze zijn Jean-Marie Pfaff nog niet vergeten in Duitsland. De flamboyante ex-doelman krijgt een rolletje in Sturm der Liebe. Die soap draait om de amoureuze belevenissen van de gasten en het personeel van hotel Fürstenhof. Een Duitse vriend hem regelde naar verluidt het gastrolletje. Jean-Marie speelt zichzelf. ‘Ik heb er altijd van gedroomd om eens een draaidag van Sturm der Liebe mee te maken want Carmen en ik zijn trouwe kijkers. We volgen de reeks al jaren op de Belgische zender Vitaya', vertelt Jean-Marie in Het Nieuwsblad. Het duurt nog wel even voor de aflevering bij ons op tv komt: in Duitsland is de episode op 21 december te zien, Vitaya loopt anderhalf jaar achter.
 

Nieuwe vriend Kate Moss verbergt zich in de kelder

Nieuwe vriend Kate Moss verbergt zich in de kelder © photonews


Kate Moss heeft een nieuw lief. Hij heet Nicolai, draagt de titel van graaf en is wat jonger: 28, terwijl de dame 41 is. Het gerucht doet de ronde dat hij ooit geitenbloed dronk. Dat verhaaltje leverde hem in de Britse media de bijnaam ‘vampier’ op. Het feit dat hij zich bij Moss in de kelder verstopt, geeft die historie een extra dimensie. Hij zou niet te veel contact willen met de dochter van Kate of met het personeel. Kate en haar man Jamie gingen in juli uit elkaar.
 

Jan Decleir in het ziekenhuis

Jan Decleir in het ziekenhuis © photonews


Acteur Jan Decleir werd afgelopen zondagavond opgenomen in het ziekenhuis. 'Het was voor een kleine operatie, niks verontrustends. We hopen dat hij volgend weekend weer op het podium kan staan want hij toert met de voorstelling Les Vendredis’, aldus zijn manager.

'Hoe groter de kont, hoe beter, zei Fellaini'

'Hoe groter de kont, hoe beter, zei Fellaini' © photonews


De Engelse roddelpers heeft Manchester United-speler en Rode Duivel Marouane Fellaini gekozen als één van hun favoriete doelwitten. De Française Eglantine Aguilar, die naar eigen zeggen een korte flirt met hem had, doet haar boekje over de speler open in The Sun. ‘Hij vroeg me om hem foto’s van mijn achterste te sturen, want hoe groter de kont, hoe leuker voor hem. Hij stuurde me ook naaktfoto’s van zichzelf. Ik verhuisde speciaal voor hem van L.A. naar Engeland, maar al na enkele dagen negeerde hij me’, sneert ze. Eerder werd er geschreven dat Fellaini iets had met Roxane Jeffers, een presentatrice voor een pornozender.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook