Een verse portie showbizznieuws

Een verse portie showbizznieuws

Natalia denkt nog niet aan nageslacht, Rihanna wil het nu ook maken als filmster, Benedict Cumberbatch heeft af te rekenen met een stalkster en Stijn Meuris heeft zijn scooter terug. Hier komen de opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood!

Voorlopig geen kinderen voor Natalia

Voorlopig geen kinderen voor Natalia © photonews

Natalia kan haar geluk niet op met haar nieuwe vriend Alexander. Story wilde weten of ze ook aan kinderen denkt, maar daar is ze nog niet zeker van. ‘Ik denk daar soms wel aan, zoals elke vrouw zeker? Maar voorlopig is het geen prioriteit, ik lig er niet wakker van. Ik ben iemand die zichzelf wil verrijken. Een kind is een verrijking, maar legt ook restricties op, dus ik weet het nog niet. Ik laat het aan de natuur om daarover te beslissen’, luidde haar antwoord.

Rihanna heeft wilde filmplannen

Rihanna heeft wilde filmplannen © photonews

Rihanna heeft een rol te pakken in de film Valérian and the City of a Thousand Planets van regisseur Luc Besson. Dat staat te lezen in de Britse Metro. In de film zullen ook Cara Delevingne en Clive Owen opdraven. De prent is gebaseerd op de strips van Pierre Christin en Jean-Claude Mézières. Rihanna was in 2012 al te zien Battleship, maar dat was geen overdeeld succes.

Film met Jean-Claude Van Damme opgenomen in Antwerpen

Film met Jean-Claude Van Damme opgenomen in Antwerpen © photonews

Binnenkort komt er een nieuwe film met Jean-Claude Van Damme, en die gaat Antwerp Heist heten. Het hoeft dan ook niet te verbazen de film volledig in Antwerpen gedraaid zal worden, en dat ziet The Muscles from Brussels wel zitten. Ernie Barbarash is de regisseur. Antwerp Heist is een actiethriller die losjes is gebaseerd op een grote diamantroof die Antwerpen in 2003 in de ban hield.

Benedict Cumberbatch heeft af te rekenen met stalkster

Benedict Cumberbatch heeft af te rekenen met stalkster

Benedict Cumberbatch heeft een stalkster, zo staat te lezen in het Engelse blad Mirror. De vrouw laat naar verluidt regelmatig rode strikken achter bij het huis van de acteur. Zo bond ze een rode strik aan de auto van de ster en maakte ze er eentje vast aan zijn huis in Londen. De dingen zouden verwijzen naar de originele Sherlock Holmes-boeken van Arthur Conan Doyle. Omdat Benedict zich zorgen maakt om zijn eigen veiligheid en dat van zijn vrouw en baby is hij naar de politie gestapt. De beveiliging bij een Londens theater waar hij momenteel op de planken staat werd ook aangescherpt. Cumberbatch heeft heel wat vrouwelijke fans.

Scooter van Stijn Meuris is terecht

Scooter van Stijn Meuris is terecht © photonews

Stijn Meuris haalt opgelucht adem, want zijn gestolen scooter is terecht. De Vespa werd afgelopen weekend ontvreemd. Een oproep via Facebook leverde resultaat op. ‘Goed nieuws: m'n Vespa is terug ... Hij werd deze ochtend opgemerkt door alerte FB-friends uit de buurt die hem in een Hasselts steegje zagen staan. De dader kreeg hem zonder sleutel niet aan de praat en heeft hem achtergelaten. Oef. Wat die dader betreft; er is een sterk vermoeden en de politie onderzoekt de zaak. Grote dank voor de ogen en oren!’, aldus Meuris.

'Het goddelijke monster' krijgt Amerikaanse remake

'Het goddelijke monster' krijgt Amerikaanse remake © photonews

De tiendelige dramareeks Het goddelijke monster, gebaseerd op de trilogie van Tom Lanoye, krijgt een Amerikaanse remake. De reeks was eind 2011 te zien op Eén, en de makers wonnen een Gouden Panda voor beste regie op het Sichuan Televisiefestival in China. In de remake vervangt men de Vlaamse familie De Schrijver door de familie Vega, die in Miami een vastgoedimperium heeft uitgebouwd. Een aantal mysterieuze sterfgevallen, hebzucht en corruptie vormen een smet op hun geschiedenis.

Michael Jackson rijkste overleden artiest

Michael Jackson rijkste overleden artiest © photonews

Michael Jackson is de best verdienende overleden artiest. Het voorbije jaar was Jackson goed voor een omzet van meer dan honderd miljoen euro. Elvis moet het met de helft minder stellen: vijftig miljoen euro. Andere bekende namen in de ranking zijn Paul Walker, Marilyn Monroe en John Lennon.

Steven Van Herreweghe samen met MNM-presentatrice Julie

Steven Van Herreweghe samen met MNM-presentatrice Julie © photonews

Steven Van Herreweghe heeft zijn vriendin verlaten voor MNM-presentatrice Julie Van den Steen. Het meisje is veertien jaar jonger dan hij, en presenteert samen met Peter Van de Veire het ochtendblok op de radiozender. 'Mijn ideale man heeft een baard en werkt niet in de media', liet de jongedame een tijd geleden nog weten. Niet echt eisen waaraan Van Herreweghe voldoet dus. Met zijn ex heeft hij twee zoontjes. De jongste werd in april vorig jaar geboren.

Jeroen Meus niet naar de boekenbeurs

Jeroen Meus niet naar de boekenbeurs © photonews

Jeroen Meus bracht een eigen kledinglijn uit voor JBC, opende een hotdogrestaurant in Leuven en presenteert Dagelijkse Kost. Druk genoeg dus, en hij past dit jaar dan ook voor de Boekenbeurs, waar ze een jaar zonder Meus-kookboek zullen moeten trotseren. ’Laat Pascale Naessens maar koningin van de Boekenbeurs zijn. Er zitten voor mij nog wel wat dingen in de pijplijn maar daar kan ik nu nog niets over zeggen’, reageert hij.

Justin Bieber verliet Noors podium na amper één nummer

Justin Bieber verliet Noors podium na amper één nummer © photonews

Het leven kent hoogtes en laagtes, zo ook dat van Justin Bieber. De Canadese zanger heeft zijn Noorse fans flink teleurgesteld door een optreden in Oslo af te breken na amper één nummer. Hij vond het vervelend dat mensen in het publiek hem probeerden aan te raken. ‘Ik wilde niet gemeen overkomen, maar ik besliste om de show stop te zetten omdat de fans op de eerste rij niet naar mij wilden luisteren’ verontschuldigde hij zich achteraf. Een belastende week met veel werkdagen en weinig slaap zou de oorzaak zijn. Onlangs triomfeerde Bieber nog op de MTV Europe Music Awards.

Gert Verhulst durft zichzelf zijn op tv

Gert Verhulst durft zichzelf zijn op tv © photonews

Gert Verhulst vertelt in Dag Allemaal dat hij eindelijk zichzelf durft te zijn op tv, en wat minder Gertje uit Samson. Ik hoor het vaker: dat mensen eindelijk de echte Gert zien. En 't is waar, ik ben meer op mijn gemak. Ik zeg vlotter wat ik denk, hoe ik me voel, en ik heb de indruk dat de kijker dat apprecieert. Toen ik omroeper werd, moest dat nog in pak en das. De huidige generatie kan veel meer zichzelf zijn. Ik kan dat alleen maar toejuichen’, vertelt hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook