Nu in de zalen (4 november)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Spectre

Spectre

Een cryptische boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem op een missie om een sinistere organisatie te ontmantelen. Terwijl M strijdt tegen politieke krachten om de geheime dienst draaiende te houden, probeert Bond door de lagen van bedrog te komen om de verschrikkelijke waarheid achter Spectre te onthullen.

Regisseur : Sam Mendes
Cast : Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci
Genre : Actie, avontuur

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb

Essentiële weetjes over Spectre, de nieuwe Bondfilm

Win een schitterend prijzenpakket van deze film !

Monkey Kingdom

Monkey Kingdom

Maya is een Ceylonkroonaap wiens zoon Kip stilaan de sociale ladder van de familie moet beklimmen...

Regisseur :  Mark Linfield & Alastair Fothergill
Cast : Tina Fey
Genre : Documentaire

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb

Sleeping with Other People

Sleeping with Other People

Jaren nadat ze elkaar als studenten impulsief ontmaagden, ontmoeten Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch mislukte romances hebben geleid tot eindeloos vreemdgaan, dus besluiten ze hun vriendschap platonisch te houden om elkaar te helpen bij het herstellen van alle liefdesmisère.

Regisseur : Leslye Headland
Cast : Jason Sudeikis, Natasha Lyonne, Adam Scott
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb

The Green Inferno

The Green Inferno

Een groep Amerikaanse studentenactivisten reist af naar de Amazone om een uitstervende stam in de jungle te redden. In plaats van een reddingsactie worden de studenten door de inboorlingen gegijzeld die andere plannen met hen hebben...

Regisseur : Eli Roth
Cast : Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara
Genre : Horror

Deze film heeft een score van 5.6 op IMDb

Solan & Ludwig - De Sneeuwmachine

Solan & Ludwig - De Sneeuwmachine

In het dorpje Smöreberg wacht iedereen ongeduldig op de komst van sneeuw. Want zonder sneeuw geen Kerstmis! Ten einde raad probeert uitvinder Reodor een sneeuwmachine te bouwen. Maar wanneer die in verkeerde handen valt, komt de toekomst van het vreedzame dorpje in gevaar. Kunnen de brutaal gebekte eend Solan en de timide egel Ludwig de toestand nog redden?

Regisseur : Rasmus A. Sivertsen
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Top 5 : 1. F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general

Top 5 : 1. F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general

Het verhaal van de tweede film begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingsfraude. Op dat moment zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen. Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Regisseur : Jan Verheyen
Cast : Loes Van Den Heuvel, Johny Voners, Jacques Vermeire, Carry Goosens, Ann Tuts, An Swartenbroekx
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 5.7 op IMDb

Top 5 : 2. The Martian

Top 5 : 2. The Martian

Tijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van 'De Marsman' en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heroïsche reddingsoperatie.

Regisseur : Ridley Scott
Cast : Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara
Genre : Actie, Science-Fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb

Top 5 : 3. D'Ardennen

Top 5 : 3. D'Ardennen

Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet z'n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft z'n leven op de rails gekregen en probeert z'n broer te helpen waar mogelijk maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z'n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

Regisseur : Robin Pront
Cast: Veerle Baetens, Jeroen Perceval, Kevin Janssens, Peter Van den Begin, Viviane De Muynck, Jan Bijvoet
Genre : Politie, thriller, drama

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb

Top 5 : 4. The Last Witch Hunter

Top 5 : 4. The Last Witch Hunter

Onze modern wereld herbergt vele geheimen, maar geen enkel zo schrikwekkend als het feit dat er nog steeds heksen onder ons leven. Deze wrede, bovennatuurlijke wezens zijn vastbesloten om de wereld onder te dompelen in de Zwarte Dood. Eeuwen lang hebben heksenjagers deze onnatuurlijke vijand bevochten, tot de onverschrokken Kaulder de machtige Heksenkoningin en het merendeel van haar volgelingen uitroeide. Vlak voor haar dood vervloekte de Koningin hem met haar eigen onsterfelijkheid, wat hem voor eeuwig scheidt van zijn vrouw en dochter in het hiernamaals. Sindsdien zwerft Kaulder rond, op jacht naar overgebleven heksen. Vandaag is hij de allerlaatste heksenjager op aarde, maar er is hem geen rust gegund... De Heksenkoningin is herrezen en ontketent in haar wraakzucht een epische strijd die het voortbestaan van het menselijke ras bedreigt.

Regisseur : Breck Eisner
Cast : Vin Diesel, Elijah Wood, Michael Caine,  Rose Leslie
Genre : Actie, Fantasy

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb

Top 5 : 5. The Maze Runner: Scorch Trials

Top 5 : 5. The Maze Runner: Scorch Trials

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Regisseur : Wes Ball
Cast : Dylan O'Brien, Kaya Scodelario
Genre : Actie, Science-Fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook