Het heetste nieuws uit showbizzland

Het heetste nieuws uit showbizzland


Gaston Berghmans werd het slachtoffer van kredietkaartfraude, Pascale Naessens wees al meerdere keren een aanbod af om een kookprogramma te presenteren, Jani krijgt geen BV-korting maar betaalt naar eigen zeggen meer dan de modale Vlaming en George Clooney zou papa worden. Alle jetsetnieuwtjes lees je hier!

Oplichters leven zich uit met kredietkaart Gaston Berghmans

Oplichters leven zich uit met kredietkaart Gaston Berghmans © photonews


Gaston Berghmans baalt, want er werd fraude gepleegd met zijn kredietkaart. Daar kwamen zijn echtgenote Jenny en hijzelf zopas achter. ‘Er werd meer dan tweeduizend euro uitgegeven met de kaart. De meeste uitgaven gebeurden in Engeland, meer bepaald in Londen. En dat terwijl we gewoon thuis in Merksem waren’, vertelt een verongelijkte Gaston. ‘Onze kaart zit gewoon in mijn handtas. Waarschijnlijk is ze hier of daar in een winkel of automaat gekopieerd met alle gevolgen van dien. De kaart werd gelukkig meteen geblokkeerd en het verdwenen geld zal worden teruggestort’, voegt Jenny daaraan toe.

Pascal Naessens past voor kookprogramma's

Pascal Naessens past voor kookprogramma's © photonews


Pascale Naessens verdient een aardig zakcentje met haar kookboeken. Nu onthult ze dat ze ook verschillende aanbiedingen kreeg om een kookprogramma te presenteren, maar daar heeft ze voorlopig niet echt zin in. ‘Voorstellen heb ik wel gekregen ja, maar voor mij hoeft het niet meteen. Er zijn al zoveel kookprogramma's, moet ik echt het zoveelste presenteren? Je moet er veel tijd en energie voor over hebben en momenteel ben ik vooral bezig met mijn passies: de dingen die ik graag doe’, klinkt het resoluut.

'Neen, ik ben niet rijk geworden van Start to Run'

'Neen, ik ben niet rijk geworden van Start to Run' © photonews


Evy Gruyaert gaat in het nieuwe VIER-programma 'Hoeveel ben je waard?' na hoeveel mensen verdienen. In Humo heeft ze het over haar eigen kapitaal: ‘Mensen denken dat ik met Start to Run rijk geworden ben, maar dat klopt niet. Ik verdien goed mijn brood, maar zwemmen in het geld doe ik zeker niet. Start to Run is de podcast die mensen het vaakst illegaal downloaden. Als ik voor elke fysieke download ook écht een euro zou krijgen, dan was ik binnen. Aan die podcast verdien ik niets, ik kreeg enkel een vergoeding om hem in te lezen. En voor de app heb ik ook een vergoeding gekregen, maar dat moet je zien als een compensatie voor alle tijd die ik steek in bijbehorende workshops en dergelijke’, legt Evy uit.

George Clooney binnenkort vader?

George Clooney binnenkort vader? © photonews


Bij OK! Magazine weten ze het zeker: George Clooney gaat papa worden. Echtgenote Amal noch George hebben het nieuws bevestigd, maar een anonieme bron klapte uit de biecht: ‘Ze is zo slank dat het nauwelijks opvalt. Ze zal haar zwangerschap waarschijnlijk nog een tijdje kunnen verbergen’, wist die te vertellen.

Willy Sommers denkt na 44 jaar carrière nog niet aan stoppen

Willy Sommers denkt na 44 jaar carrière nog niet aan stoppen © photonews


Al staat Willy Sommers reeds vierenveertig jaar op de planken, aan zijn pensionering denkt hij nog lang niet. ‘Ik ben nu al bezig met de voorbereiding van m'n tournee voor 45 jaar carrière. Daarna is het op naar de 50! Ook mijn vrouw zegt: 'Zolang je het graag doet, blijf je maar optreden'. Natuurlijk moet het lichaam ook mee, maar dat zit wel snor. Ik tennis vijf uur per week, heb nooit gerookt en drink slechts af en toe een glaasje wijn’, vertelde een dolenthousiaste Willy in de pers.

Monica Belluci onthult het geheim achter haar 'jonge' uiterlijk

Monica Belluci onthult het geheim achter haar 'jonge' uiterlijk © photonews


‘Spectre’ loopt in de zalen en de ogen zijn niet enkel gericht op Daniel Craig, maar ook op de actrices Léa Seydoux en Monica Bellucci, die een vooraanstaande rol spelen in de film. Monica oogst lof omdat ze er op haar eenenvijftigste - de Italiaanse is de oudste Bondgirl ooit - nog zo stralend uitziet. Hoe dat komt, wilde de pers weten. ‘Een goede kapper, op latere leeftijd kinderen krijgen en een beetje rebels zijn’, luidde haar antwoord. ‘Monica is een geweldige actrice om mee samen te werken, en met al haar talenten wist ze ook het beste uit mij te halen’, aldus Daniel Craig.

'BV-korting? Ik moet vaak meer betalen!'

'BV-korting? Ik moet vaak meer betalen!' © photonews


Jani Kazaltzis wil de geruchten over de zogenaamde BV-korting - de veronderstelling dat je goederen en diensten goedkoper krijgt omdat je een Bekende Vlaming bent - de wereld uithelpen, althans wat hemzelf betreft. ‘Ik krijg hier en daar natuurlijk wel een korting, vooral als ik kleren koop. Geen overdreven luxe, vind ik, want dat is mijn werk. Maar eigenlijk maak ik dikwijls het tegenovergestelde mee. Als ik een offerte laat maken, ligt de prijs vaak enkele duizenden euro's hoger dan wanneer mijn vriend hetzelfde doet’, verrast hij.

Robbie Williams koopt huis met 22 badkamers

Robbie Williams koopt huis met 22 badkamers © photonews


Robbie Williams heeft een nieuw optrekje gekocht in Beverly Hills. Kostprijs: 29 miljoen euro. Het stulpje heeft 22 - je leest het goed - badkamers, 10 slaapkamers, een tennisveld en een zwembad. De oorspronkelijke vraagprijs was 33 miljoen euro, eigenlijk een koopje dus.

Jakob Verbruggen regisseert twee afleveringen van 'House of Cards'

Jakob Verbruggen regisseert twee afleveringen van 'House of Cards' © photonews


De Belgische regisseur Jakob Verbruggen mag twee afleveringen van de populaire Netflix-reeks 'House of Cards' regisseren. In die serie met Kevin Spacey (foto) en Robin Wright komen politieke intriges in het Witte Huis aan bod. ‘Zulke wereldsterren voor je neus, dat blijft kicken', zegt Verbruggen. Hij werkte eerder al mee aan series als 'London spy', 'The Fall' en 'Code 37'.

Schaarsgeklede Nasrien Cnops in clip Antwerpse dj

Schaarsgeklede Nasrien Cnops in clip Antwerpse dj


Voormalig MNM-presentatrice Nasrien Cnops trekt haar kleren uit. Dat doet ze om te figureren in de clip die bij het nummer ‘Forget’ van Gascar featuring Sakso hoort. Een paar maanden geleden trok Nasrien naar een zonovergoten strand in Thailand voor de opnames van de video voor het nummer van de Antwerpse dj. Tegenwoordig werkt ze voor de Amerikaanse zender FOX.

Onzekerheid over voortbestaan 'De Ideale Wereld'

Onzekerheid over voortbestaan 'De Ideale Wereld' © photonews


Komt ‘De Ideale Wereld’ nog terug? Da’s lang niet zeker. Voor Otto-Jan Ham, die het satirische programma op VIER al een paar jaar presenteert, komt die onzekerheid niet als een verrassing. ‘Het probleem van 'De Ideale Wereld' is bekend: het programma heeft een devote aanhang, maar geen grote. Online hebben we wel een aanzienlijke fanbase, maar voor die nieuwe manier van tv-kijken zijn de adverteerders nog niet klaar. Dan is de rekening snel gemaakt’, vertelt hij in Humo. De woordvoerder van VIER laat weten dat ‘De Ideale Wereld’ ondanks een lichte groei onder het zendergemiddelde blijft hangen. Een beslissing over het programma volgt later.

Bevergem-wandeling verhit de gemoederen

Bevergem-wandeling verhit de gemoederen © photonews


De West-Vlaamse Canvasreeks 'Bevergem', met onder meer Bart ‘Freddy De Vadder’ Vanneste en Ann Tuts, doet het alleraardigst. Maar het succes zorgt ook voor hommeles. De gemeente Spiere-Helkijn organiseert namelijk een Bevergem-wandeling, maar dat is niet naar de zin van de burgemeester van Zwevegem. Hij merkt fijntjes op dat enkel Kortrijk en zijn gemeente de naam ‘Bevergem’ mogen gebruiken omdat dat zo is afgesproken met productiehuis 'De Wereldvrede'. De burgervader van Spiere-Helkijn is alvast niet van plan om zun karre te keern: ‘Nogal flauw. In Zwevegem doen ze maar, wij gaan hiermee door’, laat hij weten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook