5 redenen om Magic Mike XXL te bekijken

5 redenen om Magic Mike XXL te bekijken © Warner Bros Pictures

Magic Mike, het verhaal van een bouwvakker die bijkluste als stripper, werd een paar jaar geleden een succes in de bioscopen. Een vervolg kon dus niet uitblijven. Drie jaar nadat Mike het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de ‘Kings of Tampa’ er ook mee te kappen. Op weg naar hun laatste show leren ze nieuwe moves, ontmoeten ze oude bekenden en maken ze nieuwe vrienden. Naast het feit dat Magic Mike XXL op Proximus TV bekijken wellicht goedkoper is dan zelf strippers inhuren, geven we je nog vijf redenen om deze film zeker te bekijken!

Magic Mike XXL is beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

De hoofdrolspelers

De hoofdrolspelers © Warner Bros Pictures

Uiteraard is het spijtig dat Matthew McConaughey niet meer te zien is in dit vervolg op Magic Mike, maar er valt nog genoeg pret te beleven met de halfnaakte lichamen van Channing Tatum, Matt Bomer en Joe Manganiello. De heren zijn goed getraind en verblijden Magic Mike-fans met een resem stripacts, de ene al wat pikanter dan de andere.

Soundtrack

Soundtrack © photonews

Bij een stripact hoort opzwepende muziek. Mike en zijn makkers gaan uit de kleren op stevige en soms verrassende deuntjes van Donna Summer, Paolo Nutini, de Backstreet Boys, 50 Cent en Nine Inch Nails.

Actrices

Actrices © Warner Bros Pictures

Het zal je misschien verrassen, maar niet alleen wie oog heeft voor mannelijk schoon en strippers komt aan zijn trekken met Magic Mike XXL. De vrouwelijke hoofdrollen zijn namelijk weggelegd voor Jada Pinkett Smith en Amber Heard. Ongetwijfeld aantrekkelijke dames, maar ook hun acteerprestaties zijn helemaal niet slecht in een film waarvan je dat misschien niet echt had verwacht.

Humor

Humor © photonews

Er zit bovendien heel wat humor in deze prent: zo probeert stripper Richie met een wel een wel heel speciale act een norse cassière die in een tankstation werkt aan het lachen te krijgen. Grappig zijn ook een aantal subtiele verwijzingen naar andere vrouwenfilms.

Een licht verteerbaar hapje

Een licht verteerbaar hapje © photonews

Laat ons wel wezen: naar deze film kijk je niet voor acteerprestaties die doen duizelen of doorleefde rollen. Channing Tatum verwoordde het als volgt: ‘Vrouwen worden in films al genoeg neergezet als lustobject, we wilden eens hetzelfde doen met mannen’ – en wie dus afgetrainde, zwetende, strippende, halfnaakte, dansende heren wil zien en af en toe kan lachen met een dubbelzinnig grapje, mag Magic Mike XXL zeker niet missen!

Magic Mike XXL is beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook