Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week


In het nieuwe programma van Goedele Liekens hebben haar gasten seks in de televisiestudio, Jacques Vermeire heeft bedenkingen bij het BV-gehalte van de boekenbeurs, Woody Allen verscheen op de rode loper in een pyjama-achtige outfit en zonder schoenen en Martine Jonckheere is ervan overtuigd dat haar ontslag uit Familie een persoonlijke zaak was. Het showbizznieuws!

Goedele laat koppels live seks hebben in televisiestudio

Goedele laat koppels live seks hebben in televisiestudio © photonews


Goedele Liekens blijft de Britten rode oortjes bezorgen: na haar programma ‘Sex in Class’ gaat ze ook ‘Sex Box’ presenteren. Dat format was al eens te zien op Channel 4, maar Goedele mag gastvrouw zijn van een nieuwe versie. In ‘Sex Box’ hebben koppels seks in een afgesloten ruimte in de studio. Achteraf zetten ze een boompje op over de daad en geeft de seksuologe hen tips om het nog beter te doen. Er komen drie afleveringen van een uur die wellicht volgend jaar op tv te zien zullen zijn.

'Het is meer een BV-beurs'

'Het is meer een BV-beurs' © photonews


Jacques Vermeire tekende zoals zoveel Bekende Vlamingen present op de Boekenbeurs. Hij kwam er zijn boek ‘Met de Pet’ signeren. De organisatoren toonden zich tevreden omdat er tamelijk veel boeken verkocht werden, maar Jacques liet ook een kritische noot horen over het literaire festijn. ‘Het is meer een BV-beurs. Echt logisch is dat niet. Veel bezoekers vergeten dat ik er zit voor een signeersessie. Die mensen willen foto’s nemen, vragen of ik boeken wil tekenen van andere auteurs, verzoeken mij om nog eens ‘ne smoel te trekken’ ... Je kunt dat bijna niet weigeren. Populaire figuren trekken de massa aan en de echt grote auteurs zitten er vaak werkloos bij’, luidde zijn ongezouten mening.

Is dat een pyjama, Woody?

Is dat een pyjama, Woody?


Tijdens de première van The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 in Parijs liep er heel wat piekfijn uitgedost volk over de rode loper. Onder meer Jennifer Lawrence en Liam Hemsworth verschenen op hun paasbest op het appel. Maar iedereen had het over Woody Harrelson, want bij wijze van welgemeende fuck you en tegen alle bling bling in liep die in een pyjama-achtige outfit en op z’n sokken de rode loper op. Op Twitter regende het meteen geamuseerde reacties.

'De rol van Marie-Rose was nog niet uitgespeeld, dit was persoonlijk'

'De rol van Marie-Rose was nog niet uitgespeeld, dit was persoonlijk' © photonews


Fans van Familie waren niet blij toen een hele tijd geleden bleek dat Martine ‘Marie-Rose’ Jonckheere uit de populaire vtm-soap moest verdwijnen. De makers meldden dat ze ‘de verhaallijnen zuurstof wilden geven’. ‘Ik had zelf om een gesprek gevraagd bij de baas en dat draaide uit op mijn ontslag. Men vertelde dat ik asociaal was. Collega’s waren komen klagen dat ik te veel vermagerde. Ik was ook vermagerd, want ik moest harder werken en had meer stress. Ze hebben mij gekwetst. Op mijn laatste draaidag had ik cava bij voor iedereen, maar de directie deed niks. Bij een ontslag zijn er altijd mensen die je laten vallen als een baksteen. Als ze me op straat zeggen dat ze mij een goede actrice vinden, is dat me veel meer waard dan commentaar van een baas. De rol van Marie-Rose was nog niet uitgespeeld, dit was persoonlijk. Maar ik ben nu gelukkig’, laat ze weten.

Hommeles na Brusselse vertoning 'Black'

Hommeles na Brusselse vertoning 'Black' © photonews


Er is heel wat te doen rond Black, de nieuwe film van het regisseursduo Adil El Arbi en Billal Fallah. Een aantal Brusselse bioscopen deed de prent in de ban omdat ze vreesden voor rellen: het thema bendegeweld zou te gevoelig liggen in de hoofdstad. Kinepolis vertoonde 'm wel maar moest de voorstelling van afgelopen woensdag annuleren: de film is verboden voor toeschouwers jonger dan zestien en toen die merkten dat ze niet binnen mochten, ontstond er tumult en werd de inderhaast opgetrommelde politiemacht bekogeld met projectielen. Er vielen geen gewonden. Black is een behoorlijk gewelddadige film maar op het FilmFest Gent werd hij alvast enthousiast onthaald.

Dora Van der Groen overleden

Dora Van der Groen overleden © photonews


Actrice Dora van der Groen is overleden. Ze was vooral bekend van haar rollen in series en in films, zoals in Wij, Heren van Zichem, Pauline en Paulette en Terug naar Oosterdonk. Ze was ook theateractrice, toneeldocente aan het Antwerpse conservatorium en regisseur. Dora werd 88.

Miss België-kandidaten toch naar Egypte

Miss België-kandidaten toch naar Egypte © photonews


De Miss België-kandidaten gaan dan toch naar Egypte. Er was grote twijfel gerezen over hun reis omwille van het verhoogde dreigingsniveau. De bevallige dames trekken echter niet naar Sharm El Sheik, maar naar Hurghada. ‘We komen het hotel zelfs niet uit. Als de minister van Buitenlandse Zaken zegt dat buitenlanders het hotel niet mogen verlaten, dan volgen we die raad op, voor de veiligheid’, aldus onganisatrice Darline Devos.

Peter Boeckx en Brigitta Callens uit elkaar

Peter Boeckx en Brigitta Callens uit elkaar © photonews


Reportagemaker Peter Boeckx en Brigitta Callens hebben een streep getrokken onder hun relatie. ‘Misschien wil Peter zijn huwelijk redden’, luidde de korte en bondige reactie van Brigitta. Een tijd geleden leken de twee nog dolverliefd. Boeckx liet de initialen van zijn nieuw lief tatoeëren en sprak in lovende bewoordingen over haar op Facebook. ‘Liefde is, of is niet. No in between. En wij zijn ONE. Wat er ook gebeurt, wat er ook gezegd en geschreven wordt. ONE’, deelde hij toen mee. De man is momenteel druk doende met de opnames van een nieuw seizoen voor ‘The Sky is the Limit’.
 

Jelle Cleymans weldra niet meer te zien in 'Thuis'

Jelle Cleymans weldra niet meer te zien in 'Thuis' © p


Jelle Cleymans geeft er de brui aan in Thuis. Geen Jens meer op het scherm dus, en dat zullen de fans best spijtig vinden. Jelle wil zich focussen op het schijven van muziek en presenteren voor de radio. ‘Ik ben dit jaar dertig geworden en vond dat het goede moment om even achterom te kijken naar wat ik al allemaal gedaan heb, maar ook naar wat ik nog wil gaan doen. Het verrast me dat ik ondertussen al meer dan zeven jaar meedraai in Thuis. Als het tof is, gaat de tijd snel natuurlijk. Ik vond het een eer deel te mogen uitmaken van het succesverhaal dat de soap nu is’, laat hij weten.

Daniel Craig kruipt wellicht toch opnieuw in de huid van James Bond

Daniel Craig kruipt wellicht toch opnieuw in de huid van James Bond © photonews

Never say never again: eerst leek het alsof Daniel Craig liever zou verrekken dan nog eens in de huid te kruipen van James Bond, maar nu is het bijna zeker dat hij opnieuw de rol van ’s werelds beroemdste spion zal vertolken. 'De makers weten dat het dom zou zijn hem te vervangen nu hij zo populair is. Hij gaat vrijwel zeker nog één keer Bond spelen en daarna gaan ze op zoek naar een vervanger’, aldus een insider. Er werd al druk gespeculeerd over opvolgers en daarbij circuleerden de namen van Idris Elba, Damian Lewis en Tom Hardy.

Nog maar pas nieuwe K3 en nu al kritiek

Nog maar pas nieuwe K3 en nu al kritiek © photonews


K3 heeft nog maar pas een nieuwe formatie of de criticasters laten zich al horen. Het programma zou doorgestoken kaart geweest zijn, beweren kwatongen. Gert Verhulst pareert de kritiek: ‘Het publiek heeft exact dezelfde keuze gemaakt als de jury, met een zeer grote voorsprong. Waarom zouden wij voor een groep kiezen als we pertinent weten dat de mensen iets anders willen?’, liet de Studio 100-coryfee horen. In een column in De Morgen klinkt het dan weer dat ‘de nieuwe K3 wel wat diverser gemogen had' en Britt Van Marsenille vond dat Kathleen - de voorgangster van Josje - een grotere rol had moeten krijgen. ‘We hebben de wedstrijd opengesteld voor iedereen, maar er hebben zich bijzonder weinig allochtone meisjes aangeboden. Wat Kathleen betreft: het kon niet anders en ik kan er niet over uitweiden, da’s interne keuken’, besluit Gert.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook