Nu in de zalen (25 november)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Black Mass

Black Mass


In 1970 zuid Boston overtuigt FBI agent John Connolly de Ierse gangster Jimmie "Whitey" Bulger samen te werken met de FBI om een gemeenschappelijke vijand te elimineren: de Italiaanse maffia. De film vertelt het verhaal van deze onheilige alliantie, die volledig uit de hand loopt, waardoor Whitey de rechtshandhaving kan ontlopen. Hierdoor kan hij steeds meer macht verwerven en groeit uit tot een van de meest meedogenloze en invloedrijke gangsters in de geschiedenis van Boston.

Regisseur : Scott Cooper
Cast : Sienna Miller, Johnny Depp, Dakota Johnson, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch
Genre : Actie, Politie, Drama

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb

Black mass: De vijand van mijn vijand is mijn vriend...

The Good Dinosaur

The Good Dinosaur


The Good Dinosaur geeft een antwoord op de eeuwenoude vraag: wat als de asteroïde die het leven op aarde voorgoed veranderde de planeet compleet gemist had en de dinosaurussen nooit waren uitgestorven en nu gewoon samen met ons zouden leven? Dit grappige en originele verhaal gaat over Arlo, een onhandige en levendige Apatosaurus met een groot hart. Arlo trekt erop uit en tijdens zijn opmerkelijke reis leert hij een speciale vriend kennen: een jongen uit de mensenwereld genaamd Spot.

Regisseur: Peter Sohn
Stemmencast OV: Raymond Ochoa, Frances McDormand, Jeffrey Wright
(Vlaamse versie : ordi Int Panis, Mathias Sercu, Ann Ceurvels)
Genre: Animatiefilm  

Deze film heeft een score van 7.8 op IMDb

Warm aanbevolen: Pixar’s nieuwe telg, 'The Good Dinosaur'

Wat Mannen Willen

Wat Mannen Willen


In 'Wat Mannen Willen' volgen we de levens van zes - jawel - mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.

Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky...tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde ... alleen worstelt hij plots met cold feet.
Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten?
Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden ... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Regisseur :  Filip Peeters
Cast: Jan Decleir, Evelien Bosmans, Ella-June Henrard, Jonas Van Geel, Ben Segers, Adriaan Van Den Hoof, Louis Talpe, Tom Audenaert, Nathalie Meskens, Gene Bervoets, Stefaan Degand
Genre : Romantische komedie

Filip Peeters: topacteur in binnen- en buitenland

Win jouw duotickets voor deze film !

Top 5 : 1. The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Top 5 : 1. The Hunger Games: Mockingjay - Part 2


Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena...

Regisseur : Francis Lawrence
Cast : Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Natalie Dormer, Josh Hutcherson, Julianne Moore, Lily Rabe, Philip Seymour Hoffman
Genre : Science-Fiction, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.4 op IMDb

Wat je nog niet wist over The Hunger Games

Top 5 : 2. Spectre

Top 5 : 2. Spectre


Een cryptische boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem op een missie om een sinistere organisatie te ontmantelen. Terwijl M strijdt tegen politieke krachten om de geheime dienst draaiende te houden, probeert Bond door de lagen van bedrog te komen om de verschrikkelijke waarheid achter Spectre te onthullen.

Regisseur : Sam Mendes
Cast : Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci
Genre : Actie, avontuur

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb

Essentiële weetjes over Spectre, de nieuwe Bondfilm

Top 5 : 3. F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general

Top 5 : 3. F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general


Het verhaal van de tweede film begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingsfraude. Op dat moment zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen. Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Regisseur : Jan Verheyen
Cast : Loes Van Den Heuvel, Johny Voners, Jacques Vermeire, Carry Goosens, Ann Tuts, An Swartenbroekx
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 5.7 op IMDb

Top 5 : 4. Black

Top 5 : 4. Black


De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt
halsoverkop verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van de rivaliserende 1080-ers. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar. Een onmogelijke keuze... of niet?
Black is gebaseerd op de populaire boeken 'Black' en 'Back' van auteur Dirk Bracke. Doordrongen van de harde realiteit, verfilmen Adil El Arbi en Bilall Fallah met hun overdonderende visuele en auditieve stijl het tragische liefdesverhaal van twee jongeren die in de harde wereld der stadbendes - waar eer en trots primeren - vechten voor hun portie geluk. Een rauwe brok romantiek, op het ritme van de stadsbeats.

Regisseurs : Adil El Arbi & Bilall Fallah
Cast : Martha Canga Antonio, Aboubakr Bensahi, Emmanuel Tahon, Axel Massudi, Issaka Sawadogo
Genre : Actie, drama

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb

Top 5 : 5. Hotel Transylvania 2

Top 5 : 5. Hotel Transylvania 2


De sympathiekste vampieren familie is terug van weg geweest ! De zaken lopen op wieltjes in Hotel Transylvania en de sfeer is er erg ontspannen nu Dracula het hotel ook open stelt voor mensen. Drac maakt zich echter wel een beetje zorgen over de ontwikkeling van zijn kleinzoon Dennis tot volbloed vampier. Terwijl Mavis haar menselijke schoonfamilie een bezoekje brengt, beslist hij samen met zijn griezelvrienden Dennis een monsterlijke boot camp training te geven om hem te veranderen in een échte vampier. Ondertussen brengt de stokoude vader van Drac een bezoekje aan het hotel. Maar wanneer hij ontdekt dat zijn kleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in het hotel is het hotel té klein !

Regisseur : Genndy Tartakovsky
Stemmencast : Jacques Vermeiren, Ludo Hellinx, Arne Vanhaecke, Wine Dierickx
Genre : Animatiefilm

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook