Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week


Een nieuw lief voor Sven Nys, Natalia begint haar eigen platenlabel, Lesley-Ann Poppe gaat naakt voor de laatste foto van haar 100 dagen-uitdaging en 'De Ideale Wereld' verhuist naar Canvas. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

De Lau en Roos gaan trouwen

De Lau en Roos gaan trouwen © photonews


Laurens 'De Lau' Nuyens en Roos gaan trouwen. Twee maanden na de verloving van Astrid is het nu dus de beurt aan haar broer. Story pakt uit met de primeur. 'Ik hecht niet zo veel belang aan een aanzoek, maar vrouwen zijn daar gevoeliger voor. Dus ik dacht: hoe kan ik het beter vragen dan op het vliegtuig, tussen Amerika en België in. Onze hond Olaf lag aan onze voeten en toen ik bukte om te kijken of alles in orde was met hem, heb ik het Roos gevraagd', aldus de broer van Astrid. En ze heeft dus blijkbaar ja gezegd. Een trouwdatum is er nog niet.

Opnames nieuwe Crimi Clowns-film zijn gestart

Opnames nieuwe Crimi Clowns-film zijn gestart © photonews


Er komt een tweede Crimi Clowns-film. Na Crimi Clowns: De Movie verblijden Luk Wyns en zijn ploeg ons binnenkort met Uitschot. De zuipende, gedrogeerde en criminele clownbende belooft ons actie, donkere humor en verrassende plotwendingen. Uiteraard duiken Luk Wyns zelf, Johnny De Mol, Silke Becu en Frank Aendenboom weer op in de prent, naast gastacteurs Bruno Vanden Broecke, Stefan Perceval, Robby Cleiren en Philippe Geubels. Vanaf maart in de bioscoop.

Joy-Anna Thielemans ontkent relatie

Joy-Anna Thielemans ontkent relatie © photonews


Bij Het Nieuwsblad weten ze het zeker: Joy Anna Thielemans heeft een relatie met Joris, die als fotograaf bij Studio Brussel werkt. De fotograaf veranderde op Facebook zijn status in: ‘heeft een relatie met Joy A. Thielemans’, maar de actrice ontkent met klem. ‘Het is zo'n non-nieuws dat het niet nodig is er nog meer aandacht aan te schenken’, liet ze weten. Anderhalf jaar geleden liep haar relatie met tv-tuinman Bartel Van Riet op de klippen.

Sven Nys is niet langer single

Sven Nys is niet langer single © photonews


In de zomer van 2014 gingen Sven Nys en Isabelle na twaalf jaar huwelijk uit elkaar, maar nu heeft de veldrijder een nieuw lief. Ze is schoonheidsspecialiste, heet Ann en was tot voor kort samen met Svens neef, met wie ze ook een zoon heeft. ‘Ann en ik kennen elkaar al lang vanuit een gezamenlijke vriendenkring maar de relatie is nog vrij pril. We hebben besloten er samen volledig voor te gaan, het maakt me gelukkig. Verder wil ik er niets over kwijt, omdat ik mijn privéleven nu eindelijk eens écht privé zou willen houden’, vertelt Nys.

Eigen muzieklabel voor Natalia

Eigen muzieklabel voor Natalia © photonews


Natalia begint met een eigen label: Natalia Music. Weldra brengt ze zelf een nieuwe single uit. ‘Dit is de ideale manier om jong talent de kans te geven om muziek via haar label uit te brengen’, klinkt het bij haar management.

Lesley-Ann Poppe stript op straat

Lesley-Ann Poppe stript op straat


Een paar maanden geleden ging Lesley-Ann Poppe de uitdaging aan om 100 dagen lang in ondergoed of bikini te poseren terwijl ze dagdagelijkse dingen doet. Per foto die de blondine met de wereld deelde, ging 25 euro naar de vzw Moeders voor Moeders, een organisatie die zich inzet voor gezinnen die het moeilijk hebben. De honderd dagen van Lesley-Ann zijn nu voorbij en dat viert ze met een naaktfoto die op strategische plaatsen bedekt werd met zwarte balkjes. ‘Bon, nu is het tijd om die winterjas aan te trekken, brrrr’, schreef ze bij de foto.

'De Ideale Wereld' naar Canvas

'De Ideale Wereld' naar Canvas © photonews

De Ideale Wereld was het kijkcijferkneusje van VIER, maar de openbare omroep werpt Otto-Jan Ham en co een reddingsboei toe: vanaf januari is het programma op Canvas te zien. Een hernieuwde samenwerking tussen Woestijnvis en de VRT dus. De Ideale Wereld liep drie seizoenen op VIER en werd bekroond met Vlaamse Televisiesterren voor beste informatieprogramma en beste humor- en comedyprogramma. Op Canvas zullen de heren drie dagen per week te zien zijn: dinsdag, woensdag en donderdag om 22 uur.

Jani vervoegt het leger

Jani vervoegt het leger © photonews


Jani Kazaltzis krijgt dan weer een programma op VIER. Daarin verkent hij nieuwe horizonten. Zo sluit hij zich aan bij het leger, wordt hij fulltime ouder of gaat hij op verkenning in het pokercircuit. Koeken Troef, het productiehuis van Bart De Pauw, maakt de reeks. Het resultaat zie je in het voorjaar.

David Beckham is de meest sexy man volgens People Magazine

David Beckham is de meest sexy man volgens People Magazine © photonews


David Beckham is door het Amerikaanse People Magazine uitgeroepen tot meest sexy man. 'Ik draag graag mooie kleren en kostuums. Ik vind het prettig om er goed uit te zien en me goed te voelen, maar ik zou mezelf niet omschrijven als sexy’, reageerde Beckham. Hij laat verder weten dat zijn echtgenote Victoria opgetogen is met de nieuwe titel.

Willy Sommers denkt nog niet aan stoppen

Willy Sommers denkt nog niet aan stoppen © photonews


Willy Sommers is in topvorm en denkt nog lang niet aan stoppen. Dat heeft hij te danken aan zijn vrouw, zegt hij zelf. ‘Mijn manager en mijn vrouw vragen mij soms of het niet te veel wordt. Ik kan moeilijk 'nee' zeggen. Zolang er interesse is van het publiek en de platenfirma, blijf ik muziek maken en optreden. Ik heb geluk dat mijn vrouw voor het huishouden zorgt en me laat uitslapen. Zonder haar steun zou het niet lukken’, lacht Willy.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook