De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Tom Waes viel in de prijzen, bij K3 hebben ze het behoorlijk druk, Franky uit 'Thuis' heet tegenwoordig Kaat en De Lau en Roos moesten hun terugkeer naar L.A. door een diefstal uitstellen. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

'Reizen Waes' wint BVN-prijs

'Reizen Waes' wint BVN-prijs © photonews

'Reizen Waes' werd bedacht met de BVN-trofee voor het beste gewaardeerde Vlaamse BVN-programma van het afgelopen tv-seizoen. Met een score van 8,3 op 10 deed Waes het even goed als de misdaadreeks ‘De Ridder’, maar het alternatieve reisprogramma dat op Eén werd uitgezonden had meer kijkers en won dus. ‘De Ridder’ stond vorig jaar al op het hoogste schavot. ‘Het doet echt deugd om een trofee te krijgen van de kijkers zelf, het publiek voor wie je uiteindelijk een televisieprogramma maakt. Fantastisch dat de BVN-kijkers in het buitenland zo van 'Reizen Waes' hebben genoten. Dankjewel!’, reageerde Tom. Via BVN kan je in het buitenland naar Nederlandse en Vlaamse programma's kijken.

Twee nieuwe K3-programma's

Twee nieuwe K3-programma's © photonews

Moeten we nog vertellen dat de dames van de nieuwe K3 - Hanne, Klaasje en Marthe - het druk hebben? Ze werken mee aan de afscheidstournee van hun voorgangsters, er komt een animatieserie rond K3 op VTMKZOOM en Studio 100 TV wil twee nieuwe programma’s met hen inblikken. Fans zullen tussen 21 en 25 december naar Dit is K3 kunnen kijken, een docusoap van vijf afleveringen die hen achter de schermen volgt. Een paar dagen later is er Welkom bij K3!, waarin zowel de oude als de nieuwe kaadrietjes een rol krijgen.

Evy Gruyaert wil 'Start to Run' naar Verenigd Koninkrijk en Duitsland brengen

Evy Gruyaert wil 'Start to Run' naar Verenigd Koninkrijk en Duitsland brengen © photonews

Evy Gruyaert wil na België en Nederland ook Duitsland en het Verenigd Koninkrijk veroveren met ‘Start to Run’. ‘In Nederland werden de toepassingen al een half miljoen keer gedownload. Het zou leuk zijn als het concept in Duitsland en Engeland even veel succes heeft’, vertelt Evy. Ondertussen heeft de energieke presentatrice ook het boek ‘Start to Yoga’ uitgebracht.

Franky uit 'Thuis' heet voortaan Kaat

Franky uit 'Thuis' heet voortaan Kaat © vrt

Ontvoeringen, moord en een geslachtsverandering: er gebeurt wel eens wat in de populaire Eén-soap ‘Thuis’. En de vrouwennaam van Franky kennen we nu ook. Da’s niet Francine, zoals vele kijkers dachten, maar Kaat. Simonneke vernam het nieuws tijdens een telefoontje van haar zoon, die nu haar dochter is. ‘Onze Franky... allez, hij heet niet meer Franky. Hij heet nu Kaat’, waren haar gedenkwaardige woorden nadat ze de hoorn van de haak nam.

Pech voor De Lau en Roos: handtas gestolen, terugkeer naar L.A. uitgesteld

Pech voor De Lau en Roos: handtas gestolen, terugkeer naar L.A. uitgesteld © photonews

Een paar dagen nadat Laurens 'De Lau' Nuyens en Roos hun verloving aankondigden, planden ze een dagje Antwerpen om wat ringen te gaan bekijken. Maar een stel dieven vergalde het uitstapje: na een lunch in een brasserie met een bevriend koppel werd de handtas van Roos gestolen. ‘Het was erg druk in de zaak en ik had mijn jas en handtas over mijn stoel gehangen. Op de camerabeelden van de zaak zagen we achteraf hoe twee mannen mijn tas meenamen. Niemand heeft iets gemerkt', vertelt Roos. Aangezien er een paspoort in de handtas zat, moesten de twee hun terugreis naar L.A. uitstellen.

Penthouse van Pharrell Williams is geen koopje

Penthouse van Pharrell Williams is geen koopje © photonews

Pharrell Williams heeft zijn penthouse in Miami te koop gezet. Kooplustigen weten waar ze aan toe zijn: het stulpje kost 10,3 miljoen euro. Daar krijg je vijf slaapkamers, vijf grote badkamers, nog een klein badkamertje, een entertainmentkamer en een prachtig zicht op de Atlantische Oceaan voor.

Eva Daeleman kampt met burn-out

Eva Daeleman kampt met burn-out

Eva Daeleman heeft een burn-out en verdwijnt een tijdje uit de media. In een Facebookbericht stelt ze zichzelf voor als een onvermoeibaar Duracellkonijn dat niet van ophouden weet. Sinds september heeft de blondine het moeilijk, maar ze kon maar niet toegeven dat er iets mis was. Nu wel dus. ‘Ik zal me voor onbepaalde tijd terugtrekken in mijn veilige cocon van middagdutjes, therapeutische appeltaart zonder gluten, vrienden, herfstbladeren, boeken en Netflixmarathons’, klinkt het resoluut.

Johnny Logan zingt nummer voor 'Safety First'-soundtrack

Johnny Logan zingt nummer voor 'Safety First'-soundtrack © vtm

Johnny Logan zingt de ballade 'Come back to me' voor de soundtrack van 'Safety First - The Movie'. ‘Toen we op zoek moesten naar zangers, vroeg ik me af waarom we Johnny Logan niet zouden vragen. Tot onze verbazing wilde hij het doen. Het was tof om met hem samen te werken', zegt Mario Goossens, die meewerkte aan het inblikken van de soundtrack, in de krant. 'Logan gedroeg zich op geen enkel moment als een diva, wat we eerlijk gezegd toch wel een beetje hadden verwacht’, lacht hij. 'Safety First - The Movie' is vanaf 16 december in de bioscoop te zien.

Courteney Cox ziet huwelijk aan haar neus voorbijgaan

Courteney Cox ziet huwelijk aan haar neus voorbijgaan © photonews

Actrice Courteney Cox en Johnny McDaid, de gitarist van Snow Patrol, hebben hun verloving afgeblazen. Het nieuws staat te lezen in het magazine People. Een anonieme bron verklaarde aan dat magazine dat de twee al een hele tijd problemen hadden. Ze verloofden zich in juni na een relatie van een half jaar. Courteney was voorheen getrouwd met acteur-muzikant David Arquette.

'Jongeren zijn patatten'

'Jongeren zijn patatten' © vrt

Voor de grote jongerenenquête interviewde Humo Mathias Vergels, die we beter kennen als Lowie uit 'Thuis'. De jongeman laat weten dat hij  onder ideale omstandigheden wel kinderen zou willen, maar hij begint er voorlopig niet aan. Ik ben gelukkig met mijn leventje, maar ik ben niet gelukkig met hoe de zaken nu staan. Ik zou in deze tijden geen kind op de wereld zetten, ook al wil ik heel graag kinderen’, vertelt hij. Vergels sneert ook naar het ‘systeem’ en naar zijn leeftijdsgenoten: Wij zijn toch degenen die de boel moeten wakker schudden? Maar nee, de jongeren van vandaag zijn patatten, makke lammetjes. Spijtig’, besluit hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook