Het heetste showbizznieuws van de week

Het opmerkelijkste showbizznieuws van de week


Karl Vannieuwkerke heeft er toch een beetje spijt van dat hij nooit doping heeft geprobeerd, Pamela Anderson is de laatste die compleet naakt in Playboy te zien zal zijn, Saint West is geboren en Jeff Hoeyberghs schopt weer wild om zich heen. Het opmerkelijkste nieuws uit BV-land en Hollywood lees je hier!

'Ik wilde altijd al weten wat doping met je doet'

'Ik wilde altijd al weten wat doping met je doet' © photonews


In het programma ‘Het Huis’ ontvangt Eric Goens bekende gasten voor een uitgebreide praatsessie. Karl Vannieuwkerke was de afgelopen week zijn invité, en de sportjournalist liet zich een gewaagde uitspraak ontlokken toen het over wielrennen ging: ‘Iedereen zegt dat het er veel meer puur natuur aan toe gaat dan vroeger, maar ik geloof daar eerlijk gezegd niets van. Vanaf het moment dat je goed aan het rijden bent ontstaat er een soort van drang om het uiterste uit je lichaam te halen. Iets in mij heeft toch altijd willen weten wat dat nu eigenlijk met je kan doen, doping’, aldus Karl, die het uiteindelijk nooit probeerde.
 

Pamela Anderson is de laatste naakte Playmate

Pamela Anderson is de laatste naakte Playmate


Of de oorzaak nu een verpreutsing van de maatschappij is, de teruglopende verkoop van Playboy of het overaanbod aan naakt op het internet: feit is dat het over en uit is met de blote borsten in het blad. In Voor de laatste keer pakken de makers echter uit met een gedenkwaardige playmate: Pamela Anderson zal naakt te bewonderen zijn in die editie. Voor Pamela is het al de veertiende keer dat ze in het magazine staat.

Jeff Hoeyberghs in de clinch met Tina Maerevoet uit 'Thuis'

Jeff Hoeyberghs in de clinch met Tina Maerevoet uit 'Thuis' © photonews


Dat Jeff Hoeyberghs geen blad voor de mond neemt, wisten we al. Dit keer is Thuis-actrice Tina Maerevoet de gebeten hond. Die maakte wereldkundig dat ze absoluut een kind wil, desnoods zonder man. ‘Weer een kind naar de kloten, mocht haar wens in vervulling gaan. Zonder vader opgroeien, het is de oorzaak van tal van klinische persoonlijkheidsstoornissen’, reageerde de plastisch chirurg. Een huisarts reageerde en noemde de reactie van zijn collega beneden alle peil, maar ook voor hem had Hoeybergs een antwoord klaar: ‘Enig idee wat voor psychopathologie er voortvloeit uit afwezige vaders? Ga nog wat blokken en schrijf nog wat pillen voor’, klonk het. Tina Maerevoet reageerde zelf nog niet op de heisa.

Eigen programma voor 'Den Haldis'

Eigen programma voor 'Den Haldis' © photonews


‘Den Haldis’ uit De Biker Boys krijgt zijn eigen programma op Eén. Umesh pop-up teevee is volgens de presentator zelf 'een half uurtje televisie dat de kijker niet mag missen'. De jongeman uit Leuven trekt door Vlaanderen naar allerlei plekken waar op dat moment nieuwe te rapen valt. Hij kruipt onder andere in de huid van een Wetstraat-journalist, een undercover-reporter en een gameshow-host. Zoveel wist de persdienst van de openbare omroep alvast te vertellen. In één moeite werden nog een aantal nieuwe programma’s aangekondigd die het voorjaar zullen kleuren: dat zijn onder meer ‘Den Elfde van den elfde’(een fictiereeks met Bruno Vanden Broecke en Jan Decleir), ‘Een kwestie van Geluk’ (een documentairereeks over de inwoners van Borgerhout en Antwerpen-Noord) en een dansprogramma met Ish Ait Hamou.

Broertje van North heet Saint West

Broertje van North heet Saint West © photonews


Het was te verwachten dat Kim Kardashian en Kanye West hun jongste spruit geen doordeweekse naam zouden geven, maar de goegemeente reageerde toch verbaasd op de keuze van het koppel: hun zoontje heeft namelijk Saint West. Op het idee voor de naam kwamen ze naar verluidt doordat de geboorte was voorzien voor kerstdag. Saint kwam drie weken te vroeg, maar toch hielden ze het op de bijzondere naam. Eerder zetten ze al een dochtertje op de wereld met de niet minder apart klinkende naam North. Saint West en North West dus.

Eva Daeleman kreeg minder toffe reacties op 'burn-outbericht'

Eva Daeleman kreeg minder toffe reacties op 'burn-outbericht' © photonews


De sociale media kunnen het slechtste in de mens losmaken, dat is al langer geweten. Ook Eva Daeleman weet dat nu, want nadat ze vorige week wereldkundig maakte dat ze met een burn-out kampt kreeg ze niet alleen schouderklopjes maar ook ronduit gemene reacties. Ze reageerde daar Instagramgewijs op: ‘Bedankt voor alle lieve woorden. Sommigen hebben hun vat met haat kunnen legen, ik hoop oprecht dat dat deugd deed’, schreef ze.

'Buiten Natalia kwam er nog nooit iets uit zulke programma's'

'Buiten Natalia kwam er nog nooit iets uit zulke programma's' © photonews


Glenn Claes won in 2012 The Voice van Vlaanderen, maar hij weigerde nadien mee te wandelen op de weg die de makers van het programma voor hem hadden uitgestippeld. Pas drie jaar later kwam er een eigen album. ‘Vlak na The Voice van Vlaanderen zat ik in een vergaderruimte met een hoop mannen in pakken, die wilden dat ik 85 optredens zou doen in de zomer. Allemaal live on tape, echte pensenkermistoestanden. Ik heb dat één keer gedaan. Alle respect voor mensen die het vaker doen, maar ik vond het denigrerend’, laat hij optekenen in De Standaard. Hij steekt zijn mening over talentenprogramma’s ook niet onder stoelen of banken: ‘Buiten Natalia kwam er nog nooit iets uit zulke wedstrijden. Ik heb zelf nooit gekeken’, besluit Glenn.

Koen Wauters wil het rustiger aan doen

Koen Wauters wil het rustiger aan doen © photonews


Koen Wauters had het razend druk dit jaar en dus wil hij het in de toekomst wat rustiger aan doen. Meer tijd doorbrengen met zijn gezin is een activiteit die met stip in z’n agenda staat genoteerd. Een uitdaging, want de komende maanden kondigen zich alvast weer behoorlijk druk aan: ‘Clouseau kan ik al niet afzeggen en The Voice van Vlaanderen komt er ook weer aan. Maar ik ga proberen alle grote klussen wat beter te spreiden. Het voorbije jaar was te druk dus het moet anders’, laat Koen weten.

'Post geen foto's van je ticket op de sociale media'

'Post geen foto's van je ticket op de sociale media'


Wie een ticket kon bemachtigen voor het concert van Adele in het Antwerpse Sportpaleis moet oppassen: met je kaartje pochen door een foto te posten op de sociale media kan je duur te staan komen. Oplichters aarzelen namelijk niet om de streepjescode te kopiëren. Politiediensten geven mensen de raad om voorzichtig te zijn: ‘Toon concertkaarten beter niet op sociale media, want wie een streepjescode kan kopiëren krijgt een gratis concert’, klinkt het onomwonden.
 

Joke van de Velde toont haar lenigheid

Joke van de Velde toont haar lenigheid © photonews


Joke Van de Velde wil de wereld tonen dat ze in vorm is: ze gaat vaak joggen en is ook een fervent beoefenaarster van yoga. Om te bewijzen dat ze heel lenig is postte ze bovenstaande veelzeggende foto op Instagram.’Yoga zorgt voor gezondheid en geluk’, schreef ze erbij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook