5 redenen om Ted 2 te bekijken op Proximus TV

5 redenen om Ted 2 te bekijken op Proximus TV


De vuilbekkende teddybeer Ted is terug. Hij heeft zijn vriendin Tami-Lynn ten huwelijk gevraagd en droomt van kinderen met haar. Ted is aangewezen op de hulp van zijn beste vriend John. Maar niet alleen technisch gezien wordt het een moeilijke klus. De overheidsinstanties willen Ted enkel erkennen als vader wanneer hij kan bewijzen dat hij een mens is. Voor de boezemvrienden zit er niets anders op dan aan te kloppen bij de gevoelloze advocate Samantha Jackson. Wij leggen je uit waarom je deze hilarische komedie niet mag missen!

Ted 2 is nu beschikbaar op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Een vleugje humor kan nooit kwaad

Een vleugje humor kan nooit kwaad


Ook in deel twee is het flink lachen geblazen, ook al is de magie er volgens sommige critici een beetje af. Voor grappen over seks en verdovende middelen zit je alvast goed. Ongecompliceerd lachen dus, zoals in de scène waarin Ted samen met een bende vrouwen en mannen in kostuum een dansvoorstelling ten beste geeft, of wanneer een groep als sciencefictionpersonages verklede nerds met elkaar beginnen te knokken op Comic-Con.

Zelfde formule

Zelfde formule


De mannenvriendschap tussen Ted en John vormde de kracht van de eerste film, en die lijn trekken de makers nu door. Dat levert heel wat slapstickscènes op zoals een passage bij de spermabank en de wietboerderij, maar het blijft werken.

Acteurs

Acteurs


Seth McFarlane - de stem van Ted - is onnavolgbaar en verder doen Mark Wahlberg, Amanda Seyfried en Jessica Barth het alleraardigst. De wisselwerking tussen McFarlane en Wahlberg is er opnieuw één om duimen en vingers bij af te likken en zorgt niet zelden voor dolkomische situaties.

Niet te gecompliceerd en het werkt

Niet te gecompliceerd en het werkt


Tegen het einde probeert de film ons een beetje een moralistische boodschap mee te geven en dat had misschien niet gemoeten, maar het zal de Ted-fans niet deren. Het verhaal is simpel - heerlijk simpel zelfs - en nadenken is niet nodig. Dat moet ook zo bij dit soort van komedies. Er zitten ook een aantal cameo’s in de film die ongetwijfeld voor een glimlach zullen zorgen en dat maakt allemaal dat de twee uur die de prent duurt uitzitten geen opgave is.

Soundtrack

Soundtrack


De prettige soundtrack die de makers van Ted 2 opdisten is een surplus. Er staan onder meer nummers op van muziekgrootheden als Norah Jones en Ray Charles. De soundtrack past uitstekend bij de luchtige sfeer die in de film heerst.

Ted 2 is nu beschikbaar op Proximus TV. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook