De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Trisha is zwanger van een tweeling, Tom Waes is De Slimste, Lindsay Lohan schopt keet in Amsterdam, Kim Kardashian zet haar placenta op het menu en K3 pakt uit met een show en regenboogjurkjes voor volwassenen. Lees hier het sappigste nieuws uit BV-land en Hollywood!

Trisha en Kurt verwachten een tweeling

Trisha en Kurt verwachten een tweeling © photonews

Trisha en haar vriend Kurt zijn zwanger. De bevalling is uitgerekend voor juni. Een tweeling, en dat zit volgens de zangeres in de familie: ‘Mijn papa en tante zijn de helft van een tweeling’, legt ze uit. Trisha wil tot het eind van de zwangerschap blijven optreden. Ze heeft al een dochter met haar ex. Die ex is Ignace Crombé, met wie de verhoudingen ondertussen flink bekoeld zijn.

Lindsay Lohan schopt keet in Amsterdam

Lindsay Lohan schopt keet in Amsterdam © photonews

Lindsay Lohan heeft blijkbaar voor opschudding gezorgd in Amsterdam. De Amerikaanse actrice ging de bloemetjes buiten zetten in de Nederlandse hoofdstad en dat leek aanvankelijk goed te verlopen, tot ze het in een nachtclub aan de stok kreeg met een vrouw. Die bleek met Miss Lohan op de foto te willen, waarop er een ruzie ontstond waarbij de actrice de telefoon van de vrouw wilde afnemen, als we een anonieme bron mogen geloven. De eigenaar van de nachtclub wilde er geen commentaar over kwijt: ‘Daar doe ik geen mededelingen over. Dat is niet netjes naar mijn klanten toe’, besluit hij.

Kathy Pauwels weg bij vtm

Kathy Pauwels weg bij vtm © photonews

De wegen van Kathy Pauwels en vtm scheiden. Dat laat de commerciële zender weten in een persbericht. Kathy werkte er sinds 1989. Ze was twaalf jaar lang nieuwspresentatrice en sinds 1999 is ze wijd en zijd bekend als kenner van koningshuizen uit de hele wereld: ze was dan ook de geknipte presentatrice voor Royalty. In 2013 kampte ze met een burn-out, maar onlangs was ze weer op het kleine scherm te zien in De Slimste Mens ter Wereld. 'Ik begin nu een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven en blik met veel trots terug op de voorbije intense en mooie jaren. Ik wil in het bijzonder Mike Verdrengh en wijlen Guido Depraetere bedanken voor het talent dat ze in me zagen en vanzelfsprekend ook de kijkers’, liet Kathy zelf weten.

K3-show voor volwassenen op komst

K3-show voor volwassenen op komst © photonews

Niet alleen kinderen zijn wild van K3, ook volwassenen kunnen de dans- en zangkunsten van Hanne, Klaasje en Marthe wel smaken. Daarom komt er nu een K3-show speciaal voor volwassenen. K3-fan van het eerste uur Rani had een oproep op Facebook gezet en daar geeft Studio 100 gehoor aan. ‘De wensen van onze volwassen fans zijn goed aangekomen’, meldden de dames zelf. Extra goed nieuws: echte K3-adepten kunnen voor die voorstelling een regenboogjurkje aantrekken, want dat is er nu ook voor volwassenen.

Kim Kardashian eet placenta

Kim Kardashian eet placenta

Kim Kardashian, die pas bevallen is van dochtertje Saint West, heeft iets nieuws op het menu gezet: haar placenta. 'Als ik zeg dat ik mijn placenta eet, bedoel ik dat ik 'm heb laten invriezen en er pillen van heb laten maken. Het is niet zo dat ik aan het bakken sla, zoals bij een stuk vlees', vertelt ze op haar blog.

Loredana onderging operatie voor linkerstembandprobleem

Loredana onderging operatie voor linkerstembandprobleem © photonews

Loredana, de zangeres van 2Fabiola, moest onder het mes door problemen met de linkerstemband. Daarna volgen vijf dagen praatverbod en zes weken revalidatie. Een domper op de feestvreugde dus, want alle optredens die de komende periode gepland waren moesten worden geannuleerd. De release van de nieuwe single Me & U is uitgesteld tot maart. De video voor het nummer werd een paar dagen geleden opgenomen in de Kalahariwoestijn.

Amber Heard voor rechter wegens 'hondensmokkel'

Amber Heard voor rechter wegens 'hondensmokkel' © photonews

Amber Heard - mevrouw Johnny Depp, dus - moet zich voor de rechter verantwoorden voor vermeende hondensmokkel. Ze zou in mei hun honden Pistol en Boo met een privévliegtuig mee naar Australië genomen hebben en dat mag niet zomaar. De actrice vloog met de dieren naar Australië, waar de nieuwste Pirates Of The Caribbean-film, met Johnny in een hoofdrol, werd opgenomen. De rechtszaak gaat op 18 april van start. Amber riskeert tot twaalf maanden cel.

Josje Huisman schrikt van reacties op sociale media

Josje Huisman schrikt van reacties op sociale media © photonews

Tom Waes is de winnaar van de jongste editie van De Slimste Mens ter Wereld. Hij nam het op tegen Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis. In de ultieme finale bleek hij te sterk voor Danira. Tom is de opvolger van Adil El Arbi. 'Wat een waanzin! Merci, ik ben supercontent. Dit is het beste rapport dat ik ooit heb gekregen', luidde zijn reactie.

Stromae stiekem getrouwd

Stromae stiekem getrouwd © photonews

Stromae is het afgelopen weekend in het grootste geheim getrouwd. Paul, zoals hij echt heet, stapte in het huwelijksbootje met zijn styliste Coralie, die ook ontwerpster is bij zijn modelabel. De trouwpartij ging door in Mechelen. Een foto van het getrouwde koppel was nergens te vinden.

Dwayne Johnson en vrouw Lauren worden ouders

Dwayne Johnson en vrouw Lauren worden ouders © photonews

Acteur en fulltime kleerkast Dwayne 'The Rock' Johnson en zijn vriendin, singer-songwriter Lauren Hashian, verwelkomden hun eerste kindje. Ze lieten weten dat ze dolgelukkig zijn. Johnson heeft al een veertienjarige dochter - Simone - uit zijn vorige huwelijk.

Hadise in jury preselecties Eurosong

Hadise in jury preselecties Eurosong © photonews

Volgende maand start de zoektocht naar de artiest die België op het Eurovisiesongfestival zal vertegenwoordigen. Er is  een shortlist van vijf kandidaten en nu raakte bekend dat Hadise één van de juryleden zal zijn. De Turks-Belgische zangeres uit Mol behaalde in 2009 een vierde plaats op het liedjesfestival met het nummer ‘Dum Tek Tek’. ‘Ik heb het haar héél vriendelijk gevraagd en ze had net een gaatje in haar agenda’, vertelt Peter Van de Veire, die haar kon overtuigen. Hadise oordeelt samen met Christer Björkman, de organisator van de Zweedse preselecties, de prestaties van kandidaten Adil Aarab, Astrid Destuyver, Tom Frantzis, Laura Tesoro en Amaryllis Uitterlinden.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook