Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Deze week in de aanbieding: de vrouwelijke versie van Franky uit 'Thuis' laat zich zien, Gert Verhulst post een retro-jeugdfoto op Instagram, Véronique De Kock verdedigt zich nadat op een kiekje te zien was dat ze zonder gordel met haar Porsche reed en Lana Del Rey vreest dat twee vrouwelijke Russische fans haar willen doden. Dat alles en nog veel meer lees je hier!

Hier is Kaat dan eindelijk!

Hier is Kaat dan eindelijk! © photonews

Franky uit Thuis is nu Kaat, en de transformatie is bijzonder geslaagd. De rol van de jongedame die vroeger een jongen was zal worden vertolkt door Leen Dendievel, die binnenkort haar opwachting maakt in de serie. De actrice is tevreden: ‘Ik ken bijna iedereen, maar heb nog nooit met iemand de set gedeeld. Het is een eer om met Marleen en Pol een gezin te vormen, hele fijne mensen en goede acteurs. Bovendien is het een rol met vlees aan en dat kom je niet zo vaak tegen. Ik haal alles uit de kast om die rol goed neer te zetten’, klinkt het.

Haren Gert Verhulst waren vroeger langer dan die van Samson

Haren Gert Verhulst waren vroeger langer dan die van Samson © Instagram

Met foute jeugdfoto’s scoor je altijd, moet Gert Verhulst gedacht hebben toen hij dit kiekje postte. ‘Zou ik mijn haar weer laten groeien?’, luidde het bijschrift bij de foto op Instagram, die uit zijn tienerjaren dateert.

Trouwen en kinderen graag!

Trouwen en kinderen graag! © photonews

Belle Perez nadert de kaap van de veertig, en ze wil in de nabije toekomst trouwen en aan kinderen beginnen. ‘Dit voelt echt als een scharniermoment in mijn leven. Ik voel me heel relaxed en zit in een prettige periode. De voorbereiding van ons huwelijk verloopt goed, maar daarover wil ik nog niet te veel kwijt. En ik ben klaar om mama te worden. Dus wat komt, dat komt en zal zeer welkom zijn’, vertelt ze in de pers.

Lana Del Rey vreest dolgedraaide fans

Lana Del Rey vreest dolgedraaide fans © photonews

De rechter heeft twee behoorlijk geobsedeerde vrouwelijke fans van Lana Del Rey een contactverbod opgelegd. Ze moeten op een afstand van minstens honderd meter Lana blijven. Toch vreest de zangeres de Russische dames. De twee sliepen in het verleden voor haar deur en riepen haar naam in het holst van de nacht. Mevrouw Del Rey verhuisde, maar de vrouwen vonden haar nieuwe adres en bedreigden haar. Zelfs een bodyguard kon hen niet op afstand houden. ‘Ik denk echt dat ze me willen doden’, vertelde ze voor de rechtbank.

Vrouw Dries Mertens maakt programma voor VIER

Vrouw Dries Mertens maakt programma voor VIER © photonews

De vrouw van voetballer Dries Mertens, Katrin, maakt binnenkort een nieuw programma voor VIER. Ze doet dat in samenwerking met het productiehuis ‘De Chinezen’. Het draait om de vrouwen van de Rode Duivels.De Rode Duivels zijn niet alleen steengoede voetballers, het nationale elftal vormt ook een hechte vriendenkliek. Maar de vrouwen van de spelers kennen elkaar nauwelijks en daar hoop ik verandering in te brengen. Voor het programma reis ik naar de verschillende voetbalsteden van de Rode Duivels waar de vrouwen hun thuis van hebben gemaakt. Ik logeer een paar dagen bij elk van hen om hun dagelijkse leven te volgen. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal’, licht ze toe.

Leonardo DiCaprio is opnieuw vrijgezel

Leonardo DiCaprio is opnieuw vrijgezel © photonews

Leonardo DiCaprio heeft de feestdagen als vrijgezel doorgebracht. Hij brak begin december met Kelly Rohrbach, een model. Het nieuws raakte nu pas bekend en stond te lezen in Us Magazine. ‘Ze hebben allebei intense werkroosters en er gebeurt veel in hun leven. Ze hadden een pauze nodig. Ze zijn nog altijd bevriend, maar het is uit’, aldus een ingewijde. De twee waren samen sinds juni. DiCaprio had eerder relaties met onder meer Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Toni Garn en Erin Heatherton.

Anouk zesde keer zwanger

Anouk zesde keer zwanger © photonews

Vijf kinderen heeft Anouk, maar dat vond ze nog niet genoeg. De Nederlandse zangeres is zwanger van haar zesde. Dat meldde ze met blijdschap op Instagram. De vader is haar huidige vriend Dominique, die negentien jaar jonger is. Haar andere kinderen kreeg ze met Postmen-frontman Remon Stotijn, met rapper Unorthodox en met basketballer Seriano Dalgliesh.

'De Ideale Wereld' mist start niet

'De Ideale Wereld' mist start niet © photonews

‘De Ideale Wereld’ doet het meteen goed op Canvas. Het satirische actualiteitsprogramma haalde voor de eerste aflevering 426 946 kijkers, een aantal dat de voorbije seizoenen nooit werd bereikt. Bij de VRT zijn ze blij, want ook met 'Terzake' en 'De Afspraak', een tijd geleden twee zorgenkindjes, gaat het opmerkelijk beter.
 

Véronique De Kock verdedigt zich na kritiek op foto zonder gordel

Véronique De Kock verdedigt zich na kritiek op foto zonder gordel © photonews

Véronique De Kock heeft het niet onder de markt: een tijd geleden kreeg ze de wind van voren omdat ze bontjassen verkocht, en nu deelde ze een foto van zichzelf in een Porsche terwijl ze geen gordel droeg, wat haar meteen op kritiek kwam te staan. De foto’s werden genomen toen ze haar blitse bolide ging afhalen. ‘Die foto is genomen bij het uitrijden van het Porsche Centre in Antwerpen en dus niet op de openbare weg. De auto heb ik zelf gekocht en ik heb er heel hard voor gewerkt. Je zou eens moeten weten hoeveel tijd en energie ik in mijn kledingzaak steek’, klinkt het ferm.
 

'Gelukkiger nu ik niet meer op tv kom'

'Gelukkiger nu ik niet meer op tv kom' © photonews

Peter Goossens is gelukkiger nu hij niet meer op tv komt, zegt hij zelf. De beroemde kok van ‘Hof van Cleve’ vond dat het tijd werd om zich weer volop op zijn restaurant te focussen. Ik heb dat tv-werk erg graag gedaan en ik denk dat er in de toekomst nog projecten zullen komen. Maar je moet niet overdrijven met televisie. Als mensen je kop te veel zien, worden ze je beu. Ik ben blij dat ik nu iets meer rust heb. Dat is goed voor mezelf en voor mijn klanten. Wie in 'Hof van Cleve' komt eten, verwacht dat ik er ben. Nu heb ik weer tijd om op het restaurant te focussen. En ik wil ook nog wat tijd met mijn familie doorbrengen, want wie een toprestaurant uitbaat, moet sowieso zestien uur per dag in de weer zijn’, laat hij optekenen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook