Showbizznieuws heet van de naald

Showbizznieuws heet van de naald


Joke Van de Velde kreeg ooit champagne en naaktfoto's toegestuurd van haar stalker, Dana Winner laat weten dat ze botox gebruikt tegen migraine, Eva Pauwels is verliefd en de nieuwe Miss België heet Lenty Frans. De sappigste nieuwtjes lees je hier!

Joke Van de Velde kreeg champagne en naaktfoto's van stalker

Joke Van de Velde kreeg champagne en naaktfoto's van stalker © photonews


Joke Van de Velde had bijna een jaar lang te kampen met een stalker. Daar getuigde ze over in het vtm-programma Telefacts. De man leed aan waanvoorstellingen en dacht dat hij een relatie had met Joke. In z'n brieven maakte hij afspraken om haar te komen ophalen bij haar thuis en op haar verjaardag kreeg ze champagne en naaktfoto’s van hem. De ex-Miss voelde zich onveilig. 'Ik reed na verloop van tijd eerst rond het appartementsgebouw waar ik woon om te kijken of niemand in de hal stond’, legt ze uit. Ondertussen is het heerschap ermee gestopt.

'Ja, ik gebruik Botox'

'Ja, ik gebruik Botox' © photonews


Bij veel mensen is het nog een taboe, maar Dana Winner geeft zonder problemen toe dat ze botox gebruikt. Volgens haar gebeurt dat wel voornamelijk om haar migraine te bekampen. ‘Ja, ik laat wel eens botox spuiten. So what? Ik had vroeger veel last van migraine. Een vriendin raadde me botox aan: dat bleek een heel doeltreffend middel, mijn hoofdpijn verminderde aanzienlijk. Toen was ik nog jong en had ik het niet nodig tegen rimpels, maar nu komt het me goed uit. Ach ja, als je de natuur een handje kan helpen, waarom niet? Daarnaast verzorg ik me ook heel goed: Ik rook of drink niet, ik behandel elke dag mijn gezicht met een apparaatje dat de aanmaak van collageen stimuleert en ik onderga om de twee weken een gezichtsbehandeling’, aldus Dana.

Jason Statham gaat trouwen met zijn Rosie

Jason Statham gaat trouwen met zijn Rosie © photonews


Acteur Jason Statham stapt binnenkort het huwelijksbootje met Rosie Huntington-Whiteley. Met haar achtentwintig lentes is ze twee decennia jonger dan Statham. Op de Golden Globes hadden de paparazzi de diamanten verlovingsring om haar vinger uiteraard meteen opgemerkt. De twee bevestigden het nieuws in People Magazine. Ze bewierookten elkaar uitgebreid in de pers en er volgde ook een flinke sneer naar Hollywood: ‘Door samen te zijn met Jason verlies ik het gevoel van realiteit niet. Want we wonen in Hollywood en daar is het niet zo moeilijk om te beginnen zweven’, liet Rosie weten. ‘Hollywood is nep. Mensen zijn enkel je vrienden omdat ze hopen beroemd te worden. Gelukkig heb ik een fantastische Britse vriendin. Zo heb ik altijd een beetje 'thuis' bij me’, voegde haar toekomstige daar aan toe.

Dit is de nieuwe Miss België

Dit is de nieuwe Miss België © photonews


De nieuwe Miss België heet Lenty Frans. De jongedame heeft 21 lentes op de teller en komt uit Sint-Lenaarts. Ze studeert geneeskunde. Stefanie Geldhof en Bo Praet werden respectievelijk eerste en tweede eredame. ‘Ik ga nu eerst wat genieten, maar daarna wil ik aan de slag om België zo goed mogelijk te vertegenwoordigen’, sprak Lenty. Zoals gewoonlijk was er aan licht komische momenten geen gebrek tijdens de show: een kandidate gaf het antwoord ‘Paul Magnette’ op de vraag ‘Hoe heet de hoofdstad van Vlaanderen?’ en de organisatoren konden de bandleden van Boycode, die een optreden ten beste zouden geven, plots niet meer vinden.

'Dit gelooft niemand, ze is veel te knap'

'Dit gelooft niemand, ze is veel te knap' © VRT


Er is al heel wat te doen geweest over de vrouwelijke Franky - Kaat - die binnenkort haar opwachting maakt in ‘Thuis’. Sommige kijkers van de populaire soap vinden het weinig geloofwaardig dat de jongeman de transformatie onderging naar een aantrekkelijke vrouw. ‘Dit gelooft niemand, ze is veel te knap’, foeteren ze op de sociale media. Bovendien is het nieuws te vroeg uitgelekt, volgens kwatongen omwille van het feit dat Leen Dendievel - de actrice die de rol gaat vertolken - een oudejaarsfoto postte waarop ze te zien was in het gezelschap van Tina Maerevoet, die Paulien speelt in ‘Thuis’.

Koen De Bouw acteert in Amerikaanse serie

Koen De Bouw acteert in Amerikaanse serie © photonews


Koen De Bouw is binnenkort te zien in een Amerikaanse serie. Het komt er dan toch van, nadat hij eerder een rol in ‘Homeland’ moest weigeren wegens zijn drukke agenda. Over welke reeks het precies gaat, wil Koen nog niet zeggen. De kans is groot dat hij zal samenwerken met de Amerikaans-Duitse acteur Udo Kier die ook een kleine rol speelt in ‘Broer’, een nieuwe film met De Bouw die zopas in première is gegaan. ‘Ik zocht hem al enkele keren op bij hem thuis in Palm Springs in Californië en het is in die buurt dat ik de tv-reeks ga draaien’, verklapte de acteur.

Julie Van den Steen en Steven Van Herreweghe al uit elkaar

Julie Van den Steen en Steven Van Herreweghe al uit elkaar © photonews


Het was even geleden groot nieuws in de Vlaamse showbizzwereld: Steven Van Herreweghe verliet z’n gezin om een relatie te beginnen met Julie Van den Steen, de blonde spring-in-‘t-veld van MNM. Maar nu blijkt dat ze al voor de feestdagen uit elkaar gingen. Een bron in de naaste omgeving van Van Herreweghe beweert dat hij al terug bij zijn ex voor de deur stond. ‘Begin december is hij bij haar komen aankloppen omdat hij de draad terug wilde oppakken, maar ze lijkt de boot voorlopig af te houden’, vertelt die.

Karrenvracht aan Razzie-nominaties voor 'Fifty Shades of Grey'

Karrenvracht aan Razzie-nominaties voor 'Fifty Shades of Grey' © photonews


Elke rechtgeaarde filmliefhebber weet dat de Golden Globes een paar dagen geleden werden uitgereikt. Traditiegetrouw zijn nu ook de genomineerden voor de Razzies bekendgemaakt. Die frambozen zetten het slechtste uit de filmwereld van het afgelopen jaar in de verf. Het zal weinigen verbazen dat 'Fifty Shades of Grey' de grote favoriet is. De soft-erotische film kon op weinig genade rekenen bij de jury en werd genomineerd voor slechtste film, slechtste actrice (Dakota Johnson), slechtste acteur (Jamie Dornan), slechtste duo, slechtste regisseur en slechtste scenario. Ook ‘Jupiter Ascending’ maakt kans om in de prijzen te vallen. De winnaars van de Razzies komen hun prijs - ook al niet echt verrassend - zelden ophalen.

Eva Pauwels heeft opnieuw beet

Eva Pauwels heeft opnieuw beet © photonews


Eva Pauwels is tot over haar oren verliefd. ‘Deze keer is het serieus. We zijn al enkele weken samen. We zijn allebei vrij impulsief, hebben een sterk karakter en er is bij ons allebei een hoek af. Mijn vader en mijn zoon hebben hem al gezien en goedgekeurd. Dit is liefde’, aldus een dolenthousiaste Eva, die haar woonst in Oudenaarde zelfs al voor hem verliet om in Aalst te gaan wonen.

David Bowie is overleden

David Bowie is overleden © photonews


Het Britse rockicoon David Bowie is overleden. Hij leed aan kanker. Vorige week bracht de zanger nog zijn nieuwe album ‘Blackstar’ uit. We kennen hem van wereldhits als ‘Space Oddity’, ‘Changes’, ‘Ziggy Stardust’ en ‘Let’s Dance’. Naast zijn originele repertoire was Bowie ook bekend voor zijn opmerkelijke podiumverschijningen en had hij ook films op z’n actief.

Hanne Decoutere is opnieuw zwanger

Hanne Decoutere is opnieuw zwanger © photonews


Hanne Decoutere en haar man Geert ­verwachten hun tweede kindje. De presentatrice van het journaal op Eén is vijf maanden zwanger. Op 21 december, toen ze voor Studio Brussel de loopwedstrijd 'Warmathon' afwerkte, had nog niemand iets gemerkt.

Lidl lijft Evy Gruyaert in

Lidl lijft Evy Gruyaert in © photonews


Evy Gruyaert gaat een centje bijverdienen door als reclame-uithangbord voor de supermarktketen Lidl te fungeren. Ze zal in de folders advies geven over gezonde voeding en sporten. ‘Het lukt mij ook niet om drie keer per week naar de yogales te gaan of elke dag vers te koken. Maar ook als je af en toe stopt bij de frituur, hoef je een gezonde levensstijl nog niet op te geven. Die filosofie vind ik bij het winkelen ook bij Lidl terug en ga ik nu aan de klanten overbrengen. Het is een commercieel verhaal, maar wel eentje waar ik zelf achter sta’, laat de Start to Run-ambassadrice weten.

K3 niet langer op snoepverpakkingen?

K3 niet langer op snoepverpakkingen? © photonews


Er ontstond een tijd geleden heel wat commotie - vooral in Nederland - rond de reclame die K3 maakt voor snoep. Men bekijkt nu of de nieuwe meisjes nog wel op koekjes-, chips-, en andere verpakkingen moeten staan. 'Wij volgen altijd nauwgezet de richtlijnen van de overheid. Daarnaast zijn we aan het bekijken hoe we ons beleid kunnen afstemmen op de veranderende inzichten op het vlak van voeding’, was de schriftelijke reactie van Studio 100.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook