Nu in de zalen (20 januari)

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film!

Broer

Broer


Ex-hoteluitbater Mark Lebeer krijgt onverwacht een uitnodiging van de knappe, steenrijke Ierse Grace om hun oude liefdes-affaire van twintig jaar geleden nieuw leven in te blazen. Het bericht is echter niet voor hem bedoeld, maar voor zijn broer Michel die destijds het ouderlijk hotel heeft failliet geholpen en daarna vertrokken is met Marks vrouw. Opgestookt door zijn geldzuchtige buurman Ronnie, besluit Mark zich uit te geven voor zijn broer en zo de vroegere familiale 'rekeningen' te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland toekomen, blijkt dat Grace ook haar eigen, duistere agenda heeft...

Regisseur : Geoffrey Enthoven
Cast: Koen De Bouw, Koen De Graeve, Titus De Voogdt
Genre : Thriller

Win duotickets voor deze film !

Creed

Creed


Adonis Creed heeft zijn beroemde vader, de wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend doordat hij stierf voor zijn geboorte. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. Adonis besluit naar Philadelphia te reizen naar de plek waar de legendarische wedstrijd tussen Apollo Creed en Rocky Balboa plaatsvond. Eenmaal in de stad zoekt hij Rocky op en vraagt hem om hem te trainen. Ondanks dat Rocky uit de bokswereld is gestapt ziet hij potentie in Adonis.

Regisseur : Ryan Coogler
Cast : Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson
Genre : Actie, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.0 op IMDb

Daddy's Home

Daddy's Home


In 'Daddy's Home' volgen we een zachtaardige radiomaker die ernaar streeft 's werelds beste stiefvader te zijn voor de twee kinderen van zijn vrouw, maar er treden complicaties op wanneer hun compromisloze echte vader terug in het plaatje verschijnt, waardoor hij gedwongen wordt te strijden om de affectie van de kinderen.

Regisseurs : Sean Anders & John Morris
Cast : Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini
Genre : Komedie

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb

Legend

Legend


De gebroeders Kray weten in de jaren '60 langzaam heel crimineel Londen over te nemen, de twee lijken onoverwinnelijk. Wanneer Reggie echter verliefd wordt op Frances ontstaat er wrijving tussen de broers. Hun empire vertoond scheurtjes en de broers moeten vrezen voor hun leven...
De brute misdaadthriller Legend neemt je mee naar de wereld van de Reggie en Ronnie Kray die tot op de dag van vandaag worden gerekend tot de grootste criminelen uit de Britse geschiedenis.

Regisseur : Brian Helgeland
Cast : Tom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton
Genre : Biografie, Politie

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb

The Danish Girl

The Danish Girl


Academy Award-winnaar Tom Hooper (The King's Speech, Les Misérables) regisseert het opmerkelijke liefdesverhaal geïnspireerd door de levens van de kunstenaars Einar en Gerda Wegener, wiens huwelijk en werk op hun kop worden gezet wanneer Einar aan de baanbrekende reis begint om een van 's werelds eerste transgender vrouwen te worden: Lili Elbe.

Regisseur : Tom Hooper
Cast : Eddie Redmayne, Amber Heard, Matthias Schoenaerts
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb

Top 5 : 1. Star Wars: The Force Awakens

Top 5 : 1. Star Wars: The Force Awakens


Het vervolg van de saga, gecreërd door George Lucas. Het verhaal begint dertig jaar na de feiten in 'Star Wars Episode VI: Return of the Jedi'.

Regisseur : J.J. Abrams
Cast : Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher
Genre : Science-Fiction

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb

Top 5 : 2. The Hateful Eight

Top 5 : 2. The Hateful Eight


The Hateful Eight vertelt het verhaal van acht gevaarlijke premiejagers ten tijden van de Burgeroorlog in het winterse Wyoming. Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien... Het is de achtste film van Quentin Tarantino, die eerder verantwoordelijk was voor box office successen als Kill Bill, Inglourious Bastards en Django Unchained.

Regisseur : Quentin Tarantino
Cast : Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell, Demián Bichir, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins, Jennifer Jason Leigh
Genre : Western

Deze film heeft een score van 8.0 op IMDb

Top 5 : 3. Joy

Top 5 : 3. Joy


Film over het leven van Joy Mangano. Mangano (Jennifer Lawrence) is een bescheiden moeder van drie kinderen die van de een op de andere dag schatrijk wordt met opmerkelijke en eenvoudige uitvindingen zoals de "Miracle Mop" en de "Huggable Hangers". Met haar optredens in teleshoppingzenders wordt ze een bekende persoonlijkheid en groeit ze uit tot een zeer succesvolle onderneemster in de Verenigde Staten.

Regisseur : David O. Russel
Cast : Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb

Top 5 : 4. Safety First

Top 5 : 4. Safety First


In 'Safety First – the Movie' slepen bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar brengt. Discipline, Dedication en Friendship maar Safety First op Tomorrowland !

Regisseur : Tim Van Aelst
Cast : Matteo Simoni, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broucke
Genre : Komedie

Top 5 : 5. Carol

Top 5 : 5. Carol


New York, 1952. Carol is elegant, verfijnd, rijk en getrouwd. Theresa staat aan het begin van haar leven, onzeker over wie ze wil worden. Uit een toevallige ontmoeting in een warenhuis in Manhattan ontstaat een bijzondere vriendschap tussen deze twee vrouwen. Carol nodigt Therese uit om te ontsnappen en ze ondernemen een spontane reis door Amerika. Tijdens deze reis worden de twee hopeloos verliefd op elkaar. Gebaseerd op de bestseller van Patricia Highsmith, auteur van Strangers on a Train en The Talented Mr Ripley.

Regisseur : Todd Haynes
Cast : Cate Blanchett, Rooney Mara
Genre : Thriller, Drama

Deze film heeft een score van 7.6 op IMDb

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook