De sappigste showbizznieuwtjes van de week

De sappigste showbizznieuwtjes van de week


Lesley-Ann Poppe heeft een nieuwe vriend die tien jaar jonger is, Martin Heylen volgt in een nieuw programma het spoor van vluchtelingen samen met Margriet Hermans en de dochter van Filip Dewinter, de Belgische Eurovisiehoop Laura Tesoro reageert op kritiek van Marcel Vanthilt en Pamela Anderson vraagt de Fransen om wat vriendelijker te zijn voor eenden en ganzen. Meer nieuws lees je hier!

'Hij is meer dan een toyboy, dit is echte liefde!'

'Hij is meer dan een toyboy, dit is echte liefde!' © photonews


Twee jaar geleden liep haar huwelijk op de klippen nadat haar echtgenoot naast de pot piste, maar nu is Lesley-Ann Poppe opnieuw verliefd. De gelukkige heet Kevin en is tien jaar jonger dan de blondine, die zesendertig lentes telt. ‘Een toyboy’, fluisterden kwatongen algauw, maar dat ontkent Lesley-Ann ten stelligste: ‘Hij betekent veel meer voor mij dan dat. Dit zijn echt diepe gevoelens, van beide kanten. Maar ze zijn nog in volle groei’, laat ze weten in Dag Allemaal. De twee leerden elkaar kennen in het Antwerpse uitgaansleven.

BV's en politici in 'Terug naar eigen land' op VIER

BV's en politici in 'Terug naar eigen land' op VIER © photonews


Martin Heylen maakt binnenkort het programma ‘Terug naar eigen land’ voor VIER. Hij volgt samen met zes bekende Vlamingen vluchtelingenroutes naar Europa. De zes hebben allemaal een uitgesproken eigen mening over de vluchtelingenproblematiek. Zuhal Demir, Bert Gabriëls en Veroniek Dewinter (dochter van Filip) starten hun tocht in Erbil, Irak. Jean-Marie Dedecker, Margriet Hermans en Ish Aït Hamou vertrekken in Mogadishu, Somalië. Het programma belooft spraakmakend te worden en moet voor de commerciële zender één van de speerpunten van het voorjaar zijn.

Pamela Anderson roept Fransen op om niet langer foie gras te eten

Pamela Anderson roept Fransen op om niet langer foie gras te eten © photonews


Pamela Anderson heeft een bezoek gebracht aan het Franse parlement in Parijs om een wetsvoorstel tegen het gedwongen voederen van eenden en ganzen te steunen. ‘Ik roep alle Fransen op om niet langer foie gras te eten. Het is een gruwelijke luxe. Jaarlijks lijden 80 miljoen vogels immens door dwangvoeding’, sprak de Baywatch-ster. Dat kwam haar op heel wat kritiek te staan van Franse politici die zo’n wet niet zien zitten. Ze kreeg ook een hoop seksistische commentaren te verwerken op de sociale media. In de meeste Europese landen is de productie van ganzenlever verboden omdat het om een vorm van dierenmishandeling gaat, maar in België en Frankrijk niet.
 

Bartel Van Riet is niet langer vrijgezel

Bartel Van Riet is niet langer vrijgezel © photonews


Bartel Van Riet heeft een nieuwe vriendin. Dag Allemaal pakt uit met het nieuws. Veel meer wil hij nog niet prijsgeven over de jongedame. De beroemdste tuinman van Vlaanderen had eerder relaties met Lore en met Joy-Anna Thielemans.

Laura Tesoro pareert de kritiek

Laura Tesoro pareert de kritiek © photonews


Een Vlaamse inzending voor het Eurosongfestival slaagt er maar zelden in om potten te breken. Dit jaar mag Laura Tesoro daar verandering in proberen te brengen. Maar Marcel Vanthilt heeft er alvast geen goed oog in: ‘We sturen amateurs naar het EK Zingen’, liet hij optekenen. Laura laat zich niet uit haar lood slaan door die reactie: ‘Dat was uiteraard niet leuk om te lezen, maar daardoor heeft hij er wel voor gezorgd dat ik mezelf nog harder wilde bewijzen. Dus, Marcel: dank je wel! En toch ook nog even dit: ik ben géén amateur, dit is echt wel mijn beroep’, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Miss België-finaliste en zoon Gert Verhulst uit elkaar

Miss België-finaliste en zoon Gert Verhulst uit elkaar © photonews


Victor Verhulst (de zoon van Gert) en Miss België-finaliste Aurélie zijn uit elkaar. Ze vormden ongeveer een jaar een koppel. De twee zouden zich nog te jong voelen om zich definitief te binden. ‘Aurélie en ik zijn inderdaad geen koppel meer, maar we zijn wel als vrienden uit elkaar gegaan’, laat Victor weten in Story.
 

'We doen er beter gewoon niet meer aan mee'

'We doen er beter gewoon niet meer aan mee' © photonews


Hommeles in Hollywood, want een aantal celebs is het meer dan beu dat zwarte actrices en acteurs maar al te vaak schromelijk over het hoofd gezien worden bij de Oscars. Jada - de vrouw van Will Smith - en komiek Chris Rock vinden dat bijvoorbeeld maar niets. ‘Op de Oscars zijn we altijd welkom om awards uit te reiken maar we worden zelden erkend voor onze artistieke verdiensten. Zouden we er dan niet beter gewoon niet aan meedoen?’, liet ze op Twitter horen. George Clooney is het met haar eens: ‘Er zijn deze keer echt mensen over het hoofd gezien, zoals Will Smith en Idris Elba. En George neemt het ook op voor de vrouwen: ‘In de jaren dertig werden de meeste hoofdrollen gespeeld door vrouwen. Nu kost het een vrouw van boven de veertig heel veel moeite om een hoofdrol te krijgen’, besluit hij.

Koen De Bouw als eerste minister in 'De Premier'

Koen De Bouw als eerste minister in 'De Premier' © photonews


Tine Reymer en Koen De Bouw maken hun opwachting in ‘De Premier’, de nieuwe film van Erik van Looy, waarvoor de opnames op 21 maart starten. In die thriller valt de Belgische eerste minister ten prooi aan ontvoerders. Hij zal terug worden vrijgelaten als hij de president van de States, die op bezoek komt, om het leven brengt. Koen De Bouw kruipt in de huid van de premier. Andere rollen zijn voor Charlotte Vandermeersch, Dirk Roofthooft, Stijn Van Opstal en Wim Willaert. 'Dit is iets wat je nog niet zult gezien hebben in de Belgische bioscopen', zegt Van Looy. De film zou op 26 oktober uitkomen.

Balthazar grote winnaar Music Industry Awards

Balthazar grote winnaar Music Industry Awards © Olivier De Wit


Balthazar is met drie stuks de grootste winnaar van de Music Industry Awards (MIA’s). Ook Oscar and The Wolf, Stromae en Tourist LeMC vielen in de prijzen. Stan Van Samang scoorde de hit van het jaar. Christoff won de award voor beste artiest in het Vlaams-populaire genre en Selah Sue werd bekroond als beste solozangeres van het afgelopen jaar. In de categorie dance stond Lost Frequencies op het hoogste schavot. Bekijk alle winnaars hier

Zoon van Vital Borkelmans loopt tegen de lamp

Zoon van Vital Borkelmans loopt tegen de lamp © photonews


De Brugse politierechter heeft de zoon van assistent-bondscoach Vital Borkelmans, Jelle, veroordeeld tot een levenslang rijverbod en een celstraf van drie maanden voor het rijden onder invloed van cocaïne en cannabis. De jongeman had verzet aangetekend tegen zijn veroordeling bij verstek, maar de straf werd bevestigd. Hij zit al in de cel voor voor zijn rol in een vechtpartij na de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en Napoli.

'Temptation Island' komt eraan

'Temptation Island' komt eraan © SBS


De fans van 'Temptation Island' krijgen binnenkort waar ze al jaren naar uitkijken: een nieuwe jaargang van het veelbesproken programma. Verleidelijke vrijgezellen die op een paradijselijk eiland de relatie van een paar koppels naar de verdoemenis proberen te helpen, daar komt het zo’n beetje op neer. VIJF kondigt in een teaser aan dat de nieuwe reeks op 3 februari begint. Vier koppels testen hun relatie. Wie de vrijgezellen zijn werd nog niet bekendgemaakt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook