De sappigste showbizznieuwtjes van de week

De sappigste showbizznieuwtjes van de week


Jacky Lafon moet de jonge mannen tegenwoordig van zich afslaan, Maartje Van Neygen weigerde op te draven in K3 zoekt K3, het is nog niet helemaal zeker of het populaire spelprogramma 'Blokken' ermee doorgaat en Ellie Goulding zakte door het ijs in Noorwegen. Het showbizznieuws!

'Veel belangstelling van jonge mannen maar ik sta er niet echt voor open'

'Veel belangstelling van jonge mannen maar ik sta er niet echt voor open' © photonews


Jacky Lafon moet de jongere mannen tegenwoordig van zich afslaan. Zo werd ze onlangs door een groen blaadje aangeklampt in Blankenberge, waar ze tegenwoordig in een appartement resideert. '‘Niet schrikken, ik ben een grote fan', wist hij uit te brengen. Wat later zijn we gezellig iets gaan eten in Restaurant De Oesterput. Hij is twaalf jaar jonger en galant maar toch sta ik er niet echt voor open. Mijn vorige relatie eindigde in mineur dus ik hou de boot liever af’, vertelt ze. Toen ze op vakantie was op het eiland Santorini scoorde ze ook al: een Griek probeerde haar te overhalen om een boottochtje met hem te maken.

'Ik zou K3 doen ontplofffen'

'Ik zou K3 doen ontplofffen' © photonews


Studio 100 had Maartje Van Neygen graag aan het werk gezien in ‘K3 zoekt K3’ maar de dochter van Erik en Sanne weigerde op vriendelijke doch kordate wijze. ‘Ik ben niet kneedbaar genoeg als K3-meisje. Je kan mij niet in zo'n tv-wedstrijd stoppen en dan zeggen: 'Maartje, doe dit of doe dat.' K3 heeft meisjes zoals Marthe nodig. Ze lijkt mij ontzettend lief, het type dat de groep samenhoudt. Ik zou K3 bij wijze van spreken doen ontploffen’, laat ze optekenen in Dag Allemaal. Maartje werkt aan haar muziekcarrière en heeft een cd uit, die 'Brussel-Berlin' heet.

Sergio lanceert single met licht pikante clip

Sergio lanceert single met licht pikante clip © Photonews


Sergio is terug met een nieuwe hit. Die heet simpelweg ‘Ik ben Sergio’ en er hoort een clip bij. Omdat er schaarsgeklede vrouwen in voorkomen, moest hij aan zijn vrouw beloven om ‘er niet aan te komen’. ‘Maar dat was toch niet altijd even evident, met hetgeen me daar voorgeschoteld werd’, vertelt hij.
'Vrouwelijke vrijgezellen sprongen als leeuwinnen op hun prooi'

'Vrouwelijke vrijgezellen sprongen als leeuwinnen op hun prooi' © Photonews


Volgende week start op VIER ‘Temptation Island’ en de verleidsters en verleiders werden alvast aan de wereld voorgesteld, net als de koppels. Annelien Coorevits laat haar licht schijnen over het programma: ‘Vooral de vrouwelijke vrijgezellen hebben me verbaasd. Die zijn echt als leeuwinnen op hun prooi gesprongen. Ze hadden maar één doel: die mannen verleiden. Ik dacht dat de vrouwen iets terughoudender zouden zijn en dat de mannen eerder voor de directe aanpak zouden gaan. Maar dat bleek niet het geval. Er doen vier sterke, mooie en deftige koppels mee. In het begin houden ze zich voor dat hen niets kan overkomen. Maar je weet ook: den drank is den duvel he. Als ze beginnen te zuipen, zijn het plots andere mensen’, aldus de presentatrice.

Breit VRT na 23 seizoenen een einde aan 'Blokken'?

Breit VRT na 23 seizoenen een einde aan 'Blokken'? © Photonews


'Blokken' gaat al 23 seizoenen mee en veel Vlamingen kunnen zich geen tv-avond zonder Ben Crabbé voorstellen, maar toch weet de man niet of hij nog een vierentwintigste jaargang gaat presenteren. ‘We hebben al gesprekken gehad met de VRT-bazen over de toekomst, maar er is nog niets definitiefs’, vertelt hij. Mocht Blokken niet langer worden uitgezonden, dan zal de VRT met een stevig alternatief moet komen aanzetten want de quiz is na al die jaren nog steeds een kijkcijferkanon.

Christoff haalt uit naar organisatie MIA's

Christoff haalt uit naar organisatie MIA's © photonews


Christoff is voor de vierde keer op rij in de prijzen gevallen tijdens de Music Industry Awards, maar dat heeft hem niet tegengehouden om na afloop van de show flink uit te halen naar de organisatie: ‘Ze kijken nog altijd op ons neer. Het heet de Music Industry Awards, van de hele muziekindustrie dus, en toch slagen ze erin maar één prijs voor de Vlaamse populaire muziek te voorzien. Er zijn niet eens aparte categorieën voor vrouwelijke en mannelijke artiesten. We verkopen meer cd’s en treden veel meer op dan alternatieve artiesten’, luidde de ongezouten mening van de schlagerzanger. Hij oogst momenteel succes in Duitsland, waar hij op het podium staat met Jan Smit en Florian Silbereisen.

Ellie Goulding zakte door het ijs

Ellie Goulding zakte door het ijs © Photonews


De Britse zangeres Ellie Goulding beleefde in Noorwegen een niet zo aangename ervaring: toen ze samen met een fotograaf over een bevroren meer reed in een rupsvoertuig, begaf het ijs het. ‘Het was -25 graden en pikdonker. Plotseling begon onze wagen door het ijs te zakken. We zijn via het dak moeten ontsnappen. Enkele minuten later was er van de wagen geen spoor meer te zien’, aldus Ellie. Op het nippertje ontsnapt dus. Op 9 februari staat ze op het podium van het Sportpaleis.

Gilles De Coster 'emigreert bij te weinig kijkers'

Gilles De Coster 'emigreert bij te weinig kijkers' © photonews


Maandag begint - na jaren wachten - eindelijk een nieuw seizoen van ‘De Mol’. Het programma verhuist naar VIER en Gilles De Coster neemt de presentatiefakkel over van Michiel Devlieger. En de presentator voelt toch enige druk: ‘Als we straks maar 250 000 kijklustigen lokken ga ik waarschijnlijk emigreren. Ik hoop vooral dat de cijfers in stijgende lijn zullen gaan richting finale, dat de mensen niet onderweg al afhaken’, vertelt hij.

K3 zoekt K3 meest bekeken programma

K3 zoekt K3 meest bekeken programma © Photonews


De finale van ‘K3 zoekt K3’ was het meest bekeken programma van 2015. Vtm wist met de talentenjacht 1 820 952 kijkers te lokken. Twee wedstrijden van de Rode Duivels tegen Israël maken de top-3 compleet. Eén lokte het meeste kijkers (31,7 procent), op ruime afstand gevolgd door vtm (20,6 procent). De marktaandelen van de andere Vlaamse zenders bleven eerder klein.

'Bevergem' wint Ha van Humo

'Bevergem' wint Ha van Humo © Photonews


De West-Vlaamse Canvasreeks 'Bevergem' heeft de Ha van Humo gewonnen. De redactie van het blad reikt die trofee elk jaar uit. De serie hielp de kijkcijfers van het tweede net van de openbare omroep mee uit het slop en draaide rond Freddy De Vadder die neerstreek in het dorpje uit de titel en de kleurrijke figuren die hij er ontmoette. Vorig jaar wonnen twee programma’s de Ha van Humo: ‘De Ideale Wereld’ en ‘2013’.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook