Het grappigste uit ‘Mag ik u kussen’

Het grappigste uit ‘Mag ik u kussen’

Eén laat een nieuw seizoen van ‘Mag ik u kussen’ op je los. Buiten de verandering van zender (het vermakelijke verleidingsspel liep eerst op Canvas) blijft de vertrouwde formule gelden: drie meesterverleiders proberen hun doelwit in te pakken met het nodige geslijm en (al dan niet spitsvondige) humor. Eén van de meest opvallende gasten in de komende jaargang is Maggie De Block. In afwachting laten we je alvast warmlopen met het beste uit de vorige seizoenen. Hier richt Urbanus op onnavolgbare wijze zijn pijlen op Goedele Liekens. Hij stopt Tom Waes en Peter Van den Begin moeiteloos in zijn broekzak.


Siska

Siska

Philippe Geubels, Jelle De Beule en Bart Cannaerts: met dat trio krijg je geheid een paar lachsalvo’s. Hier moeten ze StuBru-presentatrice Siska Schoeters proberen te verleiden. Ieder pakt dat zo’n beetje op zijn eigen manier aan.

Sien

Sien

Nagenoeg elk programma waarin Sien Eggers opduikt is de moeite waard om te bekijken. We kennen haar van ‘In de Gloria’, ‘Van Vlees en Bloed’ en ‘Eigen Kweek’. Ze legt Adriaan Van den Hoof, Bart Peeters en Bart Cannaerts het vuur aan de schenen.

Lieke

Lieke

Ook in Nederland kennen ze ‘Mag ik u kussen’. En omdat Philippe Geubels er immens populair is, mocht hij een keertje in het programma opdraven om zijn charmes los te laten op presentatrice Lieke Van Lexmond. Eén van de andere verleiders is zijn collega standup-comedian Jandino Asporaat, die onlangs te zien was in ‘De Slimste Mens ter wereld'. Hij werd toen echter al na één aflevering naar huis gequizt. De Nederlander is in de eerste aflevering te zien als één van de drie die een poging doen om Eline De Munck voor zich te winnen.

Miet

Miet

Ook in de vorige seizoenen durfde men het aan om iemand uit het politieke wereldje naar de studio te halen. Hier mocht Miet Smet op de comfortabele bank plaatsnemen.

Showbizz Bart

Showbizz Bart

Maar Miet Smet kon uiteraard niet tippen aan dit fenomeen: de heer Bart Showbizz, al jaren een rechtgeaarde fan van het programma. Het was dan ook zijn droom om een keertje verleid te worden.

Phara

Phara

Phara De Aguirre is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar gelukkig heeft Wim Helsen zijn fluwelen handschoenen meegebracht.

Philippe

Philippe

Philippe Geubels verleiden lijkt misschien een makkelijke opdracht, maar of het dat ook is?
 

Evy

Evy

Tom Waes, Bart Cannaerts en Adriaan Van den Hoof richten hun pijlen op Evy Gruyaert.

Jan

Jan

Pascale Platel heeft nog een oude rekening te vereffenen met Jan Leyers en dus laat ze hem kennismaken met haar geheime wapen.


Bekijk Mag ik u kussen live vanop afstand of neem op met Proximus TV

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook