De Pfaff-villa in solden en Willy Naessens zegt resoluut 'neen'

Met Jean-Marie Pfaff, Vanessa Hudgens en Martine Jonckheere in een hoofdrol!

De Pfaff-villa in solden en Willy Naessens zegt resoluut 'neen'


Jean-Marie en Carmen Pfaff vinden voorlopig geen koper voor hun villa en daarom gaat de prijs fors naar benenden, Vanessa Hudgens riskeert een celstraf voor haar ondeugend gedrag, Annelien Coorevits schrok van de negatieve commentaren die ze kreeg na Temptation Island, Willy Naessens stopt met The Sky is the Limit en mag even niet 'met Marie-Jeanne spelen' en Kanye West is invloedrijker dan Pablo Picasso, de apostel Paulus en Stanley Kubrick (zegt hij zelf). Lees er hier meer over!

Villa Jean-Marie en Carmen Pfaff fors in prijs verlaagd

Villa Jean-Marie en Carmen Pfaff fors in prijs verlaagd © Photonews


Jean-Marie en Carmen Pfaff hebben moeite om hun villa in Brasschaat te verkopen en daarom halen ze een flinke hap uit de vraagprijs. Die bedroeg eerst 1 850 000 euro, nu hopen ze er nog 895 000 euro voor te krijgen. Het riante optrekje van El Simpatico staat al sinds 2009 te koop. Tussendoor werd de woning wel enkele jaren van de markt gehaald. ‘De villa zelf is in goede staat. Geïnteresseerden die eens een kijkje nemen, zullen dan ook aangenaam verrast zijn’, vertelt de vastgoedmakelaar.

Vanessa Hudgens en vriend riskeren celstraf voor krassen in rotsen

Vanessa Hudgens en vriend riskeren celstraf voor krassen in rotsen © Photonews


Vanessa Hudgens is er gloeiend bij: de Amerikaanse actrice maakte samen met haar vriend Austin een uitstapje naar Sedona en de tortelduifjes besloten hun namen in een rots te kerven en een foto van die daad op Instagram te posten. Niet zo slim, want op zoiets staan in de States fikse boetes en zelfs gevangenisstraffen. ‘We hebben al gemerkt dat veel mensen dat beginnen te doen zodra er eentje het voorbeeld geeft’, liet iemand van de politie weten. Vanessa en vriend riskeren een hoge boete en een celstraf van 6 maanden.

Annelien Coorevits geschrokken van kwetsende commentaren

Annelien Coorevits geschrokken van kwetsende commentaren © Photonews


‘Wie laat zijn pasgeboren baby nu wekenlang achter om een programma te presenteren in Thailand?’, fulmineerde de verongelijkte goegemeente over Annelien Coorevits toen die exotische oorden opzocht voor de presentatie van Temptation Island. Er werd namelijk aangenomen dat ze weken van huis weg zou zijn, maar in werkelijkheid ging het slechts om negen dagen. De gemene reacties hakten er flink in bij Annelien: ‘Wat het extra moeilijk maakte, was dat we ons nauwelijks konden verdedigen. Ik mocht van mijn bazen niet verklappen dat de periode zo kort zou zijn’, vertelt de blondine. Haar zoontje bleef thuis, maar zijn zus mocht wel mee naar Thailand.

Hebben Katy Perry en Orlando Bloom een relatie?

Hebben Katy Perry en Orlando Bloom een relatie? © Photonews


Zijn Katy Perry en Orlando Bloom een koppel? Enkele mensen die aanwezig waren op de uitreiking van de Grammy’s beweren alvast dat het zo is. Het zou er namelijk nogal plakkerig aan toe zijn gegaan tussen de twee en iemand meende zelfs een kus te hebben gezien. ‘Ze vormen zeker en vast een koppel. De hele avond waren ze samen aan het dansen, hielden ze elkaars hand vast en kusten ze’, verklapt een anonieme bron. Katy noch Orlando bevestigen het gerucht.
 

'Ik ben invloedrijker dan Pablo Picasso, de apostel Paulus en Stanley Kubrick’

'Ik ben invloedrijker dan Pablo Picasso, de apostel Paulus en Stanley Kubrick’ © Photonews


Ja, wat is dat toch met Kanye West … zijn album veranderde drie keer van naam en werd vervolgens offline gehaald, hij zou ei zo na failliet zijn en lanceerde een smeekbede om geld via Twitter. The Game zou hem nu 8,9 miljoen euro willen toestoppen op voorwaarde dat Kanye naar Dubai trekt en met ‘m gaat skydiven. West ging ook flink door het lint in de coulissen van de tv-show ‘Saturday Night Live’. Vlak voor zijn optreden hadden productiemedewerkers de glanzende vloerbedekking die hij zo graag wilde, verwijderd omdat ze te veel reflecteerde. Hij noemde hen ‘blanke klootzakken’, Taylor Swift verweet hij een ‘fake ass’ te zijn en hij omscheef zichzelf als ‘50 % invloedrijker dan Pablo Picasso, de apostel Paulus en Stanley Kubrick’.

Willy Naessens kapt met ‘The Sky is the Limit’

Willy Naessens kapt met ‘The Sky is the Limit’ © Photonews


‘Op de duur weet je niet meer wat je kan laten zien. Ik stop ermee. De kwaliteit van het programma gaat omhoog, dus zal Peter Boeckx (de maken van The Sky is the Limit) wel voldoende kandidaten vinden’, laat Willy Naessens weten. Hem zien we dus niet meer terug in het volgende seizoen van het programma. Naessens raakte gewond toen hij afgelopen weekend uitgleed in een zwembad in de Ardennen. ‘Een barstje in een rugwervel. Ik mag een tijdje niet meer met Marie-Jeanne spelen’, lacht hij.

Police Academy-held is overleden

Police Academy-held is overleden © Photonews


De Amerikaanse acteur George Gaynes is overleden. Hij werd 98. Zijn dochter bevestigde het nieuws aan de New York Times. De man is vooral bekend om zijn rol in de zeven Police Academy-films: hij kroop in de huid van de verstrooide politiechef Eric Lassard.

Martine Jonckheere heeft genoeg van ‘het imago van Marie Rose’

Martine Jonckheere heeft genoeg van ‘het imago van Marie Rose’ © Photonews


‘De vele jaren Familie hebben me verbrand. Het imago van Marie-Rose kleeft aan me waardoor andere producenten mij niet vragen’, zuchtte Martine Jonckheere tijdens een interview . Het lot van een soapactrice, volgens haar, en makkelijk om ander werk te vinden is het ook niet: zo bood ze zich aan in een kledingzaak, maar de uitbaatster haakte af omdat ze vreesde dat Martine zou vertrekken als ze een tv-aanbieding kreeg. Wanneer ze haar kunstenaarsstatuut verliest - om dat te behouden moet ze per jaar aan een aantal werkdagen komen - valt ze mogelijk terug op een uitkering van 800 euro per maand, vertelde ze nog .

Puntentelling Eurosong verandert

Puntentelling Eurosong verandert © VRT - Joost Joossen


Het Eurosongfestival krijgt een ander puntensysteem. De punten van het publiek krijgen meer gewicht in de show. ‘Elke wedstrijd is gebaat bij dramatiek aan de finish’, klinkt het bij de organisatoren. De landenvertegenwoordigers verklappen alleen nog maar de resultaten van de professionele jury van hun land, niet meer die van het publiek. Nadat de stemmen van alle professionele jury's zijn bekendgemaakt komt het moment waarop iedereen wacht: dan krijgen we de stemmen van het publiek te horen. Het liedjesfestijn gaat dit jaar door in Stockholm. Voor België neemt Laura Tesoro (foto) deel met ‘What’s the pressure’.

‘Black’ niet te zien in Franse bioscoopzalen

‘Black’ niet te zien in Franse bioscoopzalen © Photonews

Black mag niet vertoond worden in de Franse bioscoopzalen. ‘Wegens de huidige actuele context’, laat de filmkeuringscommissie horen. De film van Adil El Arbi en Billal Fallah, die tot onrust leidde in een Brusselse bioscoop, zal er wel digitaal beschikbaar zijn. Black viel in de prijzen op de filmfestivals van Gent en Toronto.
 

Taylor Swift, Kendrick Lamar en Ed Sheeran vallen in de prijzen tijdens Grammy’s

Taylor Swift, Kendrick Lamar en Ed Sheeran vallen in de prijzen tijdens Grammy’s © Photonews


In het Staples Center in Los Angeles werden afgelopen maandag de Grammy Awards uitgereikt. Taylor Swift viel driemaal in de prijzen: met haar plaat 1989 won ze zowel het beeldje voor album van het jaar als de prijs voor beste popstem en ze ging naar huis met de award voor beste clip. In de categorie album versloeg ze grote favoriet Kendrick Lamar, die wel vijf andere awards won. Ed Sheeran mag met Thinking out loud de song van het jaar op zijn naam schrijven.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook