De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week


Clara Cleymans is in blijde verwachting, er werd een monsterbedrag geboden op de auto uit 'Eigen Kweek', een politierechter heeft twijfels bij het verhaal dat de moeder van Ilse De Meulemeester achter het stuur van haar Porsche zat toen die veel te snel over de E34 vlamde, de ex van Wout Bru is de vele aanzoeken van mannen beu en de overdreven moordzucht en miserie in 'Familie' en 'Thuis' begint sommige soapkijkers danig op de zenuwen te werken. Het showbizznieuws!

Clara Cleymans in blijde verwachting

Clara Cleymans in blijde verwachting © Photonews


Clara Cleymans is zwanger. De bevalling is voorzien voor deze zomer. Dat meldde de actrice in de talkshow ‘Van Gils en Gasten’. Clara is bijna twee jaar samen met Jo. ‘Het was zeker niet meteen liefde op het eerste gezicht. Het had tijd nodig om te groeien’, vertelt de actrice.

Michel Van den Brande zwierf rond in Nederland

Michel Van den Brande zwierf rond in Nederland © Photonews


Michel Van den Brande is terecht. Terwijl de politie hem zocht zwierf hij een paar dagen rond in Nederland. Ik heb in totaal 1800 kilometer afgelegd. Heel Holland heb ik gezien. Dinsdag is het me allemaal te veel geworden. Er waren die dag op een vergadering problemen opgedoken bij Kontrimo, mijn bedrijf. Kontrimo is gezond, maar als ondernemer voel je je soms uitgezogen door de staat. Ik trek me veel dingen aan. Vrijdagavond leek het fout te lopen in een hotelkamer in Groningen maar toen ik 's anderendaags wakker werd, voelde ik me opgelucht. Ik besefte dat ik verder kon’, vertelt hij.

Porsche Ilse Demeulemeester geflitst, moeder beweert dat ze achter het stuur zat

Porsche Ilse Demeulemeester geflitst, moeder beweert dat ze achter het stuur zat © Photonews


Op de E34 in Damme werd vorig jaar een Porsche Cayenne geflitst tegen 137 km/u op een plaats waar 90 is toegestaan. De flitsende bolide bleek eigendom van de bvba van ex-Miss Ilse Demeulemeester. Haar moeder van 77 beweert dat ze achter het stuur zat. De vrouw krijgt drie maanden rijverbod en moet 450 euro ophoesten. Maar een politierechter uitte in de pers zijn twijfels over het verhaal. Hij lijkt te denken dat Ilse zelf reed: ‘Een oudere vrouw met een blanco strafblad die plots zo'n frappante snelheidsovertreding begaat met een Porsche? Mij maak je niks wijs. Maar ja: we kunnen niets doen. Frustrerend is dat’, klaagt hij.

Kandidate uit ‘Komen Eten’ verslaafd aan ijsblokjes

Kandidate uit ‘Komen Eten’ verslaafd aan ijsblokjes © SBS Belgium


De tv-kijker is de kleurrijke figuren in het VIER-programma Komen Eten ondertussen gewend. Naast het entertainmentgehalte worden er in de kookshow ook taboes doorbroken: deze week maakte kandidate Delphine ijsblokjesverslaving - een onderschat probleem - bespreekbaar. ‘Dagelijks eet ik een vol glas ijsblokjes leeg. Ik heb dat gewoon nodig’, vertrouwde ze tv-kijkend Vlaanderen toe.

Monsterbod voor Opel uit Eigen Kweek

Monsterbod voor Opel uit Eigen Kweek © Photonews

Eigen Kweek is immens populair. Dat mag Nikolaas uit Sint-Juliaan, de echte eigenaar van de oranje Opel Kadett waar Frank Welvaert in de serie mee rondsnort, aan den lijve ondervinden. Op zoekertjessite Kapaza werd hij te koop aangeboden door Julita en er werd 214 000 euro geboden voor het karretje. ‘Voor 10 000 euro zou de auto zeker niet verkocht worden. Bovendien is de vraag naar verhuur van mijn Opel vrij groot en in het rallyseizoen zal hij aan meerdere rally's deelnemen. Maar 214 000 euro? Dat is de prijs van een huis!’, klinkt het verrast.

Fifty Shades of Grey nu ook officieel slechtste film van het afgelopen jaar

Fifty Shades of Grey nu ook officieel slechtste film van het afgelopen jaar


We weten ondertussen alles over de Oscars: dat Leonardo DiCaprio eindelijk won, dat Chris Rock een speech gaf over de heisa rond het gebrek aan zwarte nominaties en dat het optreden van Lady Gaga een blikvanger was. Maar ook de Razzies werden uitgereikt. De grote winnaar werd zoals verwacht Fifty Shades of Grey. Hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan werden ook bedacht met de prijs voor slechtste actrice en acteur en slechtste duo op het doek. Maar ze hebben hun lesje blijkbaar nog niet geleerd, want ondertussen zijn de opnames voor de tweede Fifty Shades-film begonnen.

Ex van Wout Bru: ‘Aanzoeken hangen me de keel uit’

Ex van Wout Bru: ‘Aanzoeken hangen me de keel uit’ © Photonews


Zora, het ex-lief van Wout Bru, luchtte een tijdje geleden in Dag Allemaal haar hart over de breuk met de kok. Sinds dat interview krijgt ze aan de lopende band aanzoeken van mannen. Die proberen het vooral via de sociale media. ‘Ik heb op dit moment geen behoefte aan een nieuwe relatie. Vooral de berichten in de trant van Nu kunt ge eens met een echte man daten hangen mij de keel uit’, vertelt ze.

Pamela Anderson gevraagd om oude vrouw te spelen in Baywatch-film

Pamela Anderson gevraagd om oude vrouw te spelen in Baywatch-film © Photonews


Er komt een Baywatch-film en de makers vroegen Pamela Anderson om een oud dametje te spelen. Maar ze lijkt de boot af te houden. De actrice werd in de jaren negentig wereldberoemd als strandredster C.J. Parker. ‘Ze hebben me gebeld voor een rol, maar ik heb nog geen beslissing genomen. Ik weet nog niet of ik in Baywatch een oud vrouwtje achter de kassa wil spelen’, laat ze weten.

Vlaamse soapkijker roert zich: ‘Overal beter dan Thuis’ en ‘Geen zin meer in macarons door Familie’

Vlaamse soapkijker roert zich: ‘Overal beter dan Thuis’ en ‘Geen zin meer in macarons door Familie’ © VRT


Bij de Vlaamse soapkijker klinkt stilaan gemor want in hun favoriete feuilletons is het miserie troef: in Thuis werd dokter Geert vermoord, zit Luc in een rolstoel na een mislukte zelfmoordpoging, overleefde Jens een aanrijding niet en bezweek onlangs ook de kleine Lucas. ‘Nergens beter dan Thuis? Het is overal beter ja! Mag het toch nog een beetje luchtig zijn? en ‘Zo kunnen de acteurs weer eens naar hartenlust bleiten en op onze emoties inspelen’ waren enkele opgemerkte reacties. In Familie loopt dan weer de moorlustige June rond, die iemand verstikte met een hoofdkussen, een moordpoging op Peter ondernam en een andere ex probeerde te vergiftigen met macarons. Een fan wist te melden dat zij/hij nu geen zin meer heeft in macarons door de schuld van de scenarioschrijvers.

Villa Harry en Olga verkocht

Villa Harry en Olga verkocht © Photonews


Het stulpje van Harry en Olga - het koppel dat bekend werd door hun deelname aan ‘The Sky is the Limit' - is eindelijk verkocht. De villa in Herentals staat al jaren in de etalage, maar niemand wilde de vraagprijs van 5 miljoen euro neertellen. ‘Nu is er een akkoord waar alle partijen beter van worden. Details geef ik daar niet over’, aldus Harry. We weten dus ook niet hoeveel hij zal krijgen voor zijn riante huis. De koper is iemand die hem aansprak tijdens een voetbalmatch.

Elke Clijsters en Jelle Van Damme definitief uit elkaar

Elke Clijsters en Jelle Van Damme definitief uit elkaar © Photonews


Elke Clijsters en Jelle Van Damme gaan definitief uit elkaar. De zus van Kim en de voetballer trouwden in 2008 en hebben twee kinderen. Ze splitten al eerder.

'Het zijn lege vaten die zich prostitueren'

'Het zijn lege vaten die zich prostitueren' © Photonews


Jan Becaus heeft een vlammend opiniestuk geschreven waarin hij duidelijk maakt dat hij geen fan is van The Sky is the Limit. ‘Ik heb geen probleem met rijke mensen. Hoe meer rijke mensen, hoe liever. Maar dat ze dan met die rijkdom binnenshuis blijven. Dat ze zichzelf belachelijk maken, tot daaraan toe, maar op zo'n manier rijkdom etaleren is kwetsend voor de kijker’, foetert hij. ‘Lege vaten die zichzelf prostitueren’ is de algemene conclusie. Programmamaker Peter Boeckx reageert kwaad: ‘The Sky is the Limit zegt meer dan het verzamelde tv-werk van paus Becaus', was zijn reactie.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook