Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

De naaktselfie van Kim Kardashian blijft het jetsetwereldje beheersen, Marvin uit 'Temptation Island' botste met z'n auto en kreeg een woedende Chiara over zich heen op restaurant, Josje ontkent dat ze een nieuw lief heeft en Gaston Berghmans is 90 geworden. Lees er hier alles over!

Naaktselfie van Kim Kardashian: geen recente foto

Naaktselfie van Kim Kardashian: geen recente foto © Instagram

Kim Kardashian kwam al een paar dagen niet aan bod in de boekjes en daar moest ze hoognodig wat aan doen. Door een naaktfoto op Instagram te posten voorzien van strategisch geplaatste balkjes bijvoorbeeld. Kwatongen beweerde dat ze het deed om te laten zien hoeveel ze al was afgevallen na haar bevalling. Fout, want het ging om een kiekje dat genomen was tijdens de modeweken in Parijs, voor ze een tweede keer zwanger was. ‘Ik voel me zeer gevleid dat jullie dachten dat het een recente foto was’, twitterde ze na de heisa.

Marvin botste en werd op restaurant belaagd door Chiara

Marvin botste en werd op restaurant belaagd door Chiara © SBS Belgium

Marvin, die door zijn escapades met de verleidsters het meest van zich doet spreken op Temptation Island, bracht afgelopen weekend een paar uur door in de cel. Hij botste met zijn blitse karretje tegen een andere wagen waarna hij er als een haas vandoor ging. Niet veel later vatte de arm der wet hem en legde hij een positieve ademtest af. Hij riskeert een fikse boete en een rijverbod. En het was een bewogen week voor de jongeman, want zijn date op restaurant werd ook nog eens verstoord door zijn Temptation Island-verovering Chiara, die het etablissement binnenstormde. Op een bepaald moment vlogen er naar verluidt zelfs kleren door de lucht, die op een tafel vol glazen belandden.

Temptation Island: onveilige seks en drugs

Temptation Island: onveilige seks en drugs © Photonews

Bij Dag Allemaal wilden ze weten of het er op seksgebied veilig aan toe gaat op Temptation Island. Zijn de deelnemers voorzien van de nodige condooms? ‘Ik heb die nergens zien liggen. Ik denk niet dat Marvin en Chiara voorbehoedsmiddelen gebruikt hebben’, vertelt verleidster Jill. ‘Voor het vertrek is iedereen gecontroleerd op geslachtsziektes, anders mochten wij niet mee’, vertelt Chiara, die niet wil antwoorden op de vraag of haar intieme douche-onderonsje met Marvin veilig verliep. Verder viel er ook nog te noteren dat voor het vertrek de koffers werden gecontroleerd op drugs en dat daarbij enkele deelnemers door de mand vielen.

Gaston Berghmans viert z'n negentigste verjaardag

Gaston Berghmans viert z'n negentigste verjaardag

Gaston Berghmans is 90 geworden. Gaston werd in de jaren ’70 waanzinnig populair door zijn sketches op tv en als de helft van het duo dat hij vormde met Gentenaar Leo Martin, die vlot Antwaarps leerde spreken. Toen Leo overleed, was dat een zware klap, maar Gaston besloot z’n tv-show alleen verder te zetten. Tegenwoordig is hij allang gestopt met optreden, maar een hoop fragmenten blijven in het collectieve geheugen gegrift. Berghmans kreeg een standbeeld in Merksem en is na al die jaren nog steeds gelukkig getrouwd met z’n vrouw Jenny.

Kürt Rogiers krijgt rol in Familie

Kürt Rogiers krijgt rol in Familie © Photonews

Kürt Rogiers, die ooit een rol speelde in Wittekerke, gaat terug in een soap acteren. Dit keer speelt hij in Familie de rol van Lars, een heerschap dat het nodige succes oogst bij de vrouwen. ‘Ik geloof heel sterk in multi-talenten, en Kürt is daar het prototype van. Hij kan acteren, presenteren en is ook nog eens een toffe mens. De voorbije jaren hebben we ‘m uitgespeeld als presentator op radio en tv. Nu schuiven we hem weer naar voren als acteur’, aldus vtm-programmadirecteur Ricus Jansegers.

Danser Laura Tesoro buitelde door het decor

Danser Laura Tesoro buitelde door het decor © Photonews

Laura Tesoro is klaar voor het Eurovisiesongfestival. Haar nummer ‘What’s the pressure’ kreeg nu ook een bijbehorende videoclip. Daarbij vielen ei zo na gewonden, want een danser ging zo enthousiast op in de choreografie dat hij dwars door het decor viel. ‘Het spannendste moment van de dag', glimlachte Laura achteraf.
 

Lieven Scheire hekelt nu Waalse belspelletjes

Lieven Scheire hekelt nu Waalse belspelletjes © Photonews

In Vlaanderen bestaan de belspelletjes niet meer en daarom richt Lieven Scheire nu zijn pijlen op de Waalse versies, meer bepaald op RTL-TVI. Scheire deelt op Facebook een fragment van een belspel waarin men dieren zoekt. 'Oscar', gokt een beller maar het antwoord is volgens de presentator fout. Achteraf blijkt 'oscar' wel degelijk een goed antwoord te zijn en loopt de beller 100 euro mis. Oscar is een Frans woord voor pauwoogcichlide, een tropische vis. Ook in Vlaanderen werd vroeger naar zulke onmogelijke antwoorden gevraagd. ‘Ze herhalen die spelletjes zelfs en mensen proberen dan te bellen. Tot tegen het einde van de uitzending de tekst verschijnt dat het om een herhaling gaat’, merkt Scheire fijntjes op.

'Stars Wars IV: The Force Awakens' favoriet op MTV Movie Awards

'Stars Wars IV: The Force Awakens' favoriet op MTV Movie Awards © Photonews

Met elf nominaties is Star Wars VII: The Force Awakens favoriet voor de MTV Movie Awards. Deadpool sleepte acht nominaties in de wacht, Avengers: Age of Ultron zes. Alicia Vikander en Leonardo DiCaprio maken respectievelijk kans op de prijs voor beste actrice en beste acteur. De prijzen worden op 10 april uitgereikt in L.A.

Maria Sharapova beulde zich af op het strand

Maria Sharapova beulde zich af op het strand © Photonews

Een paar dagen na haar dopingbekentenis werd tennisster en model Maria Sharapova alweer gespot op het strand van L.A.  Daar sloeg de Russin stevig aan het trainen waarna ze een partijtje tennis speelde. En dat dat gebeurde onder een stralende zon en met de glimlach. ‘Ik ben vastbesloten om opnieuw te tennissen en ik hoop dat ik de kans krijg om dat te doen’, liet ze eerder optekenen.

Jess Donckers en Axel Daeseleire vormen een koppel

Jess Donckers en Axel Daeseleire vormen een koppel © Photonews

Staakt uw pogingen, dames, want Axel Daeseleire heeft een lief gevonden. Het gaat om Jess Donckers, een ex-playboymodel. De twee zouden elf maanden samen zijn maar konden de relatie lang stil houden. Nu poseren ze samen in PMagazine. ‘Ik wilde de roddelboekskes en hun denigrerende aanpak eens een hak zetten’, vertelt Axel in het interview dat bij de fotoreportage hoort. Meer wil hij niet kwijt over z’n nieuwe relatie.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook