Het sappigste showbizznieuws van de week

De strapatsen van Bekende Vlamingen en Hollywoodsterren, je leest er hier alles over!

Het sappigste showbizznieuws van de week


Lesley-Ann Poppe drukt zwangerschapsgeruchten de kop in, Angelina Jolie ontslaat haar kinderoppas omdat die het te goed kon vinden met manlief Brad, Louise en Marvin van Temptation Island zijn volgens zijn ex nooit een koppel geweest en Michel Van den Brande lijkt een zangcarrière te ambiëren. Lees er hier alles over!

'Ik ben niet zwanger'

'Ik ben niet zwanger' © Photonews


Lesley-Ann Poppe was onlangs te gast in De Keuken van Sofie en enkele aandachtige kijkers merkten een lichte welving op ter hoogte van haar buik. In blijde verwachting, was de voorbarige conclusie. ‘Nee, ik ben niet zwanger, ik had te veel boterkoeken gegeten. Ik verdraag geen witte calorieën en daardoor zwol mijn buik op’, zegt ze in TV Familie. Alles weer strak dus en mysterie opgelost!

Jaloerse Angelina Jolie zet kinderoppas aan de deur

Jaloerse Angelina Jolie zet kinderoppas aan de deur © Photonews


Angelina Jolie heeft haar kinderoppas buiten geknikkerd. Ze vond dat die het te goed kon vinden met Brad Pitt. De juffrouw vertoefde steeds bij het zwembad wanneer haar echtgenoot een baantje ging trekken. Ze zou naar hem staan kijken hebben terwijl hij uit de douche sprong en met een handdoek om zijn middel naar de keuken spurtte. Dat kon voor Angie niet en er volgde een hoogoplopende discussie tussen de twee dames. Vervolgens werd de oppas de laan uitgestuurd.

‘Louise en Marvin waren geen koppel, hoogstens fuckbuddy’s’

‘Louise en Marvin waren geen koppel, hoogstens fuckbuddy’s’ © vtm


Bij tv-zender VIJF blijven ze het staalhard ontkennen, maar volgens Isabel - de ex-vriendin van Marvin - is Temptation Island opgezet spel. Het meisje beweert dat ze tot vlak voor de opnames een relatie met hem had, maar dat die op de klippen liep toen ze in het buitenland ging studeren. Toen ze terugkwam, bleek tot haar grote verbazing dat hij had deelgenomen aan Temptation Island. ‘Louise en Marvin zijn nooit een koppel geweest, hoogstens fuckbuddy’s’, luidde haar duidelijke reactie. Ondertussen laten de andere deelnemers zich ook niet onbetuigd: volgens vrijgezel Lindsey werd Haroon eerder naar huis gestuurd na een akkefietje met de cameraploeg. Hij zou met voorwerpen gegooid hebben.

Michel Van den Brande waagt zich aan een single

Michel Van den Brande waagt zich aan een single © Photonews


Michel Van den Brande is weer de oude, daar bestaat geen twijfel over. Hij dook samen met charmezanger Dennie Damaro de studio in om - in navolging van z’n goeie vriend Marc Coucke - een single op te nemen. ‘Ik neem bloemen voor je mee’ is een cover van een nummer van Vader Abraham. Michel draagt de song op aan Sofie, met wie hij opnieuw samen is. ‘Alle beetjes helpen om ons terug dichter bij elkaar te brengen. Sofie heeft alvast goed gelachen toen ze de proefopnames hoorde. Een echte meezinger brengen: dat was mijn doel’, laat hij weten.

Marthe van K3 is opnieuw vrijgezel

Marthe van K3 is opnieuw vrijgezel © Photonews


Marthe Van K3 is weer vrijgezel. Ze brak met haar vriend Alexis, een gitarist. Dat zou al een tijdje geleden gebeurd zijn maar ze konden het tot nu toe stil houden. De twee waren ruim vier jaar samen en gingen volgens de mensen van Studio 100 in goede verstandhouding uit elkaar.

'Misschien verhuizen we wel naar Thailand'

'Misschien verhuizen we wel naar Thailand' © VRT


Peggy - in het echte leven Sally-Jane Van Horenbeeck - kreeg haar ontslag bij Thuis. In Story spreekt de actrice er voor het eerst over. 'Ik zal binnenkort moeten stempelen, maar so what? Ik ben nooit echt een grote spaarder geweest. Wie weet verkopen we onze woning en verhuizen we naar Thailand. Het overheersende gevoel dat ik na mijn ontslag heb, is vrijheid. Voordien werd mijn agenda voor mij bepaald en dat werkte soms beklemmend. Ik maak me ook geen zorgen om de toekomst. Ik heb mij nooit louter en alleen actrice gevoeld. Een mens heeft meerdere talenten', klinkt het.

'Ik stop niet met zingen, ik neem gewoon een pauze'

'Ik stop niet met zingen, ik neem gewoon een pauze' © Photonews


Op de sociale media circuleert al ’n tijdje het gerucht als zou Ellie Goulding met haar zangcarrière willen kappen, maar op Twitter maakt ze komaf met die roddel: ‘Ik stop niet met muziek, daarvoor heb ik een te lange weg afgelegd. Ik neem gewoon een pauze, da’s al zeven jaar geleden’, laat ze weten. Onlangs strandde haar relatie. De blonde Britse zangeres wil nu even tijd voor zichzelf nemen.

Jeroen Meus opent Würst-popup in Hasselt

Jeroen Meus opent Würst-popup in Hasselt © Photonews


Würst, het restaurant van Jeroen Meus waar je zijn hotdogs naar binnen kan werken, is een begrip in Leuven. Binnenkort opent hij een tweede vestiging in Gent en nu raakte ook bekend dat er een pop-up komt in Hasselt. Wanneer die precies opent, is nog niet bekend.
 

Schulden Victoria Beckham afgelost door David

Schulden Victoria Beckham afgelost door David © Photonews


Victoria Beckham heeft een minder leuke periode achter de rug. Ze sleepte een schuld van 5 miljoen euro achter zich aan. Die was het gevolg van de aankoop van luxegoederen voor haar nieuwe winkel in Londen, waar je kunstwerken en kledij kan kopen. Manlief David Beckham schoot het bedrag voor. Dat lukte zonder probleem omdat hij flink geld schept met reclamedeals. Probleem opgelost dus. Specialisten schatten het fortuin van de Beckhams overigens op een kwart miljard euro.

'De Buurtpolitie' binnenkort in de bioscoop

'De Buurtpolitie' binnenkort in de bioscoop © vtm


Er mag dan wel flink gelachen worden met de amechtige acteerprestaties in de pseudorealityreeks ‘De Buurtpolitie’, de agenten die je op vtm aan het werk kan zien lokken dagelijks een half miljoen kijkers. De makers van de serie willen nu een bioscoopfilm inblikken. Die gaat in de herfstvakantie in première. De vaste batterij acteurs is van de partij en ze krijgen mogelijk steun van een paar 'publiekstrekkers'.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook