Een verse dosis showbizznieuws

Een verse dosis showbizznieuws


Gilles is De Mol, Tanja Dexters gaat lingerie ontwerpen, niet iedereen is blij met de comeback van Get Ready! en Jaak Van Assche acteert binnenkort in Familie. Lees er hier alles over!

Gilles is De Mol

Gilles is De Mol © Belga


Eindelijk weten we dan wie De Mol is. Niet Hanne, zoals half Vlaanderen dacht, maar Gilles. ‘Ik ben trots. En dankbaar voor het avontuur. Maar vooral blij dat ik het eindelijk mag zeggen. Want ik heb heel lang mijn mond moeten houden. Als je ziet met hoeveel passie de crew aan zo'n programma werkt, dan wil je dat vertrouwen ook niet beschamen. In die zin was het eigenlijk niet zo moeilijk om te verzwijgen dat ik De Mol was’, vertelt Gilles, die het meeste geld liet liggen bij de proeven en de boel voortdurend probeerde te saboteren. Hoe hij dat deed zien we in de aflevering van volgende week. Cathy zat hem het dichtst op de hielen en won, Hanne eindigde derde.

Tanja Dexters ontwerpt lingerie

Tanja Dexters ontwerpt lingerie © Photonews


Tanja Dexters is model en ontwerpt kleding, maar ze komt nu ook aanzetten met een eigen lingerielijn. In de zomer moeten de Dextersbh’s en slipjes te koop zijn. ‘Ik heb zelf vaak lingerieshoots gedaan. Omdat ik enkel dingen maak die ik graag zie, weet iedereen meteen ook wat ik zelf onder mijn kleren verkies’, vertelde ze in Het Laatste Nieuws.

Niet iedereen is opgetogen met de comeback van Get Ready!

Niet iedereen is opgetogen met de comeback van Get Ready!


Get Ready! werd 20 jaar geleden opgericht en dus is er een comeback gepland. Maar daar is niet iedereen blij mee: ‘De huidige groep is een schijnvertoning. Twintig jaar Get Ready! vieren zonder ons is een gemiste kans. Ze hebben ons schaamteloos over het hoofd gezien’, vertellen ex-leden Glenn en Jean-Marie, die uit de groep stapten. ‘Maar ik heb nooit beweerd dat dat voor altijd was. Het was de bedoeling om de oorspronkelijke Get Ready! weer samen te brengen. De anderen verdienen er een aardig zakcentje aan. Als we weer met z’n vieren zouden optreden, moeten we de pot in vieren delen. Die twee gastjes die ze er nu bijgenomen hebben zijn slechts aanhangsels. Ze krijgen bijna niets voor de optredens’, besluiten de twee.

Jaak Van Assche maakt zijn opwachting in 'Familie'

Jaak Van Assche maakt zijn opwachting in 'Familie' © Photonews

Familie pakt groots uit: na Kürt Rogiers halen ze ook Jaak Van Assche binnen. De acteur kruipt in de huid van Alfons Coppens, de vader van Benny. We kennen van Assche onder meer als Jean De Pesser in ‘De Collega’s’ en als Frans van As in ‘De Zonen van Van As’.

Jamie Oliver en vrouw Jools in blijde verwachting

Jamie Oliver en vrouw Jools in blijde verwachting © Photonews


Tv-kok Jamie Oliver gaat voor de vijfde keer papa worden. Zijn vrouw Jools en hijzelf maakten het nieuws bekend op de rode loper van de film ‘Eddie the eagle’ in Londen. ‘Het was niet gepland. Ik kan zelfs niet geloven dat ik dit zeg’, vertelde hij. De twee zijn 16 jaar getrouwd. Ze hebben drie dochters en een zoon: Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow en Buddy Bear Maurice. Jamie benadrukt dat dit de laatste nakomeling zal zijn.

Joy-Anna Thielemans verzet zich tegen A4-challenge

Joy-Anna Thielemans verzet zich tegen A4-challenge © Instagram


Joy-Anna Thielemans ergert zich aan de A4-challenge. Da’s een nieuwe rage bij jonge meisjes. Het concept is dat je taille smaller moet zijn dan een A4-blad. ‘Tijd om over deze nieuwe trend te praten. Fuck the #a4waistchallenge#efkeseerlijk', luidde haar commentaar op Instagram waar ze een veelzeggende foto bijpostte.

Nieuwe Terminator-film met Arnold Schwarzenegger

Nieuwe Terminator-film met Arnold Schwarzenegger © Photonews


Er komt een nieuwe Terminator-film met Arnold Schwarzenegger. Arnie krijgt dus de kans om beter te doen dan in Terminator Genisys, een prent die flopte aan de Amerikaanse bioscoopkassa. Hij maakte het nieuws wereldkundig in een interview op de Australische zender Channel 9. ‘Ik kijk er erg naar uit’, vertelde hij. Het zal de zesde film worden in de reeks.

McGyver maakt een comeback

McGyver maakt een comeback


Alles komt terug, ook McGyver. In een nieuwe tv-serie over de creatieve ex-spion zal Lucas Till de hoofdrol vertolken. De serie belicht de jonge jaren van de actieheld. De oorspronkelijke bedenker Lee Zlotoff werkt mee aan de reeks. In de jaren ’80 en ’90 was McGyver immens populair.

'Jef en ik lijken wel op elkaar'

'Jef en ik lijken wel op elkaar' © VRT


Op het internet werd sceptisch gereageerd toen bekend werd dat Leen Dendievel de rol van de vrouwelijke Franky - Kaat dus - zou gaan vertolken in Thuis. ‘Ze is veel te knap’  en ‘ze gelijken niet op elkaar’, zongen de criticasters in koor. Leen is het niet eens met de stelling dat er geen gelijkenis met Jef Hoogmartens - de mannelijke versie - is. ‘Persoonlijk ben ik wel van mening dat ik op Jef gelijk, we hebben dezelfde neus en mond. We zouden broer en zus kunnen zijn’, laat de jongedame weten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook