Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Het is over en uit tussen Bart Wellens en zijn vriendin, Halle Berry maakt haar entree op Twitter en doet dat topless, wanneer Sergio Herman zegt dat een gerecht smaakt als Italiaanse kut met peren bedoelt hij dat naar eigen zeggen niet slecht en Avicii zet een punt achter zijn carrière en het wilde leven. Lees er hier meer over!

Bart Wellens en vriendin uit elkaar

Bart Wellens en vriendin uit elkaar © Photonews

Bart Wellens is weer vrijgezel. Twee jaar geleden verliet hij zijn vrouw Lentel voor Nicky, een relatie die na zes maanden op de klippen liep. ‘Het was tijdverlies’, luidde de ongezouten mening van de jonge vrouw achteraf. Bart stortte zich in het uitgaansleven en er kwamen heel wat kilootjes bij. Maar toen kwam hij Stefanie tegen op Tomorrowland. De twee begonnen een romance, maar da’s nu ook voorbij. ‘Ja, dat klopt. Ons Stefanie woont zelfs alweer alleen. Het mocht niet zijn, zeker? Zo spijtig’, vertelt haar tante.

Halle Berry topless op Twitter

Halle Berry topless op Twitter © Photonews

Halle Berry heeft een opgemerkt debuut gemaakt op Twitter. Ze postte een topless kiekje met de tekst ‘Hallo iedereen’. Op Instagram schreef ze er wat meer tekst bij. Het sorteerde effect: zeven uur na het plaatsen van de foto had Halle 16 400 volgers op Twitter en 107 000 volgers op Instagram.

'Italiaanse kut met peren' is goed bedoeld

'Italiaanse kut met peren' is goed bedoeld © Photonews

‘Strontgaar’ en ‘Dit smaakt naar een Italiaanse kut met peren’: Sergio Herman is gekend voor zijn onverbloemde mening over de ‘herechjes’ die hij op zijn bord krijgt. Dat is niet anders nu hij weer in de jury van Mijn Pop-uprestaurant zit, tot groot jolijt van de kijkers. Maar de Zeeuws-Vlaming wil benadrukken dat hij het goed meent: ‘Voor alle duidelijkheid: ik doe dit enkel om die jongens en meisjes snel vooruit te helpen. En ik ben aangenaam verrast door de concepten van de duo's. Vroeger wilde iedereen steevast voor gastronomie gaan. Nu is het vaak mainstream, maar is het wel lekker sexy, met punch’, aldus Sergio, die ook laat weten dat hij zich amuseert met mede-jurylid Gert Verhulst: ‘We hebben al veel gelachen. Gert weet van wanten. Hij is rechtlijnig: het is goed of het is slecht’, besluit de topkok.

Wentworth Miller was gedeprimeerd, maar is aan de beterhand

Wentworth Miller was gedeprimeerd, maar is aan de beterhand © Photonews

Wentworth Miller leerden we in 2005 kennen als het afgetrainde heerschap uit Prison Break. Groot was dan ook de verbazing toen er amper vijf jaar later een foto van hem opdook met een bierbuik. Daar werden toen grapjes over gemaakt en dat heeft Wentworth niet goed verteerd, vertelt hij nu. ‘In 2010 stopte ik gedeeltelijk met acteren. Ik had zelfmoordneigingen en vluchtte in voedsel. Het enige waar ik nog naar uitkeek was eten. Toen ik die foto zag en merkte dat men ermee lachte, moest ik even naar adem happen’, vertelt Miller. Nu gaat het gelukkig weer beter met hem. Binnenkort is hij te zien in het vervolg van Prison Break.

Lieven Van Gils past voor de Tour

Lieven Van Gils past voor de Tour © Photonews

Voor het eerst in jaren gaat Lieven van Gils niet naar de Ronde Van Frankrijk. ‘Geen Tour voor mij, geen Vive le Vélo. Ik heb me voorgenomen te rusten deze zomer. Op een bepaald moment moet je 'stop' zeggen. Voor mijn eigen goed, voor mijn mentale en fysieke gezondheid. Vergeet niet dat ik met Van Gils & Gasten meer dan 130 keer per jaar op het scherm kom. Ik ben mentaal afgepeigerd na zo’n lang seizoen', aldus Van Gils, die binnenkort geniet van een welverdiende vakantie. Maarten Vangramberen neemt zijn plaats in voor de Ronde van Frankrijk.

'Galblaas Avicii werd verwijderd door drankmisbruik'

'Galblaas Avicii werd verwijderd door drankmisbruik' © Photonews

Avicii, of Tim voor de vrienden, stopt met optreden. ‘Mijn pad was bezaaid met succes, maar ook met hindernissen. Ik ben volwassen geworden terwijl ik ook als artiest groeide. Ik heb mezelf beter leren kennen en ik besef nu dat ik nog zoveel met mijn leven wil doen’, liet de populaire dj weten. Insiders menen dat de beslissing van de Zweed een specifieke oorzaak heeft: ‘Zijn galblaas werd verwijderd wegens drankmisbruik’, vertelde iemand uit zijn omgeving. ‘Op de plaatsen waar ik kom is er overal gratis drank. Op den duur werd het een verslaving’, biechtte hij ooit zelf op.

Blijft Ian Thomas in de States?

Blijft Ian Thomas in de States? © Photonews

Ian Thomas is vastbesloten om carrière te maken in de States. Zijn zus Lila-Jane en zijn moeder Brigitte woonden ook een tijdje aan de andere kant van de Oceaan, maar zij keren nu terug naar België. 'Ian is heel volwassen, hij reist regelmatig alleen en hij heeft een interessant netwerk opgebouwd in L.A., het zou dom zijn om dat zomaar weg te gooien. Hij mag dus zelf beslissen of hij daar blijft wonen of zal pendelen’, vertelt stiefpa Chris Van Tongelen in Het Nieuwsblad. Afwachten dus of Ian in Amerika blijft.

Temptation Island-verleidsters: 'Het was er saai'

Temptation Island-verleidsters: 'Het was er saai' © Photonews

Jolyn, Jill en Chiara uit ‘Temptation Island’ zijn ondertussen BV’s. Een mens zou vergeten dat er in het programma nog andere verleidsters rondliepen. Shari, Ruby, Kiki en Rosanne kwamen tot hun eigen verbazing amper in beeld. ‘Het was er saai. Met Chiara en Jill had ik totaal geen contact, net omdat ze zo druk bezig waren om het spel te spelen. Ik ben niet zo'n geboren flirtster en gedraag me wel netjes. Daarom kwam ik amper in beeld’, aldus Ruby. ‘Jolyn en co waren zo extreem aan het flirten dat het ons gewoon niet lukte om op te vallen. De productie zei zelfs dat ze meer van mij verwacht hadden. Maar ja, Marvin ging de eerste avond met Veronique in zee, dag twee deelde hij met Jill het bed en dan moest Chiara nog komen. Achteraf ben ik er blij om. Stel je voor dat ik ook zo uitgelachen zou worden op sociale media’, voegt Shari daaraan toe.

Justin Bieber daagt niet op, fans kunnen fluiten naar flink bedrag

Justin Bieber daagt niet op, fans kunnen fluiten naar flink bedrag © Photonews

Bijna 1800 euro betalen voor een ontmoeting met Justin Bieber, inclusief foto en handtekening: het lijkt op zich al een schandalig bedrag, maar de popster vond het dan ook nog eens nodig om niet te komen opdagen. Hij wil de lui die flink afdokten voor zo’n rendez-vous niet ontmoeten tijdens z’n tournee. ‘Ik wil mensen gelukkig maken maar niet als het mij zelf mentaal uitput tot er bijna een depressie van komt’, laat hij weten. De kopers van zo’n VIP-ticket kunnen fluiten naar hun geld. Nog erger: voor zijn bekende fans maakt hij wel tijd, want de jongeman ging graag op de foto met de dochter van ex-ijshockyer Wayne Gretzky. Een strapats die de gedupeerden niet bepaald kunnen smaken.
 

Danira en Kobe presenteren 'Over Eten'

Danira en Kobe presenteren 'Over Eten' © Photonews

Wat voor vuiligheid draaien voedingsproducenten eigenlijk allemaal in ons eten … of is het zo erg niet? Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen proberen vanaf eind april een antwoord te formuleren op die vraag in het nieuwe programma Over Eten. Danira en Kobe praten met voedingsexperts en onderzoeken het eetpatroon van een paar Bekende Vlamingen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook