Walk of Shame - een lichtvoetige komedie die je moet zien

Walk of Shame - een lichtvoetige komedie die je moet zien

Meghan Miles werkt als presentatrice voor de regionale omroep van Los Angeles. Een andere sollicitant kaapt de promotie tot nieuwslezer bij een nationale omroep voor haar neus weg. Ze besluit haar ontgoocheling te gaan verdrinken in een bar samen met wat vriendinnen. Ze laat zich door de galante Gordon in bed praten, maar de ochtend nadien belt haar baas om te vertellen dat ze toch nog kans maakt op promotie … ze moet zich echter op tijd naar de studio reppen. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Met Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, …

Bekijk Walk of Shame met de Movies & Series Pass van Proximus TV

Een niet-alledaagse tocht door L.A.

Een niet-alledaagse tocht door L.A.

Meghan zit dus in de problemen, want ze komt op straat terecht in L.A. zonder telefoon, identiteitskaart of geld. En ze weet niet waar ze is. Heel de film draait om haar onwaarschijnlijke tocht door de stad tijdens dewelke ze heel wat dolkomische situaties meemaakt.

Elizabeth Banks in een glansrol

Elizabeth Banks in een glansrol

Elizabeth Banks, die onder meer acteerde in The Hunger Games en Pitch Perfect, heeft heel wat schitterende bijrollen op haar naam. Daarom mocht ze wel eens op het hoogste schavot staan dit keer. Haar komisch talent is de grote sterkte van de film. Veel moet je er niet bij nadenken, maar dat hoeft ook niet. Aan de dames is er ook gedacht: haar tegenspeler heet namelijk James Marsden.

Beproefd recept

Beproefd recept

Het concept is beproefd: drank is den duvel. We zagen het al eens eerder in bijvoorbeeld The Hangover, maar hier krijgt het verhaal weer een net iets andere draai. ’s Anderendaags is er spijt, maar die komt altijd te laat. Zo ook bij Meghan, die in haar knalgele jurk door de straten van een stad dwaalt en figuren tegenkomt die haar allesbehalve goed gezind zijn. Elizabeth Banks is behoorlijk grappig in een rol die haar als gegoten zit.

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Als de politie eenmaal op de hoogte is krijgt ook het tv-journaal lucht van haar escapades. Echt subtiel is het allemaal niet, maar met Walk of Shame kan je eens goed lachen en dat is toch de voornaamste bedoeling. Een licht en luchtig stukje entertainment dus, voor liefhebbers van romantische komedies die niet te zeemzoeterig zijn.
 
Bekijk Walk of Shame met de Movies & Series Pass van Proximus TV
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook