Deze celebs lopen er tegenwoordig iets minder strak bij

Deze celebs lopen er tegenwoordig iets minder strak bij


Wentworth Miller luchtte even geleden zijn hart. Na zijn afgetrainde periode ten tijde van Prison Break werd hij namelijk iets struiser. De man had het er moeilijk mee en probeerde het tij weer te keren. Maar hij is niet de enige: ook Val Kilmer valt nog amper te herkennen wanneer je vergelijkt met de tijd van Top Gun. Niet enkel de gewone vrouw of man worstelt met de kilo's, ook de celebs hebben te kampen met het fenomeen. Een overzicht.

Jonah Hill

Jonah Hill


Je kent Jonah Hill misschien van 21 Jump Street, een doldwaze komedie over twee politieagenten die undercover gaan. Wie Hill tegenwoordig tegenkomt op straat, zou hem haast niet herkennen want de man sleept heel wat extra kilootjes mee.

Steven Seagal

Steven Seagal


Steven Seagal was ooit een gespierde actieheld die in zijn films het geboefte het vuur aan de schenen legde.Tegenwoordig is hij meer met z'n band bezig en drinkt hij wel eens graag een glas wijn, liefst vergezeld van een assortiment aan Franse kazen. Hij is dan ook wat voluptueuzer geworden.

Mariah Carey

Mariah Carey


Ook Mariah Carey heeft wel eens last gehad van de spreekwoordelijke jojo.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger


Zelfs op Arnold Schwarzenegger beginnen de jaren vat te krijgen. Op de filmset oogde hij steevast bijzonder gespierd, maar zijn tijd als gouverneur van Californië - met de vele etentjes - laat zijn sporen achter.

Christian Bale

Christian Bale

Bij Christian Bale is het van moeten, hij heeft dus een excuus. In 2004 verloor hij 32 kilogram voor de rol van Trevor Reznik in The Machinist, een tijdje geleden moest hij flink aankomen voor de film American Hustle. Een forse bierbuik is het gevolg maar die gaat er wel weer af, nietwaar Christian?

Janet Jackson

Janet Jackson


Ook de gewichtsgrafiek van Janet Jackson is er eentje met pieken en dalen.

Edward Furlong

Edward Furlong


Edward Furlong kreeg eind jaren '90 terecht alle lof voor zijn rol in American History X. Hij was toen nog piepjong. Nu ziet hij er wat rijper en voller uit.

Kirstie Alley

Kirstie Alley


Kirstie Alley viel ooit meer dan 30 kilogram af en maakte haar opwachting in een talkshow waar ze in bikini paradeerde. De actrice kwam echter even snel weer aan. 'Het ligt aan dat vegetarisch eten. Ik eet veel te vettig. Weliswaar zit er geen vlees bij maar groenten komen er ook amper aan te pas', vertelde ze er zelf over.

Alec Baldwin

Alec Baldwin


Alec Baldwin is nog zo'n voormalig damesidool. Tegenwoordig duiken er vaak foto's van hem op terwijl hij onderweg een snelle hap neemt. Smakelijk!

Kevin Federline

Kevin Federline


Kevin Federline staat met een dikke rode stift aangekruist op de lijst met veroveringen die Britney Spears kan voorleggen. Sinds het over en uit is tussen de twee heeft Kev het flink laten hangen.

Brendan Fraser

Brendan Fraser


Een groot deel van de filmminnende vrouwelijke bevolking was gecharmeerd van Brendan Fraser ten tijde van zijn rol in The Mummy, waarin hij de onversaagde actieheld uithing. Het contrast met de Brendan Fraser die we de laatste jaren te zien kregen kan niet groter zijn.

Mickey Rourke

Mickey Rourke


Twintig jaar geleden werd Mickey Rourke achternagezeten door horden vrouwen. Tegenwoordig probeert hij zelf de vrouwen achterna te zitten, met wisselend succes.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook