De heetste showbizznieuwtjes

De heetste showbizznieuwtjes


Het gerucht doet de ronde dat Leonardo DiCaprio een nieuw - veel jonger - lief heeft, de halve vrouwelijke BV-populatie is zwanger, Temptation Marvin kan het maar moeilijk uitgelegd krijgen aan zijn familie en Dimitri Vegas en Like Mike blikten de Rode Duivelshymne in. Het showbizznieuws!

Leonardo Di Caprio samen met Nederlands model?

Leonardo Di Caprio samen met Nederlands model? © Photonews


Mag Leonardo DiCaprio een nieuwe naam bijschrijven op zijn lijst met veroveringen? Het is nog maar pas over en uit met model Kelly Rohrbach of Leo werd al gespot met de Nederlandse Chelsea, alweer een model. Het ging er tijdens een etentje in Miami gezellig aan toe. De jongedame heeft amper 19 lentes op de teller, terwijl DiCaprio 41 is. Chelsea is de dochter van een glazenwasser. De acteur had al 14 relaties met modellen.

Lindsay Lohan ontkent verloving met Russische miljonair

Lindsay Lohan ontkent verloving met Russische miljonair © Photonews


Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is Lindsay Lohan verloofd met de Russische miljardair Egor. Volgens bronnen aan TMZ deed Egor Lindsay vorig weekend een aanzoek tijdens een concert van Duran Duran. Het gerucht blijft hardnekkig de ronde doen, maar de woordvoerder van de Amerikaanse doet het af als gebakken lucht. ‘Het verhaal klopt niet en houdt geen steek’, vertelde hij aan People. De twee hebben wel een relatie en het heeft er alle schijn van dat die op het goede spoor zit. Ze leerden elkaar kennen in Londen, via gemeenschappelijke vrienden.
 

Siska Schoeters is zwanger

Siska Schoeters is zwanger © Photonews


Siska Schoeters, presentatrice bij Studio Brussel, is zwanger van haar tweede kindje. Ze meldde het nieuws via Twitter. ‘Leonardo Skywalker, dat vindt Lucien een mooie naam voor zijn nieuwe broer of zus ...’, stond er in het bericht te lezen. Siska is samen met collega Tomas De Soete. En het is een vruchtbare periode in de sector, want Tess Goossens gaat ook bevallen en om het compleet te maken kondigde Wim Oosterlinck het toekomstige vaderschap aan.

Ook Elke Van Elderen en Regi hebben heuglijk nieuws

Ook Elke Van Elderen en Regi hebben heuglijk nieuws © Photonews


En we zijn nog niet uitgezwangerd: ook Elke Van Elderen en Regi zijn in blijde verwachting. Ze zijn zeer blij maar Elke laat weten dat ze misselijk is van ’s morgens tot ’s avonds. Ze hebben al een dochter, de driejarige Ellie Martha.

'Zo krijg ik problemen met mijn familie'

'Zo krijg ik problemen met mijn familie' © Photonews


Het zijn harde tijden voor Marvin uit Temptation Island: zijn familie wil niet meer met hem spreken. ‘Chiara is een extreem jaloers meisje. Daarom slingerde ze enkele weken geleden een zak kleren naar mijn hoofd in een Antwerps restaurant. Echt, zo beschamend... Maar dat was blijkbaar nog niet genoeg voor haar, als wraak besloot ze mijn vuile was buiten te hangen en te beweren dat ik constant stoned ben en cocaïne snuif. Door dat soort dingen krijg ik problemen met mijn familie. Mijn avontuurtjes waren dom, maar ik ben geen drugverslaafde. Ik heb een personal coach en wil iets nuttigs van mijn leven maken’, klinkt het ferm.

Dimitri Vegas & Like Mike tekenen voor EK-lied België

Dimitri Vegas & Like Mike tekenen voor EK-lied België © Photonews


Dimitri Vegas & Like Mike laten vandaag het Belgische EK-lied Melody op de wereld los. Het duo maakte het nummer in Los Angeles met Steve Aoki en Ummet Ozcan. 'Het idee was om iets te brengen dat heel het stadion kan meezingen. Het moest een catchy melodie zijn en dat is ons gelukt denk ik', aldus Dimitri Vegas. De videoclip voor het nummer is gemaakt door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Om die te zien moeten we nog tot 11 mei wachten.
 

Alexander Skarsgard zonder broek op MTV Movie Awards

Alexander Skarsgard zonder broek op MTV Movie Awards © Photonews


Aanwezigen op de MTV Movie Awards keken hun ogen uit toen Aleksander Skarsgard ten tonele verscheen. Die kwam samen met Samuel L. Jackson een prijs uitreiken maar deed dat in een kostuum waarvan de broek ontbrak. Hij sprak het publiek toe in een witte onderbroek. Een promotiestunt voor de film The Legend of Tarzan, waarin hij de hoofdrol vertolkt. ‘Je moet ze wat huid geven. Ik wou eerst zonder shirt komen, maar iemand had me gezegd dat Zac Efron dat twee jaar geleden al had gedaan. Dit is even sexy, maar dan meer klassevol en gesofisticeerder’, lachte de acteur.

Star Wars-jas voor flinke geldsom verkocht

Star Wars-jas voor flinke geldsom verkocht © Photonews


Harrison Ford heeft de jas van zijn Star Wars-personage Han Solo verkocht. De gesigneerde vest bracht online maar liefst 168 000 euro op. Het geld gaat naar twee goede doelen, naar het ziekenhuis NYC Langone Medical Centre en naar een stichting die onderzoek doet naar epilepsie en FACES heet. De geveilde jas komt uit de meest recente film, Star Wars™ The Force Awakens.

Ben Affleck acteur-regisseur nieuwe Batman-film

Ben Affleck acteur-regisseur nieuwe Batman-film © Photonews


Ben Affleck speelt al de vleermuisman in Batman v Superman: Dawn of Justice en nu raakte ook bekend dat hij een nieuwe Batman-film regisseren, waarin hij zelf de hoofdrol zal spelen. Dat meldde filmproducent Warner Bros. In de loop van 2018 zou de film in de zalen te zien zijn. Verder staan er niet minder dan 9 films op stapel die gebaseerd zijn op de strips met de helden van Marvel in de hoofdrol.
 

Kathy Pauwels naar Radio 2

Kathy Pauwels naar Radio 2 © Photonews


Kathy Pauwels gaat voor Radio 2 werken. ‘Radio was mijn eerste liefde: ik ben dolblij’, reageerde ze. Kathy presenteerde vroeger Royalty en werkte jarenlang bij de nieuwsdienst van vtm.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook