Deze beroemdheden vertonen wel eens divagedrag

Een hoofdtelefoon met diamanten, een aankijkverbod of handdoeken van Versace: je kan het zo gek niet bedenken of het staat op hun wensenlijstje!

Deze beroemdheden vertonen wel eens divagedrag


Rapper 50 Cent wil een aparte kleedkamer voor zijn enorme schoenencollectie, zangeres Ariana Grande wil alleen van links gefilmd worden en acteur Mike Myers eist dat er constant iemand achter hem aan loopt met een parasol. Enig divagedrag is de bekenden der aarde niet vreemd. Een overzicht van hun meest frappante eisen!

Nicole Kidman

Nicole Kidman


Op de set van de film Stoker noemden de collega’s van Nicole Kidman haar een ijskoningin. Niemand mocht tijdens de opnames met haar praten behalve tegenspelers, regisseurs en producers. Ze ontstak in woede toen iemand haar een glas water met ijsblokjes serveerde: mevrouw drinkt geen ijswater en dus moest het slachtoffer haar heel snel een ander glas water op kamertemperatuur voorzetten.

Mariah Carey

Mariah Carey © Photonews


Mariah Carey is ook niet de makkelijkste. Op een kerstevenement in Londen eiste ze een paar jaar geleden het gezelschap van 20 witte katjes en 100 witte duiven. Voor haar concerten wil ze altijd 24 witte rozen, vanillekaarsen, rustige patronen op de vloer en muur en een fles champagne met een buigzaam rietje. Een hulpje moet klaarstaan om haar gebruikte kauwgom aan te nemen. Ze wil een grote hoeveelheid mineraalwater van haar favoriete merk zodat ze er elke dag een bad in kan nemen - en haar hond ook.

Mike Myers

Mike Myers © Photonews


Mike ‘Austin Powers’ Myers zorgde voor ergernis op de set van de film The Love Guru. De man heeft twee assistenten die hem de hele dag volgen met koud water en een rietje voor het geval hij dorstig is. Hij kan niet goed tegen de zon en dus lopen er hulpjes rond die alle reflecterende oppervlakken afplakken met zwarte tape en een parasol dragen.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez © Photonews


I'm still Jenny from the Block? Dat zingt ze toch, maar op de echte Jennifer Lopez is het misschien wat minder van toepassing. Ze wil alles in het wit in haar kleedkamer. Witte bloemen, ruimtes, stoelen en kaarsen dus. Verbazend genoeg moet haar eten echter ook wit zijn. Haar koffie wil ze enkel drinken als die in tegenwijzerzin werd geroerd. Maar da’s nog niet alles, want in ruil voor haar aanwezigheid op de World Music Awards eiste ze ooit een helikopter die stand-by bleef, een speedboat met nepleren zetels, een champagnekoelkast en een hoofdtelefoon omdat ze het geluid van de motor niet zou kunnen verdragen. Maar ze dacht er nog nog niet aan om die hoofdtelefoon te dragen mocht hij niet bezet zijn met peperdure diamanten zodat de totaalprijs van het hebbeding rond de 4000 euro zou liggen.

Marilyn Manson

Marilyn Manson © Photonews


Eigenlijk is Marilyn Manson niet zo veeleisend. De zanger verlangt backstage enkel een kale prostituee zonder tanden. Een grapje om de hoge eisen van zijn collega’s te bekritiseren, gokken we.

Madonna

Madonna © Photonews


Geloof het of niet, maar zelfs Madonna moet af en toe naar het toilet. Ze wil overal waar ze moet optreden een nieuwe toiletbril. Verder op haar lijstje: twintig internationale telefoonlijnen en witte lelies en rozen waarvan het steeltje op een bepaalde wijze werd afgesneden. Ze zou een team hebben van 200 medewerkers waaronder koks, een acupunctuurdeskundige en 30 lijfwachten. Ze brengt haar eigen meubelen mee die enkel op een specifieke manier in de kamer geplaatst mogen worden. De popkoningin verdedigt de torenhoge ticketprijzen voor haar concerten: ‘Mijn fans moeten maar het hele jaar door werken om het geld bijeen te schrapen. Ik ben het waard’, luidde de motivatie.

Kanye West en Kim Kardashian

Kanye West en Kim Kardashian © Photonews


Kanye West doet geen moeite om een kleedkamer binnen te stappen waar hij geen handdoeken van Versace ter beschikking heeft. Zijn chauffeurs mogen enkel kleding dragen die volledig uit katoen is vervaardigd. Zijn vrouw Kim Kardashian doet niet voor ‘m onder: een assistent vergezelt haar de hele dag met een stoel voor het geval dat mevrouw pijnlijke voeten krijgt. Die vrouw of man heeft ook altijd een extra paar platte schoenen bij, mocht Kim haar hoge hakken onderweg beu worden.

Katy Perry

Katy Perry © Photonews


Voor Katy Perry graag een koelkast, maar die moet wel een glazen deur hebben. Ze wil enkel een privéruimte in roze tinten met een koffietafel en wenst geen anjers in haar buurt.

Cher

Cher © Photonews


De eisen van Cher zijn ook niet min. Ze drinkt alleen uit zwarte kopjes, wil een kamer om al haar pruiken in te stockeren en ook haar masseuse moet een eigen stek krijgen.

Barbra Streisand

Barbra Streisand © Photonews


Barbra Streisand slaat alles: de zangeres wil rozenblaadjes in haar toilet, tissues in perzikkleur, 120 handdoeken in diezelfde kleur en 10 designlampen. Haar assistenten moeten donkere truien dragen. Toen ze in het MGM Grand logeerde moest het personeel haar kamer achterwaarts verlaten omdat ze niet wenste dat het gepeupel haar rechtstreeks aankeek.

Tina Turner

Tina Turner © Photonews


Ze kunnen misschien een voorbeeld nemen aan Tina Turner: die vraagt enkel frisdrank, chocolademelk, water, een beetje fruit en een tip voor een goed restaurant in de buurt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook