Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Prince is overleden, de vermiste chihuahua van Tanja Dexters blijft haar omgeving in de ban houden, Natalia mag het titelnummer voor een Amerikaanse serie zingen, er is heel wat kritiek op de 'Mini Miss België-verkiezing' en Amber Heard ontsnapte aan een gevangenisstraf. Het showbizznieuws!

Prince overleden

Prince overleden

De Amerikaanse zanger Prince overleed donderdag op 57-jarige leeftijd. Hij werd bewusteloos aangetroffen in de lift van de opnamestudio's in zijn woning in de buurt van Minneapolis (Minnesota).

De politie en de medische diensten kwamen ter plaatse na een telefoonoproep, en "troffen een bewusteloze volwassen man aan in de lift", aldus sheriff Jim Olson in een persbericht. De hulpverleners hebben hem nog vergeefs proberen te reanimeren. Prince Rogers Nelson werd om 10.07 uur (17.07 Belgische tijd) doodverklaard, aldus de sheriff.

Vorige vrijdag maakte het privévliegtuig van Prince nog een noodlanding in Moline, Illinois, omdat de zanger met griep naar het ziekenhuis moest. Dat werd echter in twijfel getrokken door bepaalde mensen, omdat het vliegtuig nog slechts 48 minuten moest vliegen tot in Minneapolis. Verschillende bronnen in Moline zouden aan TMZ verklaard hebben dat Prince een "save shot" had gekregen, een injectie die gewoonlijk wordt toegediend om de effecten van een drug tegen te gaan. De bronnen verklaarden ook dat de dokters Prince hadden aangeraden om 24 uur in het ziekenhuis te blijven, maar omdat hij geen privékamer kon krijgen, is hij drie uur na zijn aankomst in het ziekenhuis weer vertrokken. Het ging niet goed met hem, klonk het nog. De autoriteiten in zijn thuisstaat Minnesota willen nu de medische gegevens van Prince uit Moline uitspitten om de doodsoorzaak te weten te komen.

Amber Heard ontsnapt aan celstraf

Amber Heard ontsnapt aan celstraf © Photonews

Amber Heard, de liefhebbende echtgenote van Johnny Depp, haalt opgelucht adem: ze moet niet de nor in. Er hing de bevallige dame een celstraf boven het hoofd omdat ze haar twee honden - Pistol en Boo genaamd - in een privéjet meenam naar Australië zonder dat ze de viervoeters had aangegeven op de inreisdocumenten. Volgens Australische media kreeg de rechtbank van Southport van Amber een video waarin ze haar excuses aanbood voor de vergetelheid. Het enige wat ze moet doen, is de komende maand ‘blijk geven van goed gedrag’. Doet ze dat niet, dan moet ze een boete van ongeveer 460 euro betalen.

‘Willy is nooit gescheiden van zijn vrouw’

‘Willy is nooit gescheiden van zijn vrouw’ © Photonews

Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne uit The Sky is the Limit mogen dan wel een koppel zijn, de ondernemer is nooit gescheiden van zijn vrouw Hilda, die ondertussen overleden is. ‘Ik ken Willy al van kindsbeen af. Hij leverde met zijn bedrijf veevoer op de boerderij van mijn ouders. Het begon met wat spielerei op kantoor of na een beurs. Ik was verliefd op hem, maar ik wilde zijn gezien niet kapotmaken. Op een relatie met een getrouwde man rustte een groot taboe. In het begin hadden we eerder een driehoeksverhouding. Ik bleef 's middags zelfs bij Willy thuis eten, samen met zijn gezin. Als Willy en ik op reis gingen, dan maakte ik samen met zijn vrouw zijn valies. Veel mensen begrepen dat niet, maar wij hebben in die situatie alle drie ons verstand gebruikt. Pas na het overlijden van Willy’s vrouw zijn we officieel gaan samenwonen’, vertelt Marie-Jeanne in Story.

‘Mini Miss-België is verwerpelijk’

‘Mini Miss-België is verwerpelijk’ © Photonews

Miss België scoort niet meer en daarom komt organisatrice Darline Devos met iets nieuws: een juniorversie voor meisjes van 6 tot 10. De winnares mag rekenen op een hoofdprijs om u tegen te zeggen en krijgt een fotoshoot. Ze benadrukt dat ze geen ‘Amerikaanse toestanden wil’, maar haar woorden waren nog niet koud of er barstte al een storm van kritiek los. Pedagogen en psychologen vrezen dat de meisjes te veel gepusht zullen worden door hun ouders en dat de kritiek hen te veel zal worden. ‘Opgedirkte kindertjes zijn schattig en verkopen goed. De volwassen editie van Miss België is al jaren aan het tanen, dus zoeken de organisatoren naar nieuwe inkomsten om hun winkel draaiende te houden. Het idee van de Mini Miss is verwerpelijk. Het enige wat we kunnen doen is er geen aandacht aan besteden en de show niet op tv brengen, zelfs niet op een nichezender’, schreef een columnist van Het Nieuwsblad.

Opnames nieuw seizoen Eigen Kweek gestart

Opnames nieuw seizoen Eigen Kweek gestart © VRT

In het West-Vlaamse Wijtschate zijn de opnames voor de derde en laatste reeks van Eigen kweek gestart. Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Rhoda Montemayor en Maaike Cafmeyer zijn weer van de partij. De serie vertelt het verhaal van de wietkwekende familie Welvaert. De nieuwe afleveringen worden ten vroegste in het voorjaar van 2017 uitgezonden op Eén.

Natalia zingt titelnummer Amerikaanse serie

Natalia zingt titelnummer Amerikaanse serie © Photonews

‘In my blood’, het nieuwe nummer van Natalia, is de titelnummer van de serie Empire. Producer Timbaland keurde de song goed. ‘Empire’ gaat over de muziekwereld en de spanningen tussen enkele familieleden die aan het hoofd staan van een entertainmentbedrijf. 'Misschien betekent dit een opstapje’, vertelde de manager van de Kempense zangeres in Het Laatste Nieuws.

Commotie om ‘witwassen’ Aziatische personages

Commotie om ‘witwassen’ Aziatische personages © Photonews

‘De Japanse mangafilm ‘Ghost in the Shell’ krijgt een Amerikaanse versie met Scarlett Johansson in de hoofdrol, maar niet iedereen is daar blij mee. Op Twitter zijn de reacties niet mals: de filmstudio krijgt het verwijt dat ze het Aziatische hoofdpersonage willen witwassen. ‘Ik heb niets tegen Scarlett, ik ben juist een groot fan van haar. Maar ik ben 100 % tegen het 'witwassen' van Aziatische rollen’, aldus actrice Ming-Na Wen.

Kim Clijsters in blijde verwachting

Kim Clijsters in blijde verwachting © Photonews

Kim Clijsters en haar echtgenoot Brian zijn opnieuw zwanger. Het gaat het derde kindje worden voor het koppel, na Jack en Jada. Kim kondigde het heuglijke nieuws zelf aan op Twitter.

Verdwijning chihuahua Tanja Dexters blijft gemoederen beroeren

Verdwijning chihuahua Tanja Dexters blijft gemoederen beroeren © Photonews

Tanja Dexters zit met de handen in het haar, want haar chihuahua Paris is nu al een paar dagen vermist. En ze lijkt haar hondenoppas niet te vertrouwen. ‘Dit klopt niet. Iemand liegt. Er moet hier in huis iets gebeurd zijn. Waarom heeft ze bijna een week gewacht om me in te lichten? Waarom heeft ze niet naar mijn ouders gebeld? Zelf beweert het meisje dat ze mijn vakantie niet wou vergallen, maar ze wist hoeveel Paris voor me betekent. De zoekactie is hierdoor bijna een week te laat gestart. Cruciale tijd is verloren gegaan’, aldus Tanja, die flyers verspreidde en speurhonden inzette.

Jennifer Lopez verlaagt prijs villa alweer

Jennifer Lopez verlaagt prijs villa alweer © Photonews

Jennifer Lopez raakt haar optrekje maar niet kwijt. Daarom heeft ze de prijs weer fors verlaagd. Eerst hoopte ze meer dan 14 miljoen euro te krijgen voor het stulpje, vervolgens ging het richting 12 miljoen euro en nu neemt ze genoegen met ongeveer 11 miljoen euro. Daar krijg je wel 9 slaapkamers, 11 badkamers, meerdere huiskamers, een bibliotheek en een wijnkelder, een zwembad, een dansstudio/fitnessruimte, een opnamestudio en een bioscoop voor.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook