De 10 heetste actrices van Hollywood

Er loopt heel wat knap volk rond in Hollywood. Het was dan ook geen sinecure om dit lijstje samen te stellen. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar dit zijn volgens ons de meest sexy actrices uit Hollywood.

Marion Cotillard

Marion Cotillard © Mehdi Chebil / Photo News

De 40-jarige Franse actrice staat stip op nummer één in ons lijstje. Marion Cotillard heeft het de afgelopen jaren helemaal gemaakt in Hollywood. Ze is intussen wereldberoemd en een van de mooiste actrices van haar generatie. Haar bekendste films zijn 'Inception', 'Midnight in Paris', 'Public Enemies' en de Batmanfilm 'The Dark Knight Rises'. De rol van Edith Piaf in de biopic 'La Vie en Rose' leverde haar verschillende prijzen op, waaronder een César én een Oscar voor beste actrice in 2008.

Natalie Portman

Natalie Portman © Sunset Box / Photo News

Model en actrice Natalie Portman is een van de mooiste vrouwen ter wereld. In 2011 won ze een Oscar voor beste actrice in de film 'Black Swan'. Andere bekende films waarin ze meespeelde zijn 'V for Vendetta', 'Thor', 'No Strings Attached' en de eerste drie Star Wars-films.

Mila Kunis

Mila Kunis © Jay L. Clendenin / Photo News

De 32-jarige schone van Oekraïense afkomst duikt geregeld op in lijstjes met knappe actrices. Haar bekendste films zijn 'Black Swan' (als tegenspeelster van Natalie Portman), 'Friends with Benefits', 'Ted ' en 'Forgetting Sarah Marshall'. Ze brak door in de sitcom 'That '70s Show', waarin ook haar huidige echtgenoot Ashton Kutcher meespeelde.

Megan Fox

Megan Fox © Splash News / Photo News

Wie Megan Fox niet kent, komt duidelijk van een andere planeet. Fox begon haar acteercarrière in 2001, maar haar grote doorbraak kwam er met 'The Transformers' in 2007. Nadien volgden nog de sequel 'Transformers: Revenge of the Fallen' en de zwarte horrorkomedie 'Jennifer's Body'. Megan Fox scoort doorgaans hoog in de lijstjes van meest sexy vrouwen ter wereld.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson © Dennis Van Tine / Photo News

De Amerikaanse schone met Deense roots wordt algemeen beschouwd als een van de heetste actrices in Hollywood. Ze werd tot hiertoe al vier keer genomineerd voor de Golden Globes en tweemaal voor de BAFTA's. Haar bekendste films zijn 'Lost in Translation', 'Girl with a Pearl Earring', 'The Prestige', 'The Avengers',  'Vicky Cristina Barcelona', 'The Iron Man', 'Lucy' en 'Hail, Caesar!'.

Jessica Alba

Jessica Alba © Splash News / Photo News

De Californische actrice Jessica Alba werd in 2007 al door het internationale mannenblad FHM uitgeroepen tot  Meest Sexy Vrouw ter wereld. Alba zelf bleef er vrij laconiek onder: "Ik wil liever worden bewonderd om wat ik kan dan om hoe ik er uitzie", zo klonk het toen. Haar belangrijkste films zijn 'Sin City', 'Fantastic Four' en 'Machete'.

Olivia Wilde

Olivia Wilde © Kevin Dietsch / Photo News

Sinds haar debuut als Alex Kelly in 'The O.C.' heeft de Amerikaanse schone met Ierse roots een grote evolutie doorgemaakt. In 2010 speelde ze een van de hoofdrollen in 'Tron: Legacy'. Over de opnames daarvan was ze echter niet altijd even te spreken. Het angstzweet brak haar namelijk uit toen ze voor de eerste keer haar outfit zag voor de film. Ze vond dat haar borsten te zichtbaar waren, vooral met al de flips die ze moest doen. Gelukkig voor ons heeft Olivia uiteindelijk toch de film voltooid. En die strakke outfit staat haar trouwens bijzonder goed. Olivia is daarnaast ook al sinds 2007 te zien in de Amerikaanse hitserie 'House'.

Charlize Theron

Charlize Theron © Piero Oliosi / Photo News

Charlize Theron schittert momenteel als boze Heks Ravenna in 'The Huntsman: Winter's War'. Ze is de eerste Zuid-Afrikaanse actrice die ooit een Oscar won, voor haar rol in 'Monster', waarvoor ze trouwens een bijzondere transformatie onderging. Haar bekendste films zijn 'The Devil's Advocate', 'The Italian Job', 'Mighty Joe Young', 'The Cider House Rules', 'Snow White and the Huntsman' en 'Mad Max: Fury Road'.

Emma Stone

Emma Stone © Sunset Box / Photo News

Emma Stone is een van de best betaalde actrices ter wereld. Ze is pas 26 maar mag al een Oscarnominatie, twee BAFTA en Golden Globe Awards-nominaties en twee Screen Actors Guild Awards op haar naam schrijven. Haar bekendste films zijn 'Friends with Benefits', 'The Amazing Spider-Man' en 'Birdman'. Daarnaast is ze ook te zien in aan aantal tv-series waaronder 'Malcolm in the Middle' en 'Drive'.

Angelina Jolie

Angelina Jolie © Sunset Box / Photo News

Angelina Jolie hoeven we niet echt meer voor te stellen. Ze viel al meermaals in de prijzen en ook uit de lijstjes van meest sexy vrouwen is ze al een aantal jaren niet meer weg te slaan. Haar grote doorbraak kwam er met 'Lara Croft: Tomb Raider'. Wereldberoemd werd ze met 'Mr. & Mrs. Smith', vooral omdat ze haar tegenspeler  Brad Pitt bij zijn toenmalige vrouw Jennifer Aniston wegkaapte. De twee zijn intussen nog steeds bij elkaar en Angelina Jolie ziet er nog minstens even adembenemend mooi uit.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook